inşallah canım inşallah amin inşallah yarın baktırıcam kanda bakalım ne cıkcakboshayallersmile
evet internetten cok arastırdım kkda cok baktım saol kk:enbuyukkk: birsürüü arkadasım LABOQUıK TESTıNıN HATALI SONUC VERDıĞıNı ADET GÜNÜNDE BıLEPOZıTıF CIKTIGINI YAZMIS SÜREKLı HATALI POZıTıF SONUC VERDıĞıNı YAZMIS BıRSÜRÜ ARKADASIM !!!SUAN NE DıCEYECıĞıMı BıLEMıORUM COK KÖTÜYÜM ARKDLAR LÜTFEN BıLGıLENıN VE KULLANMAYIN ARKADASLAR UMUTLANIP HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM EVET ANLADIMKı HAMıLE DEĞıLıM ARTIK PES ETTıM....YETER BÜYÜK Bı SORUN VAR BELLıı....TEST Bı POZıTıF Bı NEGATıF KANDADA NEGATıF CIKMISTI TESTTE POZıTıF CIKITGI GÜN...ARADIM VE ŞıKAYET ETTııM YENı TEST YOLLASAK DEDıLER KALSIN ıSTEMEM DEDıM NAPICAM YıNE ÜMıTLENıP YIKILCAMMI DEDıM ALLAHIMMM MORALıM ALT ÜST BUNU ıÇıN TOPıK ACICAM BENıM YASADIGIMI KıMSE YASAMASIN
İZMİR!!COK SİBİRLİYİM YA NASI UMUTLANDM BEN YA BENDE TEST HATALI MEGER YA NASI OLUR DİYORUM BENDE KKDA BİRSÜRÜ ARKDSIMIZ BU DERTTEN MUZDARİP
cnm evet testler yanılatbiliyo adamı kan doğrusunu veriyo inş hamile kalırsın tekrar üzülme tatlıım rabbim sana tekrar yaşatır bu sevinci daha kötüsünden korusun rabbim üzülme sorun yokmuş ya ona bak sen ilerki aylarda güzel haberlerini bekliyoruz cnm:Saruboceq:evet internetten cok arastırdım kkda cok baktım saol kk:enbuyukkk: birsürüü arkadasım LABOQUİK TESTİNİN HATALI SONUC VERDİĞİNİ ADET GÜNÜNDE BİLEPOZİTİF CIKTIGINI YAZMIS SÜREKLİ HATALI POZİTİF SONUC VERDİĞİNİ YAZMIS BİRSÜRÜ ARKADASIM !!!SUAN NE DİCEYECİĞİMİ BİLEMİORUM COK KÖTÜYÜM ARKDLAR LÜTFEN BİLGİLENİN VE KULLANMAYIN ARKADASLAR UMUTLANIP HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM EVET ANLADIMKİ HAMİLE DEĞİLİM ARTIK PES ETTİM....YETER BÜYÜK Bİ SORUN VAR BELLİİ....TEST Bİ POZİTİF Bİ NEGATİF KANDADA NEGATİF CIKMISTI TESTTE POZİTİF CIKITGI GÜN...ARADIM VE ŞİKAYET ETTİİM YENİ TEST YOLLASAK DEDİLER KALSIN İSTEMEM DEDİM NAPICAM YİNE ÜMİTLENİP YIKILCAMMI DEDİM ALLAHIMMM MORALİM ALT ÜST BUNU İÇİN TOPİK ACICAM BENİM YASADIGIMI KİMSE YASAMASIN
değilim hamile
nasıl yani kesin mi biraz açıklarmısınbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
HAMİLE DEĞİLİM CANIM KANDA BİRDAHA BAKTIRDIM NEGATİF SONUCUM TEST HATASI!!!!
aaaaaa şu testlere bak aldığın yere şikayet et senin gibi olanlarda üzülmesin olsun hayırlısı olsunbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
sonuç ne oldu acaba???Merhabalar. Umarım bana yardımınız dokunur. Son adet tarihim 10 Ağustos. 20si yumurtlama. Yumurtlama öncesi sonrası ilişkim oldu. Fortest erken gebelik testi şüpheli ilişkiden 5 -7 gün sonra uygulanabilen bir test. Bundan 2 gün önce silik çizgi çıktı ama yaptıktan bir iki dakika sonra. Dün uyguladığım testte öyle. Ancak bu iki testte de silik dediğim çizgi çok belirsizdi. Bugün aynı testten iki tane daha aldım. Yaptığım anda daha belirgin ikinci çizgi hemen çıktı. Acaba mı diyerek hemen öbürünü de yaptım. Bunların hepsi ilk idrarla yağıldı bu arada. Ve onda da aynı şekilde. Gidip kan verdim ve sonuç 0,100. 4 test birden hatalı mı yani. Belliki hatalı diyeceğim ama insan kabul etmek istemiyor. Çıkınca sonuç ucuz testlerden alıp gün içinde uyguladım. 1 dakika olmadan silik çizgi. Aklımı yiyeceğim. Düşünceleriniz nelerdir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?