• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella hapın içtikten sonra iki kere normal adet geçirdim hamile olma olasılığım varmıdır korkuyorum lütfen yardım edin

Merhabalar kasım ortası bir ilişki yaşadım ve aksilikler nedeniyle elle hapı kullandı. İlişkiden yarım saat sonra kullandım ertesi günü akşamı adet oldum ağrılıydı beş gün normal şekilde kanım aktıysa diğer dört gün de az azgeliyordu kan dokuz gün sürdü sonraki ay idrar da gebelik testi yaptım ve negatif çıktı onun üstüne bir hafta geçmeden adet oldum normal düzeyde ama ocak ayında adet döngüm şöyle oldu sadece idrarımı ederken kan geliyordu dolu dolu kıpkırmızı renginde günde üç kere idrara gittim ve üçündede aynı şekilde oldu ama pedime hiç geçmedi iki gğn sürdü sonra bir gün hiç gelmedi sonraki tekrar aynı şekilde kanamam oldu bu kadar şeye rağmen hamile olma olasılığım varmıdır korkuyorum lütfen yardımcı olun bana
Aralıgin başında bir ilişki yaşadım ilişki bile denemezdi aslında ama o stresle Ella aldım kullandığım andan itibaren stresim başladı nerdeyse her hafta test yaptım adetim 10 gün gecikti gerçekten çok kötü bir durum ama regl oldum ondan sonraki adetim adet gibi değildi bu beni daha çok korkuttu daha sonra daha fazla test yaptım son adetimde ise olmadan önce çok yoğun göğüs hassasiyeti mide bulantısı karın ağrısı ve yorgunluk çektim gerçekten kabus gibiydi ve adetimi normal bir şekilde oldum 7 gün boyunca bu haptan tek öğrendiğim şey inanılmaz derecede hormonları bozuyor özellikle daha düşük bünyeli bir kadınsanız vücudunuz resmen dayanamıyor ellanin yan etkileri 3 gün sürüyor diye geçiyor Google'da ama kesinlikle inanmıyorum ellanin uzun süre devam eden çok fazla yan etkisi var ve gerçekten normal bir koruma yöntemi değil ilginç bir şekilde ne kadar test yaptırsam bile hala içim rahat edemiyor şuan 1 sonraki adetimi bekliyorum 2 buçuk ay oldu ve bir sürü farklı testte negatif çıktı özellikle ilk uyanilan sabahlarda yaptım daha doğru çıksın diye sizce gebelik var mıdır lütfen yanıtlayın:((

Aralıgin başında bir ilişki yaşadım ilişki bile denemezdi aslında ama o stresle Ella aldım kullandığım andan itibaren stresim başladı nerdeyse her hafta test yaptım adetim 10 gün gecikti gerçekten çok kötü bir durum ama regl oldum ondan sonraki adetim adet gibi değildi bu beni daha çok korkuttu daha sonra daha fazla test yaptım son adetimde ise olmadan önce çok yoğun göğüs hassasiyeti mide bulantısı karın ağrısı ve yorgunluk çektim gerçekten kabus gibiydi ve adetimi normal bir şekilde oldum 7 gün boyunca bu haptan tek öğrendiğim şey inanılmaz derecede hormonları bozuyor özellikle daha düşük bünyeli bir kadınsanız vücudunuz resmen dayanamıyor ellanin yan etkileri 3 gün sürüyor diye geçiyor Google'da ama kesinlikle inanmıyorum ellanin uzun süre devam eden çok fazla yan etkisi var ve gerçekten normal bir koruma yöntemi değil ilginç bir şekilde ne kadar test yaptırsam bile hala içim rahat edemiyor şuan 1 sonraki adetimi bekliyorum 2 buçuk ay oldu ve bir sürü farklı testte negatif çıktı özellikle ilk uyanilan sabahlarda yaptım daha doğru çıksın diye sizce gebelik var mıdır lütfen yanıtlayın:((
Ah gülüm sen benden daha çok test yapıp daha çok korkmuşsun ben bir tane test yaptım testten sonrada adet oldum zaten ama senin dediğin gibi ocak ayımın adeti çok tuhaftı yorumlardada yazdım zaten yani o beni korkuttu aslında ben okeydim olmadığıma bende hiç öyle belirtiler olmadı iki gün süren bir göğüs ucu hassasiyeti oldu okadar dediğin belirtilerin hiç biri olmadı bende

2,5 ay olmuş testlerinde negatif çıkmış kesinlikle yoktur merak etme

2,5 ay olmuş testlerinde negatif çıkmış kesinlikle yoktur merak etme
Sadece bir kere test yaptım ve bir hafta geçmeden normal adet döngümü yaşadım aslında hiç şüphem kalmadı ondan sonra ama ocak ayında tuhaf bir adet dönemi geçirdim ondan sonra korktum o adet dönemide sadece idrarımı ettiğimde bolca akıyordu kıpkırmızı rengi vardı pembe falan değil kıpkırmızıydı bildiğiniz idrarımı yaparken bolca akıyordu kan gölü gibi oluyordu klozet sonra ama pedime hiç akmıyordu bundan şüphelendim ama böyle bir belirtide yok hamilelik anlamında sizcede yoktur değilmi hamile olma olasılığım ?

