Hafta içi yaramı yaktırmaya gideceğim arkadaşlar.Bu işlemi yaptıran varmı?Acıyomu?doktor iğne yapacağını söyledi hissetmezsin dedi ama işte yine korkuyorum.Genel anestezi altında yapılmıyomu acaba?
bendede yara var korkumdan halen gidemedim.sen yaptırda anlatırsın burada.ona göre belki giderim.
Hafta içi yaramı yaktırmaya gideceğim arkadaşlar.Bu işlemi yaptıran varmı?Acıyomu?doktor iğne yapacağını söyledi hissetmezsin dedi ama işte yine korkuyorum.Genel anestezi altında yapılmıyomu acaba?
arkadaşlar bu yaranın oluşmasına ne sebep oluyor biliyor musunuz? yani önlem almak elimizde mi?
arkadaşlar yaralarınızı yaktırmanızı tavsiye etmiyorum şimdi bir çok dr donduruyor yakılan yaranın tam sonuç vermediği ve tekrar açıldığı söyleniyor bende de yara başladı inş donduracam ama dr gitmekten o kadar bıktım ki önemsemiyorum bide üstelik miyom çıktı ya ne dir bu kadınların çektiği yaaaa
Ve lütfen ihmal etmeyin.Sonucunda ameliyata kadar gidebilir allah korusun.Bizim komşununki her tarafını sarmıştı ve ameliyatla temizlediler.Bayağı birşey alarak.Bende pazartesi gidiyorum lütfen dua edin..
slm arkadasım gecen hafta doktora gıttıgımde banaa rahim agzında buyuk yara oldugunu soyledı henuz dogum yapmadım ve dogum yapmadıgım halde dogum yapmıs gıbı buyuk bır yaranın oldugunu soyledı bugun tekrar muayene ve smear ııcn gıttım sımdı patalojı sonucunu beklıyorum 5 aylık evlıyım ve anne olmak ıstıyorum ama bu buyuk olan yarada benı korkutuyor antıbıyotık tedavısı uygularız dedı doktorum.ve bu sure zarfındada korunmamı soyledı yara ıyılesseye kadar ama yaktırma dondurma gıbı bısey soylemedı bende bu forumdan sızlerı okuyarak ogrenıyorum.O kadar cok yararlı ve rahatlatıcı oluyosunuzkı ıyı veya kotu deneyımlerınızı bu sekılde paylasmanız mukemmel.benıde bu konu hakkında bılgılendırırmısınız cok korkuyorum kotu bı sonuc cıkar ve anne olamam dıye.hepınıze cok tesekkur ederım sımdıden:çok üzgünüm:
Ben yaktırdım ama şimdi yine ağrımaya başladı(
Rahattım neden acı hissediyorum yine bilmiyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?