Evet arkadaşlar bugün yaramı yaktırdım Allah'a çok şükür.Hiç korkulacak bir şey değilmiş ya gerçekten.1 haftadır stres içindeydim.Korku panik.Doktorum rahimden iğne yaptı,uyuşturdu ve yaktı.Hiç birşey hissetmedim.5dk içindede bitti.Korkan arkadaşlar lütfen endişe etmeyin.Gerçekten çok basit bir işlem.Ama özelde yaptırın...
slm filiz oncelıkle gecmıs olsun daha once sende varmıydı yara ve tedavı ettırmısmıyıdn bu yenıden mı nuksettı ayrıca bısey daha sorucam dogumdan sonramı nuksettı?eger mumkunse yanıtlarsan sevınırım tekrar gecmıs olsun ıı geceler
Ne zaman yaktırdın canım sen?İstersen yine bir görün doktora.Kafan oraya takılıyorsa ondanda olabilir...CADIARZU
yaa ben yazıları okuyunca korktum bende su an yok yani doktora gitmedim hiç heralde yoktur ama olursa rahime iğne felan yapılıyoo dedinizde ben çok korktum
Hafta içi yaramı yaktırmaya gideceğim arkadaşlar.Bu işlemi yaptıran varmı?Acıyomu?doktor iğne yapacağını söyledi hissetmezsin dedi ama işte yine korkuyorum.Genel anestezi altında yapılmıyomu acaba?
önce smear aldı sonra sonuca göre ilaç verdi geçmeyince kontrol smear alıp yaktı ama ikinci smear sonucu gelince doktor kolposkopi gerekli dedi şimdi yaranın iyileşmesi gerekiyormuşki öyle kolposkopi yapılsın ankaraya gideceğim çünki doktor ikinci smear ın sonucunu beklemeden yakmakla hata yapmış çok üzgünüm yarayı yaktıktan sonra antibiyotikte vermedi gerek yok dedi ama sana vermiş hangi antibiyotik acaba benim önce kullandığım olabilirmi ismini yazarmısın en iyi doktor buysa ben ne diyeyim şimdi ankarada bir dr var prof ali ayhan ona gideceğim korkuyorumSmear testini yaktıktan sonramı aldı senden.Benden önce onu aldı.Sonuca göre yaktı.Ve iltihabı kurutmak içinde ilaç verdi.1 ay sonra kontrol.Banada 2 hafta yasak verdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?