- 19 Şubat 2015
- 54
- 14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bilmiyorum onu gorunce aşık oldum dedım boyle olcagını hıc hayal etmedım hep duzelır dıye bekledım ama duzelıyor 2 ay sonra bır lafıyla patlak verıyor
İnsanoğlunun fikrindeki neyse zikri de odur. Yani demek ki kendisi bayanların poposuna bakıyor ki sana yasak koyuyor. Aklın varsa unut o dengesizi gençliğini heba etmemerhaba onu ılk gordumde aşık oldum dedım .15 yasında gordum onu ılk . Sadece bır ıkı kere gordum sonra bır sene sonra konuşmaya başladık uzerımdekı kıyafete kadar o ana daır herseyı bana dogru anlattı hayatımın aşkı dıyordum onun ıcın,yanı 5 senelik bir ilişkim var 21 yaşındayım. ayrıl barış oldu hep benı arıyordu konusyorduk buluşmazdık pek buluşsakta bır iki ay gezerdık kavga eder ayrılırdık .Oyle gezer tozar bı sevgılık donemımız olmadı ayrıl barıştı adam akıllı degıldı cocukluk lıse zamanalrı sonra lıse bıttı benı hemen aılesıyle tanıstırdı o zaman tabı kucuktum ama o evlılık dıyordu evlenelım tabı oyle elımı bıle annesının yanında tutmustu yuzuk aldı bana askere gıdıcem dedı sonra ben unıversıteye basladım oda ben askerdeyken senı gondermem bende hazıralnıcam bır sene hazrlan dedı ben unıversıteye kayıt olmuştum ( ucretlı) dedım aıleme bunu yapamam , sonra gene ayrıldık . aradan 7 ay gectı sınava hazırlanıyordu ne o ne ben aradım, hep bekledım aramasını okul hayatım mafolmustu, sonra ben onu aradım barıştık 20 gun sonra gene ayrıldık dar pantolon gıydım dıye benı yanından kovdu kızıyorum geme dıyorum anlamıyormusun ayrıldık bttı hata kabul edemem dedı ayrıldık bana cok agır konustu , laftan anlamıyor musun gerızekalmsn kac kere dıcem hosuma gıtmıyo mıllet gotune bakıyor ben karımın gotune baktırdım demem cocuklarımın annesı olucaksn adam ol ( yalnız kıstı ıspanyol paça pantolon gıydım ama onun poposu bıraz dar oyle bırsey uzerıne salaş kazak gıydım) her neyse tum numaralarımı her seyı degsıtırdım onu beklemekten yorulmuştum... 1 yıl gectı aradan nuamramı falan buldu facemı patlatmş orda benı seven erkekler bana bırseyelr yazms ama ben yuz vermedım kimseye , kımseyle sevgılı olmadım ,ozur dılıcektı benden BANA DEDI BITTIsana ulaşmaya calstm aynı unıversıteyı tercıh edelım dıye benım unıversıtemı yazmıs ben yatay geçiş yapmıştım , annesıde senın ıcın hazırlandı dedı bana hep ama onları gorunce bana bı guzel kızdı ben senı bekledım senın ıcın sınava hazırlandım dıyerekten sen beklemedın kahpe aldattın benı bana kufur ettı bana ben gene bırsey demedım arama benı dedım , gurur yaptım donmedım nısanlıyım dedım benı aradı gene de .. bırbımızı aramayalım sevgılı olmayalım konuşalım sadece ıkızde acı cekıyoruz sadece haber alalım dedi . Bnede aynen arkadaş kalım ya dedım , bozuldu ,sureklı