YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ CIKMAZDAYIM

ya sürekli sağlıksız bir şekilde ayrılma birleşme olmuş, ben karımın götüne bakdırtmam, kahpe beni aldattın,, ben ayrılsamda sen ayrılamazsın ayy bu nee tam bir psikopattt..kesinlikle bunun psikolojik sorunları var. Kendisiyle barışık değil, kompleksli biri gibi geldi..Kendine yazık etme uzak dur bundan.

ilişkide saygı kavramını yitirmişsiniz sürekli ayrılıp barışmalarla sevgilinizde kaybetme korkusu da kalmamış bu ilişkiden ne olur bana göre mutsuzluk olur ama bu sizin için olur karşı taraf aşkta bencil biri haline gelmiş. Bence yeni bir başlangıç yapın hayatınıza tabi ki özlersiniz hayatınızın büyük kısmını kapsıyor bir geçmiş var beklentiler hayaller ama her filmin sonu iyi bitmiyor. Bana böyle biri davransa kapımın 500 metre etrafına yaklaştırmazdım. Siz eğitime devam edin. Kendi koşullarınızı sağlamlaştırınız hala seviyorum bu duygu benden geçmiyor deyip ileri adım atarsanız en azından güvenceniz olur kötü bir şey olursa ama karşı taraf için kendinizi feda etmeyin.

MERHABA YAZIMI OKUMAYANLAR İÇİN DÜZELLTİM. Onu ılk gördüğümde aşık oldum dedim .15 yasında gordum onu ılk . Sadece 2 kere gordum sonra 1 sene sonra konuşmaya başladık,benı ilk gördüğü gün uzerımdekı kıyafete kadar o ana dair herseyı bana dogru anlattı. hayatımın aşkı dıyordum onun için.yanı 5 senelik bir ilişkim var 21 yaşındayım. Ilk aşkım belki ondan böyle yüz buldu

Ayrıl barış oldu hep benı arıyordu ,konusyorduk ,buluşmazdık pek, buluşsakta bır iki ay gezerdık kavga eder, ayrılırdık .Oyle gezer tozar bı sevgililrden olmadık ayrıl barıştı adam akıllı degildi,(LİSE ZAMANLARI)
Lıse bıttı, beni hemen ailesıyle tanıştırdı o zaman tabı çocuktum ama o evlılık dıyordu ,o zamanlar elımı bıle annesının yanında tutmustu ,yüzuk aldı bana askere gidiceğini söyledi sonra bende unıversıteye başladım oda ben askerdeyken senı göndermem bende hazırlanıcam bır sene sınava, sende hazrlan dedı ben unıversıteye kayıt olmuştum ( yarı ucretlı)
aileme bunu yapamıcağımı söyledim , sonra gene ayrıldık . aradan 7 ay gectı sınava hazırlanıyordu ne o ne ben aradım, hep bekledım aramasını , sonra ben onu aradım barıştık 20 gun geçti aradan barışalı sonra gene ayrıldık (bu zamana kadar ayrıl bariş problemımız vardı ) ayrılma sebebimiz -dar pantolon gıydım dıye benı yanından kovdu -kızıyorum gene giyiyorsun anlamıyormusun hata kabul edemem dedı ayrıldık bana cok agır konustu , laftan anlamıyor musun gerızekalı msn kac kere dıcem hosuma gıtmıyo mıllet gotune bakıyor ben karımın g*tünne baktırttm dedirtmem, cocuklarımın annesı olucaksn adam ol ( yalnız mevsimlerden kıştı, ıspanyol paça pantolon gıydım ama onun poposu bıraz dar oyle bırsey uzerine salaş kazak giydim) her neyse şok oldum beynimden vurulmuşa döndüm bana çok bağırdı telefonda, numaralarımı değitirdim tüm sosyal ağlarımı kapadım bir süre , engelledim onuda, onu beklemekten yorulmuştum...

