İdrarda pozitif kanda negatif gebelik.

Merhaba benim durumum da olan var mı🫠15 gün geçti evde test yaptık hepsi pozitif ama bugün kan verdim negatif çıktı sizce beklemelimiyim🫶💐☹️

Eklentiler

• IMG_4105.webp
    IMG_4105.webp
    81 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba benim durumum da olan var mı🫠15 gün geçti evde test yaptık hepsi pozitif ama bugün kan verdim negatif çıktı sizce beklemelimiyim🫶💐☹️
Merhaba kan testi verdiniz mi sonuç nedir bende aynı durumu yaşıyorum

Eklentiler

• IMG_4450.webp
    IMG_4450.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_4451.webp
    IMG_4451.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba kızlar bende aynı şeyleri yaşıyorum
4/5 test yaptım pozitif
Kanda negatif
Şimdi yine test yaptım yine pozitif kafam karıştı ne yapmam lazım adetim geçti belirtiler de var 🥹

Allah rızası için bişey diyinn
Ve ben öncesinde kaç kere test yaptım flaşla bile incecik bir çizgi bile çıkmadı şimdi bunların hepsinde çıkıyor
Yani geriye tek bir şey kalıyor ya bu testlerin hepsi yalancı pozitif gösterdi ya kan tahlili yapan cihaz yanlış yaptı ya da ben bozuldum başka açıklaması yok yani🙂↔️

Ve ben öncesinde kaç kere test yaptım flaşla bile incecik bir çizgi bile çıkmadı şimdi bunların hepsinde çıkıyor
Yani geriye tek bir şey kalıyor ya bu testlerin hepsi yalancı pozitif gösterdi ya kan tahlili yapan cihaz yanlış yaptı ya da ben bozuldum başka açıklaması yok yani
Artimed freely days doctor bebe time bunlar yalancı pozitif çıkarıyor.
ama hepsimi yanlış başka markalarda yaptım bu dediklerinden hariç

Yani geriye tek bir şey kalıyor ya bu testlerin hepsi yalancı pozitif gösterdi ya kan tahlili yapan cihaz yanlış yaptı ya da ben bozuldum başka açıklaması yok yani

ama hepsimi yanlış başka markalarda yaptım bu dediklerinden hariç
Kan kesin sonuçtur demek sana denk gelenler hep yanlıştı canım

8 gün gecikmeyle böyle çıktı hemen kan verdim ama negatif çıktı. Hayatımda ilk defa bu kadar geciktim ve sürekli midem bulanıyor. Son bir haftadır akıntım fazla sadece hamileyken böyle olmuştu. Sizce başka bi kurumda biraz bekletip tekrarlatsam mı

Eklentiler

• IMG_2352.webp
    IMG_2352.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 23
8 gün gecikmeyle böyle çıktı hemen kan verdim ama negatif çıktı. Hayatımda ilk defa bu kadar geciktim ve sürekli midem bulanıyor. Son bir haftadır akıntım fazla sadece hamileyken böyle olmuştu. Sizce başka bi kurumda biraz bekletip tekrarlatsam mı
Bende öyle yapacağım tekrar kan vereceğim
Bide testin markası ne Artimed yalancı pozitif çıkarıyor diyor arkadaşlar
İnşallah vardır bi kaç gün daha bekle bakalım kan tahlilini tekrarla

Back
X