- 30 Kasım 2014
- 12
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi novumvitae
internette öyle dolaşırken gördüm sitenizi birbirinize yardım edebildiğinizi o yüzden bu samimiyetinizden cesaret alarak ben de yardım istiyorum sizden . . . ben 22 yaşındayım ve ankarada hemşirelik bölümünde okumaktayım size en baştan anlatmaya kalksam sayfalar alır herhalde yaşadıklarımı sadece diyebileceğim yaşıma bakmayın yaşımdan çok daha büyük çok daha agır seyler yasadım . . . bu benim ikinci ünv dem ilkini bazı sağlık sorunlarıından bırakmak zorunda kaldım . . kendimce yılmadım bastan basladım bu ünv . .biriyle tanıştım burda hayatı bana benzeyen zorlukları olan sürekli hayatı içinde savaşmak zorunda kalmış biriyle , onunla ilk tanıştığım da onunla ilgili hiçbirşey bilmiyordum ona aşık oldum ben yasadıklarına falan değil . . bundan iki sene önce lösemi geçirmiş kardeşinden ilik nakli olmuş suanda durumu iyi onun da bu okul hayatında ki tutundugu tek sey . . aklınıza şunlar gelmesin lösemi diye bırakmalı myım onu falan diye . .ASLA ! ben ona baktığım da hayatı buldum gerçekten nefes almak nasıl bişeymiş onda öğrendım . . benim korkularım baska ben kendım kronik hastalıklarım var romatoid artrid hastasıyım ömrümün coğu hastane koridorlarında geçiyor . .benim hayatım zordur ben bile zorlanıyorum bazen kendi hayatımı yaşamaktan . . benim hayatım onu ne kadar etkiler bilmek istiyorum ??? aranızda böle bi rahatsızlık yaşamış falan var mı bana yardım edebilir mi . . beni yüreğinin en kıymetli köşesiyle sevdiğine eminim . .bu yuzden benim yaşadıgım yada yaşayabileceğim sıkıntılardan çok etkileneceğine eminim . bu üzüntüler hastalığını tetikler mi ?? tekrarlamasına sebep olur muyum ? bilmiyorum kendimi ifade edebiliyor muyum ama ona zarar veren ben olursam ölürümm . .
ve ona nasl davranmalıyım böle bir hastalık geçirmiş biri var mı cevrenizde . . ilik naklinden sonra nelere dikkat etmeliyim ne bilim mesela soğuk ne kadar etkiler falan . . hiçbirşey bilmiyorum . . ondan da öğrenemiyorum çnkü hala bunları konuşmak acıtıyor onu ve ben onu incitmek istemiyorum . . ltfn bana yardım edin ben ne yapmalıyım ????
ve ona nasl davranmalıyım böle bir hastalık geçirmiş biri var mı cevrenizde . . ilik naklinden sonra nelere dikkat etmeliyim ne bilim mesela soğuk ne kadar etkiler falan . . hiçbirşey bilmiyorum . . ondan da öğrenemiyorum çnkü hala bunları konuşmak acıtıyor onu ve ben onu incitmek istemiyorum . . ltfn bana yardım edin ben ne yapmalıyım ????