YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ CIKMAZDAYIM

ya sürekli sağlıksız bir şekilde ayrılma birleşme olmuş, ben karımın götüne bakdırtmam, kahpe beni aldattın,, ben ayrılsamda sen ayrılamazsın ayy bu nee tam bir psikopattt..kesinlikle bunun psikolojik sorunları var. Kendisiyle barışık değil, kompleksli biri gibi geldi..Kendine yazık etme uzak dur bundan.

ilişkide saygı kavramını yitirmişsiniz sürekli ayrılıp barışmalarla sevgilinizde kaybetme korkusu da kalmamış bu ilişkiden ne olur bana göre mutsuzluk olur ama bu sizin için olur karşı taraf aşkta bencil biri haline gelmiş. Bence yeni bir başlangıç yapın hayatınıza tabi ki özlersiniz hayatınızın büyük kısmını kapsıyor bir geçmiş var beklentiler hayaller ama her filmin sonu iyi bitmiyor. Bana böyle biri davransa kapımın 500 metre etrafına yaklaştırmazdım. Siz eğitime devam edin. Kendi koşullarınızı sağlamlaştırınız hala seviyorum bu duygu benden geçmiyor deyip ileri adım atarsanız en azından güvenceniz olur kötü bir şey olursa ama karşı taraf için kendinizi feda etmeyin.

Aman Amaaaan uzak dur o ne öyle.
Derdinmi yok allahaşkına, güzel güzel oku, gez toz, gül eğlen, dengini bul.
Bence ailende buna kesin karşı çıkar .
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…