Kardeşin kaç yaşında?
İlk önüne çıkanla evlenecek kadar bilinçsiz mi?
Sen 1 görmede nasıl anladım bu çocuğu nasıl çözdün hemencicik?22 yasinda ... bilincsiz mi saf mi artik bilemiyorum.. ama ondan bu hamleyi beklerim yani. ve kardesim hic kimseyi takmaz.. yani karar verdimi yandik... yarin gelse ben evlenecem dese .. babam önünde kendini yirtsa yinede kimseyi takmaz gider evlenir öyle bir karakteride var .. belki bu yüzden bukadar dert ediyorum... eh cocuktada yalanlarla kandirma kabiliyeti var... bu yüzden korkuyorum
Sen 1 görmede nasıl anladım bu çocuğu nasıl çözdün hemencicik?
22 yaşına kadar kimseyle görüşmedi kız kardeşiniz ama
Şu anda da 22 yaşında çok erkek oldu hayatında öyle mi?
Hangisi dogru??
Bence zamana bırakın.orda tabi maddi durumunu aile durumunu felan bilmiyordum... orda sadece sunu cözdüm cok atip tutuyor... bunuda bazi insanlarin konusma seklinden anlayabilirsin... ésimde o gün yanimizdaydi ve bana sonra dediki belki yaniliyorsundur cocuga bir sans ver dedim tamam hic birsey demiyecegim.. ondan sonra 2 ay icinde cikti hersey... ve kardesimin arkadaslari cocugu cok iyi taniyanlarda dedi cok palavraci ayni seyleri arkadaslarida söyledi kardesime ama akrdesim en yakin arkadaslariyla bile onun yüzünden kavga etti bu yüzden kimse artik bisey diyemiyor..
birakin siz ondan uzaklastirmaya calistikca daha cok iyi gelir ona kardesinizin de buyume vakti gelmis iste birakin secimlerinin sonucuna katlanmayi ogrensin iyi yada kotu hem bakarsiniz sizin dediginiz gibi olmaz iki kez gorusmek bi insani tanimak icin cok az bi sure siz sadece kardesinizin ne olursa olsun yaninda olacaginizi hissettirin yeter bence
bir cok kez anlatamaya calistim sorun sadece para pul degil baska seylerde uymuyor.. bir cok sorun var. cocugun annesi simdiden istemiyor kardesimi :) al bide burdan Yak :) cocukda pek annesine düskün...Olaya çok fazla maddiyat katmışsınız, zenginlik, para, pul bunlar mutluluk getirmez.Kardeşiniz 23 yaşında çocuk değil, erkek arkadaşı olmamış ama anlattığınız kadarıyla sosyal çevresi geniş, eminim etrafında bir sürü insan vardır. Az buçuk da olsa insanları tanımaya başlamıştır. Siz en fazla düşüncelerinizi söyleyip, size göre doğru olanı gösterebilirsiniz. Kararı kardeşiniz verecek, bu onun hayatı, evleneceği insanı o seçecek. Hata yapmadan tecrübe edilmiyor bazı şeyler. Kaldı ki anlattığınız kadarıyla kardeşiniz oldukça başına buyruk birisi, babasını annesini dinlemiyor sizi mi dinleyecek ? Tepki gösterirseniz daha da çok karşınıza alırsınız.
bir cok kez anlatamaya calistim sorun sadece para pul degil baska seylerde uymuyor.. bir cok sorun var. cocugun annesi simdiden istemiyor kardesimi :) al bide burdan Yak :) cocukda pek annesine düskün...
ama haklisiniz galiab gercekten oturup izlemek zorundayim... baska birsey yapamam.. bazen diyorum cocugu dövdürtim :) zorla kardesimden vazgecmesini saglim, annesi zaten istemiyor gidip annesiyle is birligi yapim .. ne bilim okadar kafam karisikki... aklima okadar cok sey geliyorki...
Madem kardeşinizin ilk sevgilisi, neden daha 2 aylık mevzuyu hemen evliliğe bağlıyorsunuz.
Bir durun yahu.
Fırsat verin belki kendisi ayrılacak.
Bu kadar kontrolcü olmayın allah aşkına.
cünki kendisi simdiden evlilikten bahsediyor ondan.. cocuk buna git babana bizi anlat sözlenelim bir an önce felan demis
Bence çocuktan önce kardeşinin önünü kesin. Bu ne bolluk böyle. Başına bi iş gelir diye kimse ürkmüyor mu?
Haftaiçi haftasonu sürekli dışarda başına bişey gelir mi korkunuz yok ama fakir bir çocukla beraber diye mi korkuyosunuz?
Hahahah aileden zengin ama part time calisiyorAileden zenginmiş cicim okumadın herhal?
Meslek yapiyor hangi meslegi yapiyor kardesin bukadar para aliyor ?kardesim ayda 1300 eur para aliyor Ausbildung ve aushilfe yapiyor .. ve hic bir mecburi ödemesi gereken birsey yok.. yani kiradir telefondur felan o kazandigi para sade ve sadece gezmesi icin... millet 3 cocuklu aile gecindiriyor onlara bakaraktan bence gayet iyi para kazaniyor. zengin demedim zaten ama sitedigi herseyi alabiliyor ve doya doya hharciyor parasini dedim. hatta yetmiyor bile kendisine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?