yardım edin idrarda pozitif kanda negatif

ŞOK OLUYORUM ARTIKohaoldumsmile BEN YARINDA SABAH İLK İDRARIMLA YAPICAM VE ARTIK İLGİLENMİCEM 1HAFTA BEKLER TEKRAR KANDA BAKTIRIRIM

canım yaa 2. çizgi silik dahi olsa hamilesin bütün bozuk testlerde seni bulmaz yaben kızımda öyle olmuştumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

CNMM İNŞALLAH YA SEDEF İNANKİ ŞOK OLDUM YA NASIL OLUR....:bbo: EŞİMLE SOK OLDUK SENİN KIZINDA NASIL OLMUSTU...YA ŞAKA GİBİ SANKİ RESMEN ALAY EDİYOR BİZLE BU TESTLER YADA BEBİŞ VARSA O ALAY EDİYOR ARTIKlaelaelaelaelae

canım benımde boyle bırsey gecen ay basımdan gectı tam dort tane gebelık testtı yaptım hepsındede sılık ama bellı olan cızgıler vardı sonra doktora gıttım doktor kan tahlılı ıstedı onda cıkmadı yanı degılmısım ben de neden boyle oldu gebelık testınde cıktı dedım o da bana bu gıbı testler cok kısıyı yanıltıyor dedı yanı pek guvenılır olmuyor dedı sen yınede yarın sabah baska bır yerde kan tahlılı yaptır belkı yanılmıslardır canım umarım hamılesındır

kızımda çok silik çıkmıştı baktım çok zor görünüyo aldım testi doğruuu eczaneye evet hamilesin dedi çok sevindim 5 yaşında bi oğlum var ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı üzüldüm sonraki aylarda defalarca test yaptım yok olmadı bembeyazdı ama şimdi bi oğlum bi kızım var çok şüküropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

testini önce eczaneye göster bakalım sonrada kan tahlili yaparsın:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

mafoldumben HAKLISIN CNM İNŞALLAH TESTLERİM DOGRUDUR EŞİM DİYORKİ İÇİNE UZAYLI KACMASINNNNkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

CNM SAOL FİKİRLERİN İÇİN ALLAH BAGISLASIN CNM BENİMMMMM:Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah hamileyimdir:Saruboceq: ama neden hamile değilsem testlerde 2cizgi var ya o deli adammı yanlıslık yaptı acabaalsanaalsanasmile laborantalsanaalsanasmile

kız allah ıyılıyını versın ne uzaylısı ya cok guldumkaydirigubbakcemile3canım sen ıcını rahat tut ınsallah yarın sabah hamıle oldugunu ogrenırsın:Saruboceq:

kız allah ıyılıyını versın ne uzaylısı ya cok guldumkaydirigubbakcemile3canım sen ıcını rahat tut ınsallah yarın sabah hamıle oldugunu ogrenırsın:Saruboceq:

inşallahh cnmmmmm dua edin olurmu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızzz benm bu eşim varya alemmmkaydirigubbakcemile3 diyorki hamile kalmakla kalmamak arası kalan askımmm hadi artık inat etmede kalkaydirigubbakcemile3 askımmm yoksa içine uzaylımı kactı senineyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 alem ya böle bu halimle güldürdü beni bende ona hayır hayatım ben kararsız değilim senin cocugun kararsız dedimkaydirigubbakcemile3 ayyyy iş geyiğe döndüüü napalım kafayı yicez yokksaakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3canım benım takmayın kafanıza rabbım nasıp ettıyse zaten gelır o ama yoksada yıne rabbımın dedıgı olur ben bıtane dusuk yaptım suan yıne hamıle oldugumu ogrendım ama bundada az az kanamam oluyor bakalım rabbım alnımıza ne yazdıysa o olur

inşallah hamileyimdir:Saruboceq: ama neden hamile değilsem testlerde 2cizgi var ya o deli adammı yanlıslık yaptı acabaalsanaalsanasmile laborantalsanaalsanasmile

hakkında hayırlısı olsun canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm bende bitane düşük yptım:gitme: cok geçmiş oldn rabbim bebegini inşallah busefer kucagına almayı nasip etsin:Saruboceq: banada dua et olurmu:Saruboceq:

cnm bende bitane düşük yptım:gitme: cok geçmiş oldn rabbim bebegini inşallah busefer kucagına almayı nasip etsin:Saruboceq: banada dua et olurmu:Saruboceq:

canım benım allah razı olsun ınsallah canım hep dua edıyorum rabbım nerde ellerını acıp dua eden evlat dıye yananlar varsa tezz zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah :Saruboceq::Saruboceq:

Canım hayırlısı olsun inşallah,moralinizi bozmayın hemen,inşallah hamilesindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…