YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ CIKMAZDAYIM

Eğitim hayatın bildiğin yap boz olmuş .
ben okulu bırakmadım sadece yatay geçiş yaptım , bana ulaşmasını ıstemedım aslında sırf neden o da değildi evime yakın olsun dıye geçtım ilk neden buydu, numaramı okulumu , herseyımı değiştim 5 ay sosyal ağ kullanmadım açıncada engellıydı o bana ulaşması imkansızdı her türlü . o benım unıversıtemı tercıh etmış haliyle benimdeğiştirdiğimi bilmiyordu. ortak arkadaşımız hiç yok

okula gıtmmı istemiyor ama onu yapmadım kabul etmedim, bı ara azaltm gıbı bırsey oldu kı 1 hafta bi iki gün o kadar ortalamam iyi sınıfta en ıyı not alan kişilerdenim ya en iyi ya onlardan biriyim geçen sene bıraz moral bozuklugundn eh tı . şuan ayrıyız ben doğru yaptım mı 5 sene o yüzden , birde benim için uni tercihi yapması beni çok şaşırtı yumuşattı

Konyali olmasi kiskanclikla bir ilgisi yok canim,
O öküzün sürüsü her diyarda dolaşiyor,
birde bu akılla üniversite okuyacak!
Bende senin gibi cok genc yaşda eşimle tanmıştım,
Senin erkek arkadaşin gibi davranıyordu fakat bir kere bile geri zekalı yada ka.pe gibi ağır Konuşmalar yapmadı.
Yapsaydı asla evlenmezdım, kızkanclık belırlı zamandan sonra, aslında uzun sure sonra azalıyor. Ben şuan hamıleyım diye tayt bile gıydırıyor, şok
Gercegı Söylemek gerekirse seninki pek düzelecek birine benzemiyor
Ben olsam ne yapardım biliyormusun? Okur, okulumu bitirirdim, ki öğlede Yaptım
Aklını başina topla! aslında bu kötülüğü o sana degil, sen kendine yapıyorsun
Sen kendine deyer vermezsen kimse sana deyer vermez.
Okulunu bitir! Sonra sana böyle davranmasına ızın verme!

Eminim sana daha dok deyer veren bir erkek vardir
5 yıl olan ilişkiniz aslında bir hiç,
Kopamamansa zadece bir alışkanlık olabılır...
Gelıp gecıcı:) ama yınede senın hayatın senın secımın..

Çok kaba .hadi kiskancligi sevdiğinden yapiyor desek ki fazla si da çok kotu bir çokkkadin kiskanclik kurbani öldürüldü. Kabaligi napcan hakaretler bu değişmez böylede gider.pantolona laf eden yarin birgün açma perdeyi disarda erkek var da der.uzak durmakta fayda var bence.

Yeni nesil kadınlar git gide daha akıllı olmalı yapmayın allah aşkına. Böyle açılan kaç tane konu var. Nesne aşıksın bu psikopatın. Okuyorsun bide üniversite.

Ayrıca ayda yılda bir buluşan sevgili mi olur. Zırt pırt ayrılık kararı. Hepsinin nedeni aşşağlanman. Hakarete uğraman. Üzülüyorum yeni gençliğe. Hiç umut vaadetmiyorsunuz. Hala bu tip erkeklere prim veriyorsunuz

Yorumlarınız için sagolun

Ne bilmiyorum önceden çok uzuluyordum. O zaman kötü söz yoktu . Kötü sözü de yapma diye soylemis uyarmak icinmis utanip yapmam diyemis. Ondan sonra ortaladan kayboldum. Tavsiyelerinizi dikkate alicagim. Sagolun yorumlariniz için. .. benim ilk aşk dedim ondan affettim . Kötü sözde de tepkimi koydum koymaya çalıştım ne derece beverdim muaamma mi bu durumdayım.
Zaten baktırmamak için kıza laflar saymış ya, iyi okumadınız galiba ?
Sizde yorum yapabilir misiniz. .

Boş ver canim ilki degil, baskası senin son Aşkın olsun
Çünkü bu oğlan seni üzer gibime geliyor..

muhteşem bir yorum

5 yilda 2 ay ilisikiyi yurutememissiniz. Beyimiz bu arada ne yapiyor kimle geziyor yatiyor kalkiyor hic bir bilgi yok.
Biraz duzeliyor diyorsunuz. Oncelikle okumus cahil olmayin. Hic birimiz.

INSAN KARAKTERI DEGISMEZ. BIR BASKASI ICIN INSANA KENDINDEN TAVIZI ANCA 1 2 AY VERIR SONRA OZUNE DONER.

Beyimiz de hep donmus.

Ama siz hala 5 yillik gorusme, ay yakinlastik vs diye kendi hapisaneni hazirliyorsun.
Neymis buyuk gunahmis namusuymussun. Madem buyuk gunahti niye yapiyorsun be herif.
Tam bir gelismemis erkek. Adamlar bu anlattiginiz seylerin hic birini yapmaz.

Sende hala devam eder bu herifle birlikte olursan gelip bize aglanma.
Az gururlu cokca akilli olun Allah askina

Okumana bile gönlü razı değilken senin çalışmana izin verir mi . Giyeceğen kıyafete bile karışıyor . İşin zor görünüyor . Doğru yapıp yapmadığına yazdıklarını oku ve kendin karar ver .

Adam olsa öteki erkeklere laf söylerdi kızı kısıtlamazdı demek istedim
Böyle bir erkeği de kimse yanında taşımak istemez, adım başı her adamla kavga mı edecek ?!..
Kıskanç bir erkekmiş, bu gayet normal, ancak tatlı dille açıklama yaparak kızı uyarabilir, henüz hiçbirşeyi değilken bu kadar ağır laflar savuracak kadar öküzleşecek bir yapıya sahip insan için üzülmeye değmez, kendini daha iyilerine layık görmeli bence..

M
Öküz işte

sana ne desek boş çünkü kendi bildiğini okuyacaksın ama benim gibi 32 yaşına geldiğinde böyle konulara gülüp geçecek "yazık kıza keşke tecrübe etmeden sözümü dinleyebilse gençliğinin en güzel yılları heba olmasa" diyeceksin.. dediğim gibi ne desem boş canım allah yardımcın olsun seni doğru yoldan ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…