Yardim eder misiniz bu aklima takilan konuda

"O: Sevda mi söyledi. Yine düsman mi olalim istiyosun? Bunu mu istiyosun."

bu olmasaydı normal samimi bir arkadaşı olabilir derdim.

Yaşı kaç bu Sevda'nın

Şaka bir yana, bence eski sevgili olma ihtimali yüksek.
O 18 kadın 31 , bunlar yaş muhabbetımı yapıyo acık telefonda?

Bence erkek arkadasın senı aldatıyor da senın nıye erkek arkadasın var onu merak ettım ben,oysa bır umut vardı ıcımde

Bu ne demek? Hic bisey anlamadim?

Sizce bi is arkadasinin bu sekilde hesap sormasi ne kadar normal? Bana sadece bu konudaki fikirlerinizi söyleyin lütfen.

"O: Sevda mi söyledi. Yine düsman mi olalim istiyosun? Bunu mu istiyosun."

bu olmasaydı normal samimi bir arkadaşı olabilir derdim.

Aynen. Peki ne düsünmek gerekir bu durumda. Belkide bu is arkadasi bekar bi bayan, tam olarak kim oldugunu bilmiyorum cünkü.

Ben 27 o 33.

Kadin da eger dogruysa tahminim evli ve 31 yasinda. Yani eger hangi kadin oldugu konusunda yanilmiyosam bence o olmali
30 Ağustos 2011 tarihli konunda da 27 yaşında olduğunu yazmışsın yıl 2014 hala 27 yaşındasın,gerçi konunun içeriği silinmiş ama alıntılardan gördüm.

Sizce bi is arkadasinin bu sekilde hesap sormasi ne kadar normal? Bana sadece bu konudaki fikirlerinizi söyleyin lütfen.
Yanlış tabı,aralarında birşey var demek ki,ayrılmalısın,zaten etık degıl erkek arkadaşının olması bence

Ortada olağan bir durum yok bence ya coook samimi arkadaş ki bence degl ya da birşeyler var aralarinda

30 Ağustos 2011 tarihli konunda da 27 yaşında olduğunu yazmışsın yıl 2014 hala 27 yaşındasın,gerçi konunun içeriği silinmiş ama alıntılardan gördüm.

Ayy bayilazaaaam... Canim benim, bunu aciklamistim bin kere. O zamanlarki en yakin arkadasim acmisti bu üyeligi kendi adina, ve onun konusuydu, bana da bu siteyi o göstermisti, sonra öyle ben kullanmaya devam ettim, yani o ilk konu benim degillllllllllllllll

Şaka bir yana eğer tahmin edilen gibi birşey yoksa, normal iş arkadaşları iseler, belki daha önce kadın muhabbetinden aralarında tartışma çıkmıştır, yine aynı konu açılırsa diye adam düşmanlı olalım istiyorsun demiştir

Bence iş arkadaşının bu konuda soru sorması hiç normal değil. Diyorum ya eski sevgilisi olabilir diye.

Nasil yani, ne demek istedigini anlamadim, aciklar misin biraz

Hmmm yasın benden küçükmüş o zaman bı kac yas..

Normal değil zip..

yaşlar kaç canım?

eski sevgilisi yada hala sevgilisi olabilir canım bu sevda . fena gördüm bu sevdayı nasıl hemen duydun naptın arkadaş bide gelir hesap sorar

kızım arabana kadın almışsın nasıl bir kelime normal bir kadın söyler mi bunları senin de kafan basıyor da neyin ne olduğuna ayarı sitede yapıyosun işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…