- 10 Aralık 2009
- 4.290
- 20
- 643
- 36
Ben de evliyim de kız kendisi demiş nişanlıyız ama okuldan sonra çocuk düşünüyoruz diye :uhm:
sende öğrencisin bende biz okulları bitirip bebek yapacaz sanursam okuldan dolayı olmayy bebikimiz CADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de evliyim de kız kendisi demiş nişanlıyız ama okuldan sonra çocuk düşünüyoruz diye :uhm:
sende öğrencisin bende biz okulları bitirip bebek yapacaz sanursam okuldan dolayı olmayy bebikimiz CADIARZU
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...mile-miyim-arkadaslar-acil-yardim-lutfen.html
arkadasım yazdıkların bana çok mantıksız geldi:umursamaz:
Evet ben de öğrenciyim 2 yıllık evliyim. Ama çocuk düşünmüyorum...
Bak millet daha nişanlıyken çocuk düşünüyormuş...
8 ay önce ayrıldım diyorsun ama hamile miyim konusunu 4 ay önce açıyorsun, ay kafam karıştı benim kafamçokkarıştı
0 arkadas ve sadece konu açıp cinselliği ön plana alıp derdim var diye bizleri oyalayan arkadaslar bir hayli arttı bu aralar..tedirgin oldum yanii
git diktir aa diyeceksen bu ilişkiye yalanla başlamak s.........et gitsin erkeklerin çoğu hep yalan söylüyor sende söyle gitsin
nişanlık olacal sütü bozuğa da yaydığı söylentire karşılık '' dene di ama gücü yetmedi'' diye karşılık var yalandan kim ölmüş
8 ay önce ayrıldım diyorsun ama hamile miyim konusunu 4 ay önce açıyorsun, ay kafam karıştı benim kafamçokkarıştı
ya kıss ben 4 yıllık evliyim 4 yıllık açıköğretimin 5. yılında 2. sınıftayım:kedi:
Allah isteyen tüm EVLİLİLERE nasip etsin inşalahh:Saruboceq:
Konunun detaylarını yazmadım evet. Biz ayrıldıktan sonra o beni bir kere evine çağırdı ve orada ilişkiye girdik tekrardan. Arkadaşım sen neyin peşindesin anlamadım ama yaptığın çok ayıp. Benim burada kimseden birşey gizlediğim yok zaten perişan olmuş durumdayım sen gülüyorsun. Varsın şikayet et profilimi. Ben burada yalnızca sizlerle konuşabilmek için hesap açtım. Arkadaşlıktı oydu buydu bunlar için zaten facebook hesabım var. Buraya bu kadar uzun derdimi anlatmışım sahte bi kimlik taşısam zaten kalkıpta buralarda ne kendi zamanımdan çalarım ne de insanları oyalarım yani. Yazdığımda da cinsellik açısından çok ayıp unsurlar göremedim ben.
Ben de 2.5 yıllık evli sayılırım ve 2 yıldır okuyorum. Geçen sene hazırlık bu sene 1. sınıftayım :)
Ayrıldıktan sonra bile tekrar yapabildiğine göre hatanı hala anlayamamışsın demektir...