• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin idrarda pozitif kanda negatif

evet internetten cok arastırdım kkda cok baktım saol kk:enbuyukkk: birsürüü arkadasım LABOQUıK TESTıNıN HATALI SONUC VERDıĞıNı ADET GÜNÜNDE BıLEPOZıTıF CIKTIGINI YAZMIS SÜREKLı HATALI POZıTıF SONUC VERDıĞıNı YAZMIS BıRSÜRÜ ARKADASIM !!!SUAN NE DıCEYECıĞıMı BıLEMıORUM COK KÖTÜYÜM ARKDLAR LÜTFEN BıLGıLENıN VE KULLANMAYIN ARKADASLAR UMUTLANIP HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM EVET ANLADIMKı HAMıLE DEĞıLıM ARTIK PES ETTıM....YETER BÜYÜK Bı SORUN VAR BELLıı....TEST Bı POZıTıF Bı NEGATıF KANDADA NEGATıF CIKMISTI TESTTE POZıTıF CIKITGI GÜN...ARADIM VE ŞıKAYET ETTııM YENı TEST YOLLASAK DEDıLER KALSIN ıSTEMEM DEDıM NAPICAM YıNE ÜMıTLENıP YIKILCAMMI DEDıM ALLAHIMMM MORALıM ALT ÜST BUNU ıÇıN TOPıK ACICAM BENıM YASADIGIMI KıMSE YASAMASIN

o markayı kımse almasın...

İZMİR!!:kızgın: COK SİBİRLİYİM YA NASI UMUTLANDM BEN YA BENDE TEST:kızgın:HATALI MEGER YA NASI OLUR DİYORUM BENDE KKDA BİRSÜRÜ ARKDSIMIZ BU DERTTEN MUZDARİP

İZMİR!!:kızgın: COK SİBİRLİYİM YA NASI UMUTLANDM BEN YA BENDE TEST:kızgın:HATALI MEGER YA NASI OLUR DİYORUM BENDE KKDA BİRSÜRÜ ARKDSIMIZ BU DERTTEN MUZDARİP

gercekten mı...hiç duymamıstım..toplatsınlar o zaman ecznelerden..ınşanların duygularıyla oynuyorlar resmen yaaaaa..
haklısın kuşum ya....alsanaalsanasmile
türk malı yapmıs bırde...yapmayı becerememısler ama...
alsanaalsanasmile
ınşallah bırdahakı ay hamıle olursun kuşum benım..Şeniz

evet internetten cok arastırdım kkda cok baktım saol kk:enbuyukkk: birsürüü arkadasım LABOQUİK TESTİNİN HATALI SONUC VERDİĞİNİ ADET GÜNÜNDE BİLEPOZİTİF CIKTIGINI YAZMIS SÜREKLİ HATALI POZİTİF SONUC VERDİĞİNİ YAZMIS BİRSÜRÜ ARKADASIM !!!SUAN NE DİCEYECİĞİMİ BİLEMİORUM COK KÖTÜYÜM ARKDLAR LÜTFEN BİLGİLENİN VE KULLANMAYIN ARKADASLAR UMUTLANIP HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM EVET ANLADIMKİ HAMİLE DEĞİLİM ARTIK PES ETTİM....YETER BÜYÜK Bİ SORUN VAR BELLİİ....TEST Bİ POZİTİF Bİ NEGATİF KANDADA NEGATİF CIKMISTI TESTTE POZİTİF CIKITGI GÜN...ARADIM VE ŞİKAYET ETTİİM YENİ TEST YOLLASAK DEDİLER KALSIN İSTEMEM DEDİM NAPICAM YİNE ÜMİTLENİP YIKILCAMMI DEDİM ALLAHIMMM MORALİM ALT ÜST BUNU İÇİN TOPİK ACICAM BENİM YASADIGIMI KİMSE YASAMASIN
cnm evet testler yanılatbiliyo adamı kan doğrusunu veriyo inş hamile kalırsın tekrar üzülme tatlıım rabbim sana tekrar yaşatır bu sevinci daha kötüsünden korusun rabbim üzülme sorun yokmuş ya ona bak sen ilerki aylarda güzel haberlerini bekliyoruz cnm:Saruboceq:

