Kolik mi değil mi lütfen yardım

Sadece biraz zaman inanın bebeğiniz 3 aylık olduğunda bir rahatlama gelecek inanın bizde o zaman nefes aldık uykuları düzene girdi çok ağlamadı az kalmış sadece sabır
Hayır birisi gaz birisi alerji olabilir dedi hep kasıyor bebeğim kendini inşallah düzelir 3.ayda dua edin kızlar

Çok normal o zaman endişelenmeyin bağırsakları gelişiyor yakın zamanda normale dönecek mamasını değiştirmeyi düşündünüz mü bazı mamalar çok gaz yapıyor sanırım

Çok normal o zaman endişelenmeyin bağırsakları gelişiyor yakın zamanda normale dönecek mamasını değiştirmeyi düşündünüz mü bazı mamalar çok gaz yapıyor sanırım
Sma cpmfort kullanıyoruz bazen içerken kendini sağa sola atıyor noluyor anlamıyorum

Doktorunuza danışıp farklı bir mama deneyebilirsiniz Bebelac veya Aptamil gibi markalar

Merhabalar kızlar yardımınıza ihtiyacım var lütfen.Bebeğim 70 günlük ilk zamanlar çok çok ağlıyordu doktor kilo alımı az mama desteği olması lazım dedi sonradan hem meme hem mama olarak beslendik kilomuzu toparladık fakat karın ağrısı mı gaz mı hep var doktora gittik gazı çok var dedi.Bebeğim gün içinde uyanıyor 20 dk gülüyoruz ediyoruz fakat sonra kendini ayaklarını çekiyor kasıyor ağlamaya başlıyor sonra yeniden uyutuyoruz aynı şekil devam ediyor doktorumuz büyük ihtimalle kolik dedi ama kolik bildiğim kadarıyla belirli saatlerde ağlama oluyor benim bebeğimde kan veya mukus yok sadece karın ağrısı var hep osuruyor fakat bitmiyor benim gibi olan var mı alerjimi yoksa kolik mi lütfen yardım edin…
Merhabalar şuan bebeğim 9 aylık ve benim bebeğimde tamamen sizi tarif ettiğiniz gibiydi gazdan çoook çektik. 4. Ayda tamamen kesildi ama ben clinikid roll on şeklindeki masaj yağını kullandım. Ayak tabanına sürüp ovaladım, ellerime sürüp karnını ovaladım pırt pırt atıypr zaten o gazları o an. Birde her aksam yatmadan ilik suyla banyo sonrası masaj yaptim cok sukur kesiyordu. Yoksa surekli aglardı, kizarirsi

Merhabalar şuan bebeğim 9 aylık ve benim bebeğimde tamamen sizi tarif ettiğiniz gibiydi gazdan çoook çektik. 4. Ayda tamamen kesildi ama ben clinikid roll on şeklindeki masaj yağını kullandım. Ayak tabanına sürüp ovaladım, ellerime sürüp karnını ovaladım pırt pırt atıypr zaten o gazları o an. Birde her aksam yatmadan ilik suyla banyo sonrası masaj yaptim cok sukur kesiyordu. Yoksa surekli aglardı, kizarirsi
Yani normalde oynuyoruz gülüyoruz ediyoruz ama belli zaman sonra bi ıkınma geliyor sizdede oylemiydi?

Kolikte akşam saat 6-12 arası müthiş bir ağlama oluyor bebek kesinlikle durmuyor ama gün içinde ve gece de de gaz sancıları oluyor yani asla uyutmuyor ama o 6 saatteki huzursuzluğu artık nirvana olup çıldırtıyor. Gazın ne zaman olacağı belli olmuyor. Benim ilki gazlı ikincisi kolikti. Kolik 5-6 ay sürdü, battaniyede, hamakta falan anca uyuyabiliyordu. Gaz 3 ayda geçiyor. Koliğe damla falan fayda etmiyor, gazı hafifletebiliyor.
Merhaba benim bebegim 1bucuk aylik. Gunumuzun nerdeyse tamami ıkınarak geciyor. Alt ve ust gazlarini aliorum 2 dk snra tekrar basliyor ikinmaya. Ozellikle memeyi emerken kıvranıyor bacaklarini cirpiyor agliyor ama o an memeyi birakmiyor emmeye devam ediyor. Bu dedigim genelde aksamlari oluyordu ama birkac gundur sabahtan basliyor.Gunde 4 defa falan kakasinida yapiyor. Bide kusma sorunumuz var acaba alerjisimi var yoksa Kolikmi diye merak ediorum sali.gunu doktora goturcez ne dicek.bakalm. sizce kolikmi

Back
X