YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ CIKMAZDAYIM

kısa ve net konuşucam sana bu adam tam manyak uzak dur ne koca ne baba olur bundan

uzak dur bu kişiden

Dar giyme erkekler bakıyor demiş, adam olda baktırma diyemedin mi?
CANLARIM BEN ONA KORKUTUK AŞIKTIM NE DESE YAPIYORDUM COK SAFTIM GERCEKTEN OKULA GITME DEDI GITMEDIM ARTIK AKILLANDIM BIRAZ BU ARADA AŞIRI KAPALI GIYDIRIYOR BENI GIYIYORUM BIR GUN OYLE YAPTIM DIYE YAPTI YANINDAN KOVDU KUFUR ETTI HERSEYI UNUTTUM NE YAPICAM DAHA NISANLI DEGILKEN BOYLE HEP DEGISIR DEDIM BU ARADA KISKANMASINADA HAK VERYORUM BEN 1.77 BYUNDAYIM ZAYIFIM DONEN BAKIYOR BANA ONLA BERABER CAEYE GITTIK BIR KERE KIZLAR KIZIN FIZIGINE BAK DEDI DISARDA DOLAŞAMIYORUZ HIC BULUŞMUYORUZ RESMEN

Sizi eleştirmeyeyim iyi güzel. Kendi üstümden anlatayım; bana "gerizekalı mısın?", "kafan basmıyor", giydiğim şey yüzünden anne olmaya layık değilsin, kah.. vs. diyen insan için konu açmaya bile üşenirim.

Aman sakın elinizden kaçırmayın da başka bir genç kıza musallat olmasın.

Ohhh icim sisti vallaha bence tencere kapak gibisiniz affet bu cocugu, bu kadar seyi unutmussun bunu da unutursun nasilsa. Adam sana 'k.hp.' diyor sen gidip adamla yatiyorsun uzerine.
Sen a$ki yanlis anlami$sin sizinki ask degil sado-mazo bir iliski sadece, yasadiginiz hir gurlu iliskileri vazgecilmez bir tutku sanmak istiyorsaniz sanin ama biz ask oldugunu yemiyoruz
Sana ayrildan arama sormadan baska ne diyelim ki bu cocuk seni cok seviyor hem sen artik onun namusu olmussun bi sans daha ver mi? Taze bitti bende kusura bakma

Ben özet geçeyim.Birliktesin 5 senedir.Estikçe gidiyor,estikçe geliyor.Ve her geldiğinde hayatında ilgili kararlar alabiliyor ve sen buna izin veriyorsun.
Bu ilişki değil.Seni namusu olarak gören biri kahpe demezdi emin ol.
Olan olmuş biten bitmiş.Sen bundan sonrası için doğru kararlar ver.
Ve emin ol gerçekten isteyince üzerine koca bir çizgi çekebilirsin.

Biraz zor oluyor okumak, harfler yutulmus.
Yardim edebilmemiz icin biraz duzeltmen lazim yazini.
Yoksa birzdan somut cozumler yerine: hic bisey anlamadim..cumleleri gelicek arkdaslardan.
Ve haklilarda..

anladigim kadariyla yardim ediyim.
Sevgilin cok bencil.
O kadr sey yapiyor ve bi cumlesiyle senin gonlunu alabiliyor.
Kanmamalisin.

Şu herif için konu açmaya değmez

Kackere ayrilip barıştınız sayamadim.bu ilişkinin sonunda mutluluk bekleme

oldu canım, her istediğini sana yaptırcak yapmayınca da ayrıldık bitti . sonra tekrar geri dön eee ??
boşver canım sen onu okuluna devam et neler çıkar karşına en azından böyle bi pisikopatla hayatını boşa geçirmezsin.

bende bilmiyorum onu gorunce aşık oldum dedım boyle olcagını hıc hayal etmedım hep duzelır dıye bekledım ama duzelıyor 2 ay sonra bır lafıyla patlak verıyor

Boşver sen bu adamı, baksana çok kaba. Hayatın boyunca duyarsın o sözleri. Sen bu adamla cinselliği tam olarak mı yaşadın? Yani hangi konuda beni eleştirmeyin dedin merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…