Yalancı pozitif çıkarıyor genelde üzgünümHiç mi yok aynı durumu yaşıyan çok merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalancı pozitif çıkarıyor genelde üzgünümHiç mi yok aynı durumu yaşıyan çok merak ediyorum
Sonuc ne oldu acabaMerhaba benim durumum da olan var mı15 gün geçti evde test yaptık hepsi pozitif ama bugün kan verdim negatif çıktı sizce beklemelimiyim
![]()
Merhaba kan testi verdiniz mi sonuç nedir bende aynı durumu yaşıyorumMerhaba benim durumum da olan var mı15 gün geçti evde test yaptık hepsi pozitif ama bugün kan verdim negatif çıktı sizce beklemelimiyim
![]()
Testlerin markası neydiMerhaba kızlar bende aynı şeyleri yaşıyorum
4/5 test yaptım pozitif
Kanda negatif
Şimdi yine test yaptım yine pozitif kafam karıştı ne yapmam lazım adetim geçti belirtiler de var![]()
Ay hepsinde yaptım her marka hangi birini sayayım bacımTestlerin markası neydi
Ben senden daha koyuydu kan negatifti maalesef artimed yalancı poztif veriyor eskeza hamile isen denk geliyor benim 13 günüm vardı bariz poztifdiHiç mi yok aynı durumu yaşıyan çok merak ediyorum
Artimed freely days doctor bebe time bunlar yalancı pozitif çıkarıyor.Ay hepsinde yaptım her marka hangi birini sayayım bacım![]()
ama hepsimi yanlış başka markalarda yaptım bu dediklerinden hariçArtimed freely days doctor bebe time bunlar yalancı pozitif çıkarıyor.
Gerçekten söyledi mi doktor böyle bişeyŞaşırma ben de ilk çocuğumda öyle yaşadım adetini bekle bazı kişilerde idrarda belli oluyor unlu bi doktor var ismini veremicem atvde o söylemişti umudunu kesme
Kan kesin sonuçtur demek sana denk gelenler hep yanlıştı canımAllah rızası için bişey diyinn
Ve ben öncesinde kaç kere test yaptım flaşla bile incecik bir çizgi bile çıkmadı şimdi bunların hepsinde çıkıyor
Yani geriye tek bir şey kalıyor ya bu testlerin hepsi yalancı pozitif gösterdi ya kan tahlili yapan cihaz yanlış yaptı ya da ben bozuldum başka açıklaması yok yani
ama hepsimi yanlış başka markalarda yaptım bu dediklerinden hariç
PekiiiKan kesin sonuçtur demek sana denk gelenler hep yanlıştı canım
Sizin adınıza çok sevindim bende aynı şeyleri yaşıyorum inşallah bende de vardır dua edinMerhaba şimdi kan testi verdim gebeyimsonuç doğruymuş
![]()
İnşallah hayırlısıysa olsun öyle dua edinSizin adınıza çok sevindim bende aynı şeyleri yaşıyorum inşallah bende de vardır dua edin
Var gibiSizce pozitif mi benimkisi
Bende öyle yapacağım tekrar kan vereceğim8 gün gecikmeyle böyle çıktı hemen kan verdim ama negatif çıktı. Hayatımda ilk defa bu kadar geciktim ve sürekli midem bulanıyor. Son bir haftadır akıntım fazla sadece hamileyken böyle olmuştu. Sizce başka bi kurumda biraz bekletip tekrarlatsam mı