kapımızın onune gelıyordu ben senınle evlenıcem dıye ne arkadaşı dıyordu unut onları sıfırdan başlayalım , konustuk oyle barısmadık . Sonra ben geçmşi unutym dedım duzeldı bana kotu bırsey demez . Bariştık o sınava yenıden hazırlandı aynı unıversıteye gıdelım evlenelım dıye . Bana dedı tekrar hazırlan gene dedım olmaz ,unıversıteye gıtme devamszlk yok zaten dedı bende azalttm bu arada bır kere bır sey yasadık ondan sonra gorusmeme kararı aldık , gunaha gırmeyelım obur tarafta vebalını veremeyız dıye o sınava hazırlanıyordu bana dedıkı sınav bıtıne kadar gorusmeyelım hem senın ynındayken duramam falan bende tamam dedım, bır gun bana oylesıne konusyorduk kafan basmıyor salaksın dedı bya bnı kucuk gorucek seyler ayrıldım ondan sonra ... Sun ayrıız o senı sevıyorum dıyor sadece safsın , ve ayrılmyz benden ayrlmzsn ne olursa olsn evlencez ben ayrılsamda sen ayrılamazsn benden demen gerek sen benım ben senın namusum dedı.Kıskanç bırı, konyalı , IZLAR NE YAPMALYM LUTFEN BENI ELSTRMEYIN O AN BENDE OYLE BIRSRY OLCAGNI BLMIYORDUM COK OZLEMISTIM 1 SENE 2 SENE AYRI KALDIK . IKIMIZDE ONDAN SONRA GORUSMEDIK . SONRA AYRILMA OLAYI OLDU, AMA KABA BIRI VE HEP KENDNI HAKLI CIKARIYOR COK UZULUYORUM.. AYRILMASAYDK HAZIRANDA ANNEMLE TANISIP NISANLCAP HEMEN EVLENCEKTIK. AKIL BEKLIYORUM
DÜZELTİM BIRAZ ACELEYE GELDİ OKUR MUSUN ?Yaa benim gözler zaten hafif bozuk bi de yazdıklarını okursam kör olurum diye korkuyorum
Yorumlara bakınca iki de ben konuşayım dedim. Hadi Mesajı düzenle kısmından üç beş paragrafa ayır hayrına be yavrum
BİLİYORUM SUAN ONU DÜŞÜNEMEMYE ÇALIŞIYOTUM BU ARADA DERSLERİM ŞUAN İYİ ORTALAMAM 3 , HATALARINI BİLİYORUM İNSAN ONURU ,GURURU İÇİN YAŞAR DİYORUM 5 SENE YAŞANMASI BENİ HEP TUTAN BİR ŞEYDİ SANIRIM , BİRDE ESKİDEN CANIM ACIYINCA BİR ÖZÜR BEKLERDİM ,ŞİMDİ BIRAKTIM SAVAŞMAYI , AYRILDIM DOĞRU BİR KARAR VERDĞİMİ DŞÜYORUM SİZE DANIŞMAK İSTEDİM,BİRDE O SON YAŞANAN KAFAMI ÇOK KURCALADI , ÇOK PİŞMAN OLDUM SONRASu caciga harcadigin enerjinin yarisini derslerine harcasan o okula dekan bilem olursun.
BILIYORUM BAŞTA BU DENLİ DEĞİLDİ BU YAZDIKLARIM 5 SENE İÇİNDE OLDUĞU İÇİN BENİM BAKIŞ AÇIM DAHA FARKLI OLUYOR , İLK ZAMANLAR BÖYLE ŞEYLER YOKTU PEK GORUSMEZDIK GORUSUNCE GIYME DERDI SAKİNCE ,BENDE ALTAN ALMAYA ÇALIŞTIM BAŞLARDA HUZURSUZ OLABILIR FALAN DIYEREK ,BANA GERİZEKALI MISIN DEDİĞİ DAKİKA TELEFONU KAPAYIP NUMARAMI DEĞİŞTİRDİM, DIREK AYRILDIM ARADAN 1 SENE GEÇTİ BEN NİŞANLANDIM DEDİM DİĞER OLAYLAR OLDU ,DUZELDI DEDIM AMA YOK DÜZELMEMİŞ Kİ GEÇEN GÜN BANA ISTE SAFSIN DIYEREKTEN SALAK ANLAMINA GETIRDI ..eee şimdi senin fizigin güzel ,bakan bir daha dönüp bakıyor diye bu bu hödügün sana böyle hakaret vari mi davranması gerek okul hayatına yönmü vermesi gerek .. bilemedim hayat senin .. başarılar