• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin!!! aldatildim...yeni evliyim

Cok aci olan o kiside evli yaa amcasinin hanimi yaa bunu buraya yazmak bile beni bitiriyor onun karsilik verdigini dusunmuyorum ama igreniyorum esimden suan yasadigimiz hersey aci veriyor
Oooo sen direk Kaç kurtul canım.
tren olmuş gidiyorlar..tövbe estağfurullah

Çok üzgünsün şu an bir ömür dertli yaşanmaz birde akrabası olan bir kız ilk başta ailesine söyle durum bundan ibaret diye sonra ailene söyle ve dönüp arkana bakma elinden geleni ardına koyma gerekirse watsap dökümlerini çıkar watsapta artık buda var herkese söyle hiç acıma çünkü onlar sana acımamış sevgili kardeşim sen derdini cekeceksin onlar aşk yaşayacak yoksa bırak derdi onlar çeksin

şu aşamada bencil olmanız lazım aileniz arkanız da durmaz mı? eşinizi ve akrabayı rezil edin. birbilerini yesinler

• Beğen
Reactions: The
Haklisiniz hepiniz tesekkur ederim.
Sordum bir aciklama yapamadi.
Yediremiyorum kendime sanki birisi binlerce bicagi sapliyor bana oyle aci cekiyorum. Nasil atlatacagim dua istiyorum

Sen aynı şeyi yapsan k.çına tekmeyi koyardı değil mi? Daha küçük şeyler için kapıyı gösteren erkek modelleri de var. Ama aldatılan kadın olunca hep kafaları karışıyor, ne yapacaklarını bilemiyorlar. Aldatsaydın sana yapacağı şeyi yapacaksın, başka bir çözümü yok. Delil varsa topla, aç boşanma davanı. Ya da bunu yut, acaba tekrar yapar mı, onu seviyor mu, beni sevmiyor mu, whatsupp'ına baksam mı, yazışıyorlar mı paranoyalarıyla yıllarını tüket. Değer mi? Bence değmez.

Ailem arkamda durur bir işim yok kendi yolumu cizmem gerek ama beynimi kemiriyor dusuncelerden kurtulamiyorum
yengesiymiş sanırım. arkadaşım normalde yani yabancı bi kadınla filan olsaydı aldatma bi kadın olarak kendini kadınlık anlamında köyü hissederdi ama sizin durumuzda öyle bişey yok. adam über ahlaksız, sapık. allah korusun böyle insan baba falanda olamaz . yat kalk dua et sapık yönünü ortaya çıkardığı için.

Konu sahibi sessiz kalacak ben oyle anladim.Kabullenecek.Yoksa simdiye kadar coktan kiyamet kopmustu.Ailenize acin konuyu niye dusunuyorsunuz uzulurler falan bencil olun biraz arkanizda durmazlar mi

Bakın eğer ayrılmaya cesaretiniz yoksa sakın eşinizle bu konuda karşı karşıya gelip yüz göz olmayın. Eğer bunu tartışıp tekrar barışırsanız emin olun sizi çok kez aldatacaktır. Ama bence en güzeli ne olduğunu öğrenip gerçekten öyle bir ilişkisi varsa ayrılın

Hayir bu duruma midem dayanmaz boyle devam etmeyecegim ama inanin suan beynim patliyor ailemden baska birsey dusunmuyorum
Ailenizi düşünüyorsanız eğer şimdi söyleyin. Benim akrabam yaptı o hatayı, ailem üzülür diye sakladı yıllarca sonra ortaya çıkınca ailesi kahroldu neden daha önce söylemedin bunca zaman katlandın diye çok çok üzüldüler.

Haklisiniz hepiniz tesekkur ederim.
Sordum bir aciklama yapamadi.
Yediremiyorum kendime sanki birisi binlerce bicagi sapliyor bana oyle aci cekiyorum. Nasil atlatacagim dua istiyorum
Şu durumda bizim haklı oluşumuz önemli değil haklı olan sensin bizler senin kafanda oturtamadığin taşları anlatıyoruz su an sağlıklı dusunemiyosun
Bak canım insan amcasının eşine aşık olabilyosa bu utanç verici durumu rahat geçiriyorsa sal gitsin
Sakın seni kaldırmasına musade etme ilk iş kayınvalide kayınpeder anlat girsinler birbirlerine niye bunu sen taşıyasın sonra ailene anlat bir kerede kurtul bu ahlaksız adamdan

Bakın eğer ayrılmaya cesaretiniz yoksa sakın eşinizle bu konuda karşı karşıya gelip yüz göz olmayın. Eğer bunu tartışıp tekrar barışırsanız emin olun sizi çok kez aldatacaktır. Ama bence en güzeli ne olduğunu öğrenip gerçekten öyle bir ilişkisi varsa ayrılın
Eşine sormuş bile artık çok geç. Adam konu sahibinin bildiğini biliyor ve sesini çıkarmazsa bundan sonra çok rahat at koşturacak.

Back