Sadece bir kere test yaptım ve bir hafta geçmeden normal adet döngümü yaşadım aslında hiç şüphem kalmadı ondan sonra ama ocak ayında tuhaf bir adet dönemi geçirdim ondan sonra korktum o adet dönemide sadece idrarımı ettiğimde bolca akıyordu kıpkırmızı rengi vardı pembe falan değil kıpkırmızıydı bildiğiniz idrarımı yaparken bolca akıyordu kan gölü gibi oluyordu klozet sonra ama pedime hiç akmıyordu bundan şüphelendim ama böyle bir belirtide yok hamilelik anlamında sizcede yoktur değilmi hamile olma olasılı
Bir sürü test yaptım negatif demişsiniz. O yüzden rahat olun olsa çıkardı. Ellanın adet üzerinde etkisi çok uzun sürüyor

Sadece bir kere test yaptım ve bir hafta geçmeden normal adet döngümü yaşadım aslında hiç şüphem kalmadı ondan sonra ama ocak ayında tuhaf bir adet dönemi geçirdim ondan sonra korktum o adet dönemide sadece idrarımı ettiğimde bolca akıyordu kıpkırmızı rengi vardı pembe falan değil kıpkırmızıydı bildiğiniz idrarımı yaparken bolca akıyordu kan gölü gibi oluyordu klozet sonra ama pedime hiç akmıyordu bundan şüphelendim ama böyle bir belirtide yok hamilelik anlamında sizcede yoktur değilmi hamile olma olasılığım ?
Ben diğer arkadaşın mesajına cevap vermiştim karışıklık oldu.sana da şunu diyebilirim. Ellanın adet üzerinde etkisi çok uzun sürüyor. Hamile değilsindir. Bende kasım gibi içtim bu ellayı içmez olaydım. İlk adetimi normal gününde ama normal den 3 gün fazla oldum. İkinci adetim olmadı tam bir ay bekledim testte negatifti en son doktora gittim olacağı yok diye adet söktürücü verdi o şekilde adet oldum. Sen de rahat ol ellanın etkisidir yaşadıkların.

Ben diğer arkadaşın mesajına cevap vermiştim karışıklık oldu.sana da şunu diyebilirim. Ellanın adet üzerinde etkisi çok uzun sürüyor. Hamile değilsindir. Bende kasım gibi içtim bu ellayı içmez olaydım. İlk adetimi normal gününde ama normal den 3 gün fazla oldum. İkinci adetim olmadı tam bir ay bekledim testte negatifti en son doktora gittim olacağı yok diye adet söktürücü verdi o şekilde adet oldum. Sen de rahat ol ellanın etkisidir yaşadıkların.
Evet sanırım karışıklık olmuş ☺️ peki sence bende adet söktürücü almalımıyım 21 inde fiye gösteriyor uygulama adetimin ilacı alıp içeyimmi yoksa beklimmi ?

Evet sanırım karışıklık olmuş ☺️ peki sence bende adet söktürücü almalımıyım 21 inde fiye gösteriyor uygulama adetimin ilacı alıp içeyimmi yoksa beklimmi ?
Bence alma bekle. Testin negatif zaten adette olmuşsun. Sonraki adetinin yarım yarım gelmesi sadece tuvalette, seni korkutmuş. Sen sakince bekle içini rahat tut

Bence alma bekle. Testin negatif zaten adette olmuşsun. Sonraki adetinin yarım yarım gelmesi sadece tuvalette, seni korkutmuş. Sen sakince bekle içini rahat tut
Evet olayın üzerine iki kere normal adet oldum sadece yarım yarım adetim beni korkuttu bir kere evde test yaptım negatif çıktı zaten hemen üstüne adet olmuştum tamam ben beklim ozman adaçayı falan içim ozman hiç bir belirtim yok olsa daha çok korkcamda yon sadece iki üç gün süren bir göğüs hassasiyrtim oldu ocak ayında okadar

Back