KİMSE YOKMUUUUU
canım yaa 2. çizgi silik dahi olsa hamilesin bütün bozuk testlerde seni bulmaz yaben kızımda öyle olmuştumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kan testini tekrarla canım
CNMM İNŞALLAH YA SEDEF İNANKİ ŞOK OLDUM YA NASIL OLUR....:bbo: EŞİMLE SOK OLDUK SENİN KIZINDA NASIL OLMUSTU...YA ŞAKA GİBİ SANKİ RESMEN ALAY EDİYOR BİZLE BU TESTLER YADA BEBİŞ VARSA O ALAY EDİYOR ARTIKlaelaelaelaelae
mafoldumben HAKLISIN CNM İNŞALLAH TESTLERİM DOGRUDUR EŞİM DİYORKİ İÇİNE UZAYLI KACMASINNNNkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3canım benımde boyle bırsey gecen ay basımdan gectı tam dort tane gebelık testtı yaptım hepsındede sılık ama bellı olan cızgıler vardı sonra doktora gıttım doktor kan tahlılı ıstedı onda cıkmadı yanı degılmısım ben de neden boyle oldu gebelık testınde cıktı dedım o da bana bu gıbı testler cok kısıyı yanıltıyor dedı yanı pek guvenılır olmuyor dedı sen yınede yarın sabah baska bır yerde kan tahlılı yaptır belkı yanılmıslardır canım umarım hamılesındır
kızımda çok silik çıkmıştı baktım çok zor görünüyo aldım testi doğruuu eczaneye evet hamilesin dedi çok sevindim 5 yaşında bi oğlum var ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı üzüldüm sonraki aylarda defalarca test yaptım yok olmadı bembeyazdı ama şimdi bi oğlum bi kızım var çok şüküropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mafoldumben HAKLISIN CNM İNŞALLAH TESTLERİM DOGRUDUR EŞİM DİYORKİ İÇİNE UZAYLI KACMASINNNNkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
CNM SAOL FİKİRLERİN İÇİN ALLAH BAGISLASIN CNM BENİMMMMM:Saruboceq:
kız allah ıyılıyını versın ne uzaylısı ya cok guldumkaydirigubbakcemile3canım sen ıcını rahat tut ınsallah yarın sabah hamıle oldugunu ogrenırsın:Saruboceq:
inşallah hamileyimdir:Saruboceq: ama neden hamile değilsem testlerde 2cizgi var ya o deli adammı yanlıslık yaptı acabaalsanaalsanasmile laborantalsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3canım benım takmayın kafanıza rabbım nasıp ettıyse zaten gelır o ama yoksada yıne rabbımın dedıgı olur ben bıtane dusuk yaptım suan yıne hamıle oldugumu ogrendım ama bundada az az kanamam oluyor bakalım rabbım alnımıza ne yazdıysa o olur
cnm bende bitane düşük yptım:gitme: cok geçmiş oldn rabbim bebegini inşallah busefer kucagına almayı nasip etsin:Saruboceq:banada dua et olurmu:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?