Yardım edin çok mutsuzum :(

Nişanlım değildi, sözlenmiştik.. Nişanlanacaktık ama o bile olmadı yani.. Bilmiyorum kafam çok karışık arkadaşım

İkisinden de uzak dur.
İlkinin peşinden o kadar koşman hata zaten,
onu unutamamışken yeni bir ilişkiye başlaman başka bir hata..
Diğerinin yanında sana 4-4lük geliyor olması da muhtemel.
Çünkü boşluktaydın, ayrıldığın kişiden görmediğin ilgiyi, şefkati ondan gördün.
Bu zamana kadar seni oyalamış, belki toparlanma sürecine olumlu bir katkı da yapmış olabilir
ama bundan sonra seni bu ilişkin de kırabilir, izin verme buna..
Geçmişe perde çek, geleceğe bak,
gerçek anlamda kendine güveninin geldiği zaman,
vicdan azabı yerine bunlardan çıkarttığın derslerin
senin için yol gösterici olduğunu anladığın zaman bir ilişkiye adım at..
Başka meşguliyetler bul, hobi edin..

Balığa çıktığınızda oltaya sevdiğiniz şeyi değil, balığın sevdiğini takarsınız.
Bunda şaşılacak bir şey yok, şaşılacak şey kendinizi balığa çıkmış hissetmenizde, oysa sadece yuva kurmak istiyorsunuz.
Başkalarının isteklerine göre hareket etmeye devam ederseniz ortada ne yuva kuracak ne yaşamını devam ettirecek bir SİZ kalmayacak.
Asıl problem bana kalırsa kendiniz olmamak pahasına başkalarını memnun etmeye çalışmanızdan geçiyor.
Ve bu hatayı sürdürdüğünüz sürece mutlu olmanız mümkün değil.
Geçmiş değiştirilemez olduğundan bundan sonraki hayatınız için söylüyorum, kendiniz olun, hatalarınızın arkasında durun.
Bunu kabul etmeyecek insanlarla aynı yola girmeyin, evlilik yalanlar üzerine kurulmaz.
Yumruk yememenin tek yolu o yerde bulunmamaktır, madem ileride üzüleceksiniz, neden sevmemenize rağmen hala aynı kişiyle berabersiniz ?

el kaldıyordu yazmışsın, onu nasıl hala özleyebilirsin ki canım?
bence uzak dur ve birliktelik yaşadın diye kendini ona mahkum hissetme.
ama keşke böyle yapmasaymışsın. birini elinde tutmak için ona kendini vermek pek mantıklı değil
yaşın kaç bilmiyorum ama bi süre hayatına kimseyi almadan devam etmeni ve kendini toparlamanı öneririm.
((((o bakire kız isteyen erkeklere de burdan 'siz sanki el değmemiş misiniz?' diye soruyorum! Her sevgilim istediğimi versin ama karım bakire olsun diyenlere ayrıca gıcığım. Neyse bu konu dışı zaten, ben yine sinirlendim))))

Üzme kendini, hayatta insanın başına her şey gelebilir. Hatalar insanlar içindir...

Öncelikle ilk görüştüğünüz kişiyi artık tamamen silseniz iyi olur,
umud etmenin, özlemenin bir anlamı yok.
Şuan görüştüğünüz kişi de size açık açık bazı şeyleri kabul edemeyeceğini
söylemiş, yalnız insan başına gelmeden nasıl bir tepki vereceğini tam olarak kestiremez.
Normal şartlarda eğer birşey yaşamaya hazır olsaydınız,
ben durumunuzu bu 2. kişiye anlatmanızı ve açık olmanızı önerirdim,
kabul ediyorsa da etmiyorsa da onun sıkıntısı, ama bunu bilmeye ve karar vermeye hakkı var.
Böyle bir düşüncesini bilip, kandırmaya çalışmak insanca değil.
Siz zaten birşey yaşamaya hazır değilsiniz, zamana ihtiyacınız var bence.
Ama ben bu 2. kişiden eminim ve bir yola çıkmak istiyorum diyorsanız da,
açık olmakta fayda var şimdiden.

Sevgilin olacak kişi senden hevesini alınca seni yüzüstü bırakmış, birde millete aranızdaki özel şeyleri anlatmış. O kişiyi artık hiç düşünmemelisin. Aklını başına al canım, o kişiyi tamamen çıkart hayatından. Şuanki kşiye gelince sana açıkca söylemiş, belliki gerçekleri anlatsan seni anlayacak birine benzemiyor, hem hazır sevmiyorken yollarını ayır..Seni sen olduğun için kabul edecek birisi elbet çıkacaktır..

Tamamen sana katılıyorum canım.

Eski sözlününü unut biran önce
Şimdiki sevgiliniden hiç bir açıklama yapmadan hayatından çıkar..
Kendinide kahretme , olan olmuş , bi gün adam gibi adam çıkar karşına..

ilk sevdiğiniz insan kişiliksiz biriymiş yaptığının arkasında durmamış sizede şans tanımamış, yaptınız çok büyük bir hata evet ama ilk sevgilinizi unutmalısınız artık sanmayın ki onu severken başka birini sevebilecek o kişiyle de hayat sürebileceksiniz şimdiki sevgilinizden de ayrılın çünkü onu sevdiğinizi zannedeceksiniz ama asla sevemiyceksiniz.
daha yaşınızda küçüktür mutlaka iş hayatına atılın karşınıza çıkacaktır sizi siz olduğunuz için kabul edecek biri :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…