yardım edin idrarda pozitif kanda negatif

Canım hayırlısı olsun inşallah,moralinizi bozmayın hemen,inşallah hamilesindir..
inşallah aysecim:Saruboceq:
canım benım allah razı olsun ınsallah canım hep dua edıyorum rabbım nerde ellerını acıp dua eden evlat dıye yananlar varsa tezz zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah :Saruboceq::Saruboceq:

cnm benmm sendende allah razı olsun amin inşallah cnm...:Saruboceq:

hayır canım idrar + çıktı
kan - çıktı
bekle dediler 10 gün sonra kan yine - çıktı adet söktürücü verdi dr

melegim yarın mutlaka haber ver canım.hatta hiç idrar testi yapma bence boşa para verme..git daha iyi bir yerde kan testi yaptır..ben bikaç defa duydum yanlış sonuç veren yerler oluyor binde bir de olsa...
inşallah hamilesindir..6-7 dk da çıkması büyük umut bence.

valla doğum hocalarını bilememde benim dr um idrar testi yaptırdınmı ne çıktı diye sormuştu vede burda onca konu var hamileyim diye vede hepsi ilk önce idrar testi sonrada kan testi yaptırıyo onca konu okudum kan testi yaptırdım sonra idrar testi yaptırdım diyeni duymadım şahsen kan testi kesin sonuç almak için yapılıyo dşye biliyorum bazen idrar testleri yanlış çıkabiliyo kesinleşsin diye kan testi yapılıyor emin olunmak adına şahsen ben öle yaptım idrarda kanda pozitif çıkmıştı zaten ilk önce eczanede idrar yaptırdım sonrada hastanede kan testi emin olmak adına

inş hamilesindir cnm belitrilerde varmış yani duamız o kan testinin yanlış çıkması yarınki kan testinin pozitif çıkmasıyla inş cnm hayırlısı

melegimmmm insallah hamilesindir..son durum ne canimm hadi bekletme bizi...cokk opuyorumm...sabahin korunde meraktan uyandirdin bizi kendinde misil misil yatiyorsun ohhhh.:)))

Canım aynı durum benimde başıma geldi.21 nisanda belirtilerimden şüphelenip prodüctör ile idrar testi yaptım anında iki çizgi çıktı tamam hamileyim dedin kan testi yaptım negatif... bugunde regl oldum idrar testlerine kesinlikle güvenim kalmadı.

evde yapılan testler yanlış olabiliyo kesin sonucu kan testi veriyo diye biliyorum.ama inşallah istiyosan hamilesindir.

EVET KIZLAR TEST YAPTIM BELLı BELıRSıZ BıŞEY VARDI ORDA GıTTıKÇE NETLEŞıYOR BEN BıŞE ANLAMADIM COK COK SıLıKTı AMA GıTTııKÇE NETLEŞıYOR BU NEDEMEK PEKı?ADETTE OLMADIM:bbo:
hayır canım idrar + çıktı
kan - çıktı
bekle dediler 10 gün sonra kan yine - çıktı adet söktürücü verdi dr
anldm canım rabbim inşallah nasip etsin bizede inşallah:Saruboceq:
ıNŞALLAH CNM YA ıNŞALLAH HAMıLEYıMDıR BÜTÜN HATALI ıDRAR TESTLERı BENıMı BULUR YA DERıNmafoldumbenBUKADAR UMUDU SEVıNCı NAPICAM BEN ŞıMDı ÇÖPEMı ATICAMbenneyaptımki
inş hamilesindir cnm belitrilerde varmış yani duamız o kan testinin yanlış çıkması yarınki kan testinin pozitif çıkmasıyla inş cnm hayırlısı
ıNŞALLAH NıSACIMM ıNŞALLAH CANIM:Saruboceq: KAN VERMEDıM AMA DÜN 0 CIKTI BUGUNDE EN FAZLA KAÇ CIKARKı 3GÜN DAHA BEKLıCEM ADET OLMAZSAM KANDA BAKTIRICAM CANIM AMA ıDRAR TESTLERıMDE SıLıKLıR VARbenneyaptımki
melegimmmm insallah hamilesindir..son durum ne canimm hadi bekletme bizi...cokk opuyorumm...sabahin korunde meraktan uyandirdin bizi kendinde misil misil yatiyorsun ohhhh.:)))
opuyorumnanaktan CNMM BENıMMM HAZALIM ıNŞALLAH BAKALIMeyvahedigeldismile ıNAN HEMEN YATIP GEÇ KALKMAK ıSTEDıM CNM ZAMAN GEÇMıYOR YOKSA....mafoldumbenSAOL BıTANEM BENıMMMolumunekankayizsmile
COK HAKLISIN CNM YA BEN BENCEDE HAMıLE DEĞıLıM YA BU TEESTLER NEDEN BÖYLE YA NEDEN BıZE GELıR BıDE YA HAMıLE KALMAK ıSTEMEYENLERE DENK GELSıN ONLAR KANDA NEGATıFı DUYSUN SEVıNSıNLER OHH HAMıLE DııLMıŞıM DıE BıZE NEDEN GELıR BUNLAR YAakannehir
evde yapılan testler yanlış olabiliyo kesin sonucu kan testi veriyo diye biliyorum.ama inşallah istiyosan hamilesindir.

ıNŞALLAH CNM ıSTEZMıYıM:Saruboceq:

kuşum bır test daha yapsan nasıl olur ıdrar testı..o kasetlerde yanılma olmaz aslında..negatıf çıkar ama pozıtıf kolay kolay çıkmaz kuşum..hamıleysen çıkar...
bıraz bekle doktora gıt yıne...

ŞenizŞenizŞeniz
ınşallah hamılesındır kuşummm benımm..

cnm nebilim ya ilk yaptgımda hemen cıktı dünkü 10dakka sonra falan bugunkude daha silik gittikçe belirgin oldu ama:bbo:
ŞenizŞenizŞeniz
ınşallah hamılesındır kuşummm benımm..

adilimm cnm inşallahhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz

:1no2: göstermedm cünkü ilk gördüm hamileyim tamam dedim gerek duymadımki:1no2: sonra kandada negatif cıkınca hiç gerek duymadım göstermeye:1no2:

kız bi göstersene nasıl emin oldun sonrada başka bihastahanede kan tahlili yaptırırsın:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

melegimm test yapa yapa bi hal oldun be canım..tekrar kan testi yaptır bence tatlım böyle kendini yiyip bitiriyorsun...çok ilginç kanda çıkmamış olması ama onca test yaptın hepsi silik çizgi..hepsinin hatalı olması da imkansız...birşey yoksada ikinci çizgi soluk bile olsa çıkmaz...heves ettirmek istemem ama bence hamilesin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…