• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin çok mutsuzum :(

sende öğrencisin bende biz okulları bitirip bebek yapacaz sanursam okuldan dolayı olmayy bebikimiz CADIARZU

Evet ben de öğrenciyim 2 yıllık evliyim. Ama çocuk düşünmüyorum...
Bak millet daha nişanlıyken çocuk düşünüyormuş...

Evet ben de öğrenciyim 2 yıllık evliyim. Ama çocuk düşünmüyorum...
Bak millet daha nişanlıyken çocuk düşünüyormuş...

ya kıss ben 4 yıllık evliyim 4 yıllık açıköğretimin 5. yılında 2. sınıftayım:kedi:
Allah isteyen tüm EVLİLİLERE nasip etsin inşalahh:Saruboceq:

Şimdi Kazen gelicek konu sahtedir diyip kapatıcak görün..geçende böyle bir konu vardı ve herkes yardımcı olmaya çalısıyordu ama sahte profil çıktı.. arkadas bize cwp yaz yoksa seninde böyle yapacağını düşünücem..

8 ay önce ayrıldım diyorsun ama hamile miyim konusunu 4 ay önce açıyorsun, ay kafam karıştı benim kafamçokkarıştı

0 arkadas ve sadece konu açıp cinselliği ön plana alıp derdim var diye bizleri oyalayan arkadaslar bir hayli arttı bu aralar..tedirgin oldum yanii

Evet arkadaşlar o başlıkta nişanlı olduğumuzu söylemiştim, yakın zaman içinde nişanlanacaktık çünkü yanlışlık olmasın.. O başlığı açtığımda ilişkiye girdiğimiz dönemdeki tedirginliğimi,belirsizliği anlatmıştım..

git diktir aa diyeceksen bu ilişkiye yalanla başlamak s.........et gitsin erkeklerin çoğu hep yalan söylüyor sende söyle gitsin
nişanlık olacal sütü bozuğa da yaydığı söylentire karşılık '' dene di ama gücü yetmedi'' diye karşılık var yalandan kim ölmüş

0 arkadas ve sadece konu açıp cinselliği ön plana alıp derdim var diye bizleri oyalayan arkadaslar bir hayli arttı bu aralar..tedirgin oldum yanii

Arkadaşlar niyetim kimseyi oyalamak değil, gerçek olmayan bi konuyu bu kadar uzun yazıp bu kadar yakınmam bende. Benimde vaktim sınırlı, niyetim kimseyi oyalamak değil. Cinselliği ön plana aldığım yok, konu zaten direk cinsellik. Tedirgin olmanın lüzumu yok. Buraya sadece sizlerle derdimi paylaşmak için üye oldum.

git diktir aa diyeceksen bu ilişkiye yalanla başlamak s.........et gitsin erkeklerin çoğu hep yalan söylüyor sende söyle gitsin
nişanlık olacal sütü bozuğa da yaydığı söylentire karşılık '' dene di ama gücü yetmedi'' diye karşılık var yalandan kim ölmüş

diktiret boşverr hoopppp yardır mürselldelikafadulden

Son düzenleme:
galiba bi sahte profil daha gün yüzüne çıkarttım..:olmaz: KK nin dedektifi kötükedihüso

forumu okuyor ve saadece okuyor..yazsana şunun iç yüzünü maaaadem..

Konunun detaylarını yazmadım evet. Biz ayrıldıktan sonra o beni bir kere evine çağırdı ve orada ilişkiye girdik tekrardan. Diğer açtığım başlıkta çok uzattım diye insanlar şikayetçi oldular. Kısa kesmek istedim şimdide. Ayrıca ne yapmak istediğini anlayamıyorum ama yaptığın çok ayıp. Benim burada kimseden birşey gizlediğim yok zaten perişan olmuş durumdayım sen gülüyorsun. Varsın şikayet et profilimi. Ben burada yalnızca sizlerle konuşabilmek için hesap açtım. Arkadaşlıktı oydu buydu bunlar için zaten facebook hesabım var. Buraya bu kadar uzun derdimi anlatmışım sahte bi kimlik taşısam zaten kalkıpta buralarda ne kendi zamanımdan çalarım ne de insanları oyalarım yani. Yazdığımda da cinsellik açısından çok ayıp unsurlar göremedim ben.

Son düzenleme:
ya kıss ben 4 yıllık evliyim 4 yıllık açıköğretimin 5. yılında 2. sınıftayım:kedi:
Allah isteyen tüm EVLİLİLERE nasip etsin inşalahh:Saruboceq:

Ben de 2.5 yıllık evli sayılırım ve 2 yıldır okuyorum. Geçen sene hazırlık bu sene 1. sınıftayım :)

Konunun detaylarını yazmadım evet. Biz ayrıldıktan sonra o beni bir kere evine çağırdı ve orada ilişkiye girdik tekrardan. Arkadaşım sen neyin peşindesin anlamadım ama yaptığın çok ayıp. Benim burada kimseden birşey gizlediğim yok zaten perişan olmuş durumdayım sen gülüyorsun. Varsın şikayet et profilimi. Ben burada yalnızca sizlerle konuşabilmek için hesap açtım. Arkadaşlıktı oydu buydu bunlar için zaten facebook hesabım var. Buraya bu kadar uzun derdimi anlatmışım sahte bi kimlik taşısam zaten kalkıpta buralarda ne kendi zamanımdan çalarım ne de insanları oyalarım yani. Yazdığımda da cinsellik açısından çok ayıp unsurlar göremedim ben.

Ayrıldıktan sonra bile tekrar yapabildiğine göre hatanı hala anlayamamışsın demektir...

Ayrıldıktan sonra bile tekrar yapabildiğine göre hatanı hala anlayamamışsın demektir...

Bakın ama anlamıyorsunuz, deli gibi seviyordum ben onu. Mayıs gibi beni aradı ve benimle konuşmak istediğini bi cafe'de buluşmak istediğini söyledi. Evden çıktığımda beni tekrar aradı ve cafe'den kalktığını önemli bir işi çıktığını ve eve geçtiğini, benim de oraya gelip gelemeyeceğimi sordu. Bende gerçekten birşey konuşmak istediğini düşünerekten gittim evine. Çünkü başta dışarıda görüşmek istemişti. Hepsinin bi oyun olduğunu nereden bilebilirdim ki? Tamam bende istemeseydim kimse zorla birşey yapamazdı bana orada ama 4 ay sonra İLK DEFA aramıştı ve ben barışacağını düşünerekten büyük bi heyecanla çıktım evimden. Aylar sonra beni ilk defa öptüğünde deli gibi ağlamaya başladım. Onu o kadar özlemiştim ki. Kimse durumuma düşmeden anlayamaz beni canımdan çok seviyordum ben onu. Allah düşmanıma vermesin yaşadığım acıyı. Şimdi aklım başında, yaptığım hataların farkında olduğum için hayatıma yeni birini soktum zaten. Kimsenin duygularıyla oynamak bana göre değil çünkü.

Son düzenleme:
Back