• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim eder misiniz bu aklima takilan konuda

zipzip

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
2.376
1.363
448
Diğer
Merhaba arkadaslarim,

benim ikide bi zihnime takilan bisey var, bi de sizlerin fikrini almak istiyorum bu konuda. Benim görüstügüm biri vardi, su an görüsmüyoruz uzun süredir, ama bu konu ikide bi aklima gelip rahatsiz ediyo beni. Olay su:

Ben bunu is saatinde aramistim ve o acmisti yanlislikla, yani cep telefonu acik kaldi cebinde. Tam o sirada arabasina bi kiz aldi, ama böyle kiz abi gibi görüyo belli konusmasindan, kiz 18 yasinda falan. Otobüs yokmuymus neymis, toplanti yaptigi sirket görevlisi rica etmis kizi arabasiyla birakmasini. Buraya kadar anlayabiliyorum. Sonra bu kendi sirketine girdi, ve sirkette müdür pozisyonunda bu sahis. Maalesef is arkadaslarinin, yani yaninda calisanlarin 80% bayan. Herneyse, bi bayan geldi hemen bu sirkete girer girmez ve konusma aynen söyle (dedigim gibi ben herseyi duyuyorum haberi yok telefon acik kalmis):

Kadin: Arabana kiz almissin

O: Kiz mi almisim, kim söyledi

Kadin: Sevda söyledi. Arabanda kiz oldugunu görmüs

O: Sevda mi söyledi. Yine düsman mi olalim istiyosun? Bunu mu istiyosun.

Evet arkadaslar, bu yazdiklarimi kesin olarak duydum, yani eminim bu cümlelerden. Arada duyamadigim seyler olmus olabilir, emin degilim. Telefon cebindeydi cünkü. Simdi ben buna sordum sonra, bu nasil is arkadasi da senden hesap soruyo dedim. O da hesap sormuyo arkadas gibiyiz biz öyle sordu dedi. Bana cok garip geldi bu konusma. Sizce normal bi is arkadasi, arkadas gibi bile olsa böyle hesap sorar gibi konusur mu??? Kafayi yicem bu konuyu düsünmekten, kadinin günahini almisim öyle diyodu. Siz ne düsünüyosunuz?

Ben 27 o 33.

Kadin da eger dogruysa tahminim evli ve 31 yasinda. Yani eger hangi kadin oldugu konusunda yanilmiyosam bence o olmali
O 18 kadın 31 , bunlar yaş muhabbetımı yapıyo acık telefonda?

Bence erkek arkadasın senı aldatıyor da senın nıye erkek arkadasın var onu merak ettım ben,oysa bır umut vardı ıcımde

hhhahah her konuya yas kaç diyen senmiydin , kahlaha aticam da çocuklar uyumak uzere gulemedimdee
yanlis anlama sana deil yukardakilerin espriisine gvuluyorum : )))))))))))

Yaşlar kaç?
Şaka bir yana pek normal bir arkadaşlık gibi durmuyor zipzip. Empati yapıyorum da hiçbir normal arkadaşıma arabana kız almışsın diye hesap sormadım sormam da yani.

İş arkadaşlarınında birbirine sevgili gibi hesap sorduğunuda öğrenmiş olduk.
normal iş arkadaşı olan bir bayan arabana kız almışsın diye hesap soramaz.

Aman tiksindim artık bu erkeklerin yalanlarından.burda bugünlerde hep aldatan erkekler konusunu okumaktan paronayak oldum.

Back
X