1 yıl gecti aradan numaramı falan buldu, facemi patlattı orda benı seven erkekler bana bırseylerr yazms ama ben yuz vermedim kimseye , kımseyle sevgili olmadım ,özur dılıcektı benden ,bana sana ulaşmaya calstım aynı unıversıteyı tercıh edelım dıye benım unıversıtemı yazmıs ben yatay geçiş yapmıştım o sıra , annesıde senın ıcın hazırlandı dedı , o mesajları bunları dedıkten sonra okumuş ,onları gorunce bana bı guzel kızdı ben senı bekledım ,senın ıcın sınava hazırlandım , sen beklemedın kahpe aldattın benı bana kufur ettı,(oysa kı kimseyle sevgili olup bir konuşma yanlış bir şey yapmamıştım normal sınıftan beni seven biri mesela bana bunu söyledi bu tarz mesajlar )

ben gene bırsey demedım arama benı dedım , gurur yaptım nısanlıyım dedim , arama benı .aradı gene de .. Birbirimizi aramayalım sevgili olmayalım konuşalım sadece ikimiz de acı cekıyoruz sadece haber alalım dedi . Bende aynen arkadaş kalım ya dedım bozuldu .

O sıralar süreklı kapımızın önune geliyordu ben senınle evlenıcem ne arkadaşı dıyordu, unut onları sıfırdan başlayalım , konuştuk oyle barışmadık . Sonra ben geçmişi unutayım dedim, düzeldı, pişman, bana kotu bırsey demez . Bariştık o sınava yenıden hazırlandı aynı unıversıteye gıdelım evlenelim diye .
Bana dedi tekrar hazırlan gene dedim olmaz ,unıversıteye gitme devamszlık yok zaten dedi bende azalttm bu arada bir kere bir sey yasadık ondan sonra gorüşmeme kararı aldık , günaha girmeyelım obur tarafta vebalını veremeyız dıye

O sınava hazırlanıyordu bana dedı kı sınav bitene kadar gorüşmeyelim hem senin yanındayken duramam falan bende tamam dedim, Bİr gun bana oylesıne konusyorduk telefonda, kafan basmıyor salaksın dedı baya benı kucuk gorucek seyler i bunları derken seni kırmak için demiyorum ama öyle dedi safsın çok bana benze dedi,ayrıldım ondan sonra ... Suan ayrıız o seni seviyorum diyor sadece safsın , ve ayrılamayız benden ayrılamazsın ne olursa olsun evlencez ben ayrılsam da sen ayrılamazsın benden, senin demen gerek sen benim ben senin namusunum sende benim, ben ayrılsamda sen ayrılmazsın demelisin ,dedı.Kıskanç biri, Konyalı

KIZLAR NE YAPMALIYIM LUTFEN, BENI ELESTRMEYIN ,O AN BENDE OYLE BIRSEY OLACAGINI BİLMİYORDUM.
ÇOK ÖZLEMISTIM ,1 SENE 2 SENE AYRI KALDIK . IKIMIZDE ONDAN SONRA GÖRUSMEDIK . SONRA AYRILMA OLAYI OLDU, AMA KABA BIRI VE HEP KENDİNI HAKLI CIKARIYOR
.
ÇOK ÜZÜLÜYORUM.. AYRILMASAYDK HAZIRANDA ANNEMLE TANIŞIP NISANLANIP HEMEN EVLENCEKTIK. AKIL BEKLIYORUM.

BENİ BAĞLI TUTAN HEP ÇOK UZUN SÜRE OLMASIYDI , DÜZELİR DEDİM HEP .İNSAN ONURU GURURU İÇİN YAŞAR DERKEN BİR YANIM DİĞER YANIM DÜZELİR YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPAR ÖZÜNDE İYİ DİYEREK DÜŞÜNDÜM UNİVERSİTEME TERCİH YAPMASINDAN YUMUŞADIM FALAN .
BU ARADA SINIFTA EN İYİ NOT ALANLARDANIM ONUN İÇİN OKUL BIRAKMADIM SADECE YATAY GEÇİŞ YAPTIM EVİME DAHA YAKIN BİR UNİ HEMDE UZAKLAŞMAK İSTEMİŞTİM ONDAN .AMA UNUTAMADIM NEDENSE ONU Kİ 1 SENE SONRA BARIŞTIM.BEN ONUN GİYİM KUŞUAMINDA DEĞİLİM HEP FEDAKARLIK GEREK DIYE YAPTIM BUNLARI , SADECE BU SÖZLER BENİ YARALAYAN, 5 SENE İÇİNDE OLANLARI ÖZETLE ANLATTIM.

SAĞOLUN İYİ KÖTÜ YORUMLARINIZ İÇİNHEPİNİZ

Aman Amaaaan uzak dur o ne öyle.
Derdinmi yok allahaşkına, güzel güzel oku, gez toz, gül eğlen, dengini bul.
Bence ailende buna kesin karşı çıkar .
.

X