Ben varim canim 6 ay sonra hamile kaldim .:dance:Benim derdim sonrasında hamile kalan varmı?onu öğrenmek?Yara yaktırdıktan sonra hamile kalan yokmu?*
Evet canim kizim 9 yaşindaydi 2.çocuğuistiyorduk daha önce bir düşük yapmiştim önce dr.gittim yara var dedi ve yakıldiktanYaa ilk çocuktan sonramı canım yara yaktırdın?*
Benim derdim sonrasında hamile kalan varmı?onu öğrenmek?Yara yaktırdıktan sonra hamile kalan yokmu?*
Canım benimde çocuğum yok bende yaktırdım sence sorun olur mu hamilelik açısından korktum bak şimdi öyle yazınca sen...merhaba,
bende de yara vardı. tam bebek düşündüğümüz sırada kontrol için gittiğimde öğrendim.
doktor dondurmayı önerdi.daha önce doğum yapmadığım için yakmayalım dedi. 2 ay ilişki yasaktı ve sonrasında kontrole gittiğimde iyileşmiş korunmayı bırakabilirsiniz dedi ve hemen o ay hamile kaldım. şuan 6 haftalık hamileyim.
yara iyileşmeden bebek olsa bile riskliymiş. benim doktorum öyle demişti. mutlaka öncesinde tedavi edilmesi gerek sanırım.
herkese çok geçmiş olsun.
Sağol arkadaşım içimi rahatlattın gerçi Allah bilir gelecekte ne olup olmayacağını yine de çok sağolArkadaşlar biz de bebek için karar verdiğimiz zaman doktora gittiğimde yara çıkmıştı..bundan 1,5 ay önce yaktırdım..bebek istediğimiz için yaranın yakılması şart dedi doktor..Çünkü yaralı bir bölgeden spermler geçerken morfolojileri bozuluyormuş bu da hamile kalma şansını azaltıyormuş.
Gerçekten de ablam da görümcem de yaraları yakıldıktan 2-3 sonra hamile kaldılar..
Yara yaktırmak hamile kalmayı zorlaştıran değil aksine kolaylaştıran bir işlem..içinizi ferah tutun..:smiley-cool:
merhaba,
bende de yara vardı. tam bebek düşündüğümüz sırada kontrol için gittiğimde öğrendim.
doktor dondurmayı önerdi.daha önce doğum yapmadığım için yakmayalım dedi. 2 ay ilişki yasaktı ve sonrasında kontrole gittiğimde iyileşmiş korunmayı bırakabilirsiniz dedi ve hemen o ay hamile kaldım. şuan 6 haftalık hamileyim.
yara iyileşmeden bebek olsa bile riskliymiş. benim doktorum öyle demişti. mutlaka öncesinde tedavi edilmesi gerek sanırım.
herkese çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?