• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var . . .

novumvitae

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
12
0
1
32
internette öyle dolaşırken gördüm sitenizi birbirinize yardım edebildiğinizi o yüzden bu samimiyetinizden cesaret alarak ben de yardım istiyorum sizden . . . ben 22 yaşındayım ve ankarada hemşirelik bölümünde okumaktayım size en baştan anlatmaya kalksam sayfalar alır herhalde yaşadıklarımı sadece diyebileceğim yaşıma bakmayın yaşımdan çok daha büyük çok daha agır seyler yasadım . . . bu benim ikinci ünv dem ilkini bazı sağlık sorunlarıından bırakmak zorunda kaldım . . kendimce yılmadım bastan basladım bu ünv . .biriyle tanıştım burda hayatı bana benzeyen zorlukları olan sürekli hayatı içinde savaşmak zorunda kalmış biriyle , onunla ilk tanıştığım da onunla ilgili hiçbirşey bilmiyordum ona aşık oldum ben yasadıklarına falan değil . . bundan iki sene önce lösemi geçirmiş kardeşinden ilik nakli olmuş suanda durumu iyi onun da bu okul hayatında ki tutundugu tek sey . . aklınıza şunlar gelmesin lösemi diye bırakmalı myım onu falan diye . .ASLA ! ben ona baktığım da hayatı buldum gerçekten nefes almak nasıl bişeymiş onda öğrendım . . benim korkularım baska ben kendım kronik hastalıklarım var romatoid artrid hastasıyım ömrümün coğu hastane koridorlarında geçiyor . .benim hayatım zordur ben bile zorlanıyorum bazen kendi hayatımı yaşamaktan . . benim hayatım onu ne kadar etkiler bilmek istiyorum ??? aranızda böle bi rahatsızlık yaşamış falan var mı bana yardım edebilir mi . . beni yüreğinin en kıymetli köşesiyle sevdiğine eminim . .bu yuzden benim yaşadıgım yada yaşayabileceğim sıkıntılardan çok etkileneceğine eminim . bu üzüntüler hastalığını tetikler mi ?? tekrarlamasına sebep olur muyum ? bilmiyorum kendimi ifade edebiliyor muyum ama ona zarar veren ben olursam ölürümm . .
ve ona nasl davranmalıyım böle bir hastalık geçirmiş biri var mı cevrenizde . . ilik naklinden sonra nelere dikkat etmeliyim ne bilim mesela soğuk ne kadar etkiler falan . . hiçbirşey bilmiyorum . . ondan da öğrenemiyorum çnkü hala bunları konuşmak acıtıyor onu ve ben onu incitmek istemiyorum . . ltfn bana yardım edin ben ne yapmalıyım ????

geçmiş olsunbu tarz bilgileri en güzel en dogru olanı doktorlar verir onların yönlendirmelerine göre hayata devam edin bence

Geçmiş olsun öncelikle. Benim çok yakın bir arkadasim hem behçet hem de fmf hastasıydı. Birisiyle tanıştı. Başta o da senin gbi karamsardı. Ama hayaındaki kişi bunlar hiç sorun olmadı. Şimdi iki yıllık evliler :) romatoid artrit kronik bir hastalık ama hayatı çok da kısıtlayacak bir hastalık değil.

Ayrıca birbirinize desrek olup hayatınızıda kolaylaştırabilirsiniz.. bence hherşey çok güzel olabilir. Sevgiler :)

Ikinizede buyuk gecmis olsun.
Sorularinizin cevabini malesef bilmiyorum ancak bu kadar ince dusunceli olmanizdan oturu sizi takdir ettigimi belirtmek isterim.
Dilerim mutluluk ikinizinde pesini birakmasin.

biz onunla bunları biraz konuştuk sölediğine göre oda sorun etmiyor biz yanya olduktan sonra atlatamayacağımız birşey yok diyor . . . ama işte ne bilim hayat çok zor ve o çok kıırılgan çok hassas . .ona zarar vermekten çok korkuyorum ... onu gözümden sakınırım gözüm gibi bakarım ama kendi hayatımdan nasıl sakınacağım. .

sevgili hiçkimsesiz ,, düşünceniz için teşekkür ederim ama dediğim gibi o bana gerçekten gülmek nasıl birşeymiş onu gösterdi . . o yüzden evet benden de kıymetli . . dilekleriniz içinde teşekkür ederim herkesi inş mutluluk hiç yalnız bırakmaz ...

Hiçbir fikrim yok. Umarım çok mutlu olursunuz demeden geçemedim. :)

Cok yakın oldugum bir arkadaşım vardi bir zamanlar. O da lösemi gecirmisti. Kabus gibi bir hayatti diyor, yaşaması, kemoterapiler falan. Ama geçmişti, iyilesmisti çok şükür. Sadece her yıl rutin kontrolleri olmaliydi.
Üzülmeyin gecmis olsun ki gecmis de zaten. Ama evlenmek istiyorsaniz da iyi karar verin çünkü ikinizde de onemli hastaliklar bulunmasi genlerinize de isleyebilecegini gosyeriyor.
Beni yanlış anlamayin sadece bu yönünü de düşünün diye diyorum.
Hep mutlu olun, sevgiler....

Düşünceli br insansın ona da iyi geleceğini düşünüyorum. İkiniz de zorluklar yaşadığınız için, ilişkilerde yapılan kaprisleri saçma sorunları dert olarak bile görmezsiniz ve güzel bir ilişkiniz olur bence. Hem mutlu olursanız onun sağlığı da olumlu etkilenir. İnşallah hastalığı de tekrarlamaz.çok geçmiş olsun canım

bunu bende düşündüm , o hayatıma girdiğinden belli hayatımızı her yönüyle değerlendirmeye çalışıyorum . . evet böle bi risk var hatta kendisinin hiç çocugunun olmama ihtimali bile . .bu konuya hiç karar veremedim daha ama yüreğime sorarsanız bu konuyu : ben aşırı derecede çocuk isteyen biriyim , o hayatıma girdiğinde ve ben bunu duyduğumda hiç düşünmeden olmasa da olur dedim . . .hiç olmazsa olur da çocuğa geçerse işte bunu bilmiyorum ??

teşekkür ederim rabbitgirl , dediğin gibi oluyor zaten. . çok uzun bi ilişki olmamasına rağmen sanki yıllardır tanıyor gibiyiz birbirimizi . . çünkü aynı dili konuşuyoruz acımız ortak sevinçlerimiz ortak .. .. ..

Back
X