HAMİLE DEĞİLİM CANIM KANDA BİRDAHA BAKTIRDIM NEGATİF SONUCUM TEST HATASI!!!!:kızgın:

aaaaaa şu testlere bak aldığın yere şikayet et senin gibi olanlarda üzülmesin olsun hayırlısı olsunbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

aaaaaa şu testlere bak aldığın yere şikayet et senin gibi olanlarda üzülmesin olsun hayırlısı olsunbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

şikayet ettim zaten cnm:oklava: saolsunlar hayallerimi avuc içine alıp oynadılar...ama emnim düzelmezler....

kizlar benimde embiryo transferim oldu 25 temmuzda.. ben dayanamayip yedinci gün evde test yaptim pozitif cikti, kac gündür ben esim havalardydik hatta yakin cevremize biraz söyledik cünkü bes yildir bizden cocuk istiyorlardi...
bugün hastaneye gittim kanda kesin daha iyi cikar belki ultrasyonda görürüm diye.. ölye bi hayal kirikligi yasadimki.. ne kanda ne ultraschallda yok..
dönüp defalarca sordum kanda da mi yok, idrarda da mi yok, evde üc ayri markanin üc ayri testini yaptim dedim... suan ne oldugumu bilmiyorum nasilim bilmiyorum, sanki ruhumu bedenimden cekip ayirmislar gibiyim napicam ne hissetcem bilmiyorum bugün transferden sonra dokuzuncu günüm

selam kizlar hos baya zaman gecmis konu üzerinden ama ben suan bu durumdayim, tüp bebek transferi oldu.. ben daha transferden sonra yedinci gün hemen test yaptim bugün transfer sonrasi onuncu gün, muhelif marka ve cesit sekiz tane test yaptim sekizinde de hamileyim ama kan testine dün gittim ama hamile degilim. nasil bi yikim anlatamam..

normalde test yapmam gereken tarif dört gün sonrasi.. normalde adet olmam gereken tarihde yarin.. ama bel agrisi gögüs hassiyeti, dün azcik mide bulantisi yorgunluk , bugün de beyaz sümüksü akinti var, negatifse bu kadar belirti olmasi cok kötü cünkü beni heveslendiriyor...o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

Merhabalar. Umarım bana yardımınız dokunur. Son adet tarihim 10 Ağustos. 20si yumurtlama. Yumurtlama öncesi sonrası ilişkim oldu. Fortest erken gebelik testi şüpheli ilişkiden 5 -7 gün sonra uygulanabilen bir test. Bundan 2 gün önce silik çizgi çıktı ama yaptıktan bir iki dakika sonra. Dün uyguladığım testte öyle. Ancak bu iki testte de silik dediğim çizgi çok belirsizdi. Bugün aynı testten iki tane daha aldım. Yaptığım anda daha belirgin ikinci çizgi hemen çıktı. Acaba mı diyerek hemen öbürünü de yaptım. Bunların hepsi ilk idrarla yağıldı bu arada. Ve onda da aynı şekilde. Gidip kan verdim ve sonuç 0,100. 4 test birden hatalı mı yani. Belliki hatalı diyeceğim ama insan kabul etmek istemiyor. Çıkınca sonuç ucuz testlerden alıp gün içinde uyguladım. 1 dakika olmadan silik çizgi. Aklımı yiyeceğim. Düşünceleriniz nelerdir acaba?

Merhabalar. Umarım bana yardımınız dokunur. Son adet tarihim 10 Ağustos. 20si yumurtlama. Yumurtlama öncesi sonrası ilişkim oldu. Fortest erken gebelik testi şüpheli ilişkiden 5 -7 gün sonra uygulanabilen bir test. Bundan 2 gün önce silik çizgi çıktı ama yaptıktan bir iki dakika sonra. Dün uyguladığım testte öyle. Ancak bu iki testte de silik dediğim çizgi çok belirsizdi. Bugün aynı testten iki tane daha aldım. Yaptığım anda daha belirgin ikinci çizgi hemen çıktı. Acaba mı diyerek hemen öbürünü de yaptım. Bunların hepsi ilk idrarla yağıldı bu arada. Ve onda da aynı şekilde. Gidip kan verdim ve sonuç 0,100. 4 test birden hatalı mı yani. Belliki hatalı diyeceğim ama insan kabul etmek istemiyor. Çıkınca sonuç ucuz testlerden alıp gün içinde uyguladım. 1 dakika olmadan silik çizgi. Aklımı yiyeceğim. Düşünceleriniz nelerdir acaba?
sonuç ne oldu acaba???

Back