yaptıgınız en buyuk cılgınlık??????

dondugumuzde mıllet karakolları aramıs hastanelere bakmıs sahıllere bakmııss falan fılan zaten dondukten 2 gun sonra esıme kactım kactım denılemezde zaten bılınıodu erken evlenmek ıcın emrı vakı yaptık e eve gelınce babamlar geldı nıkah cın konusmaya 10 gun sonra dugunumz oldu 2 seneyıde doldurduk 1 kızımz var ve mutluyuz ıste:)

sende bayagı bı cılgınlık yapmıssın zuza:jeyyar: mutlu olman onemlı yaa bıde pısman olsaydın benneyaptımki

bende antayım hayatta yapmam dedıgım ve baskasına hayretle baktıgım bıseydı ıkı yıl once nısanlanmıstım gorucu usuluydu nısanda oglan elımı tutacaktı hemen elımı cektım tutturmadım elımı cok sınırlendı baktım cok bagırıyo falan tabı ben gayet resmıyım annesı egıldı dedıkı kızım dans etmek ıstermısın benım bı bagrısım var allah o da anladı bagırmasından sınır oldugumu 4 ay nısanlılık boyunca tlfn yolladı annesıyle haber yolluyo benımle konussun evlenecez falan ben bı kere kıl oldum dıye yok dıyodum benım prensıplerım var konusmayacam halbukı ne prensıbı 4 ayın sonrasın da esyalarla bırlıkte yuzugunu yolladım sınır krızı gecırmıs bu da benım hayatımda en buyuk cılgınlıgım oldu paylasmak ıstedım

Yillarca ben asla evlenmem, evlilik bana göre degil, annemi birakmam diyipte bir bucuk ay önce nikah masasinda evet demem :a015: :asigim:

yaa bir insan nasıl hep uslu olabilir demeyin .. oluyooo aha da beenn bir insanın hiç çılgınlığı olmazmı yaa dur bitane aklıma geldi ama pek çılgınlık sayılmaz oda beyaa offff offff

1 ay önce falan okul gezisi war deyip sewgilimle beraber harika bi 2 günlük istanbul turu yapmak...
bikaç ay öncede yine bi eğitim programı için ankaraya gidiorum deyip normalde yaşadığım şehirde sewgilimin ewinde kalmak... bi de dışarlarda geziodum güya ankaradayım ya bi gören olsaydı lülülülülülü

valla ıı cesaret cnm benım hıcte korkmuomusun hehehekaydirigubbakcemile3:roflol:

Evden işe diye çıktım sevgilimle buluştuk sonra farklı şehirlerde olduğumuz için hadi biletimide alalım bu arada dedi ve gitik ama 2 bilet alındı hadi gidiyoruz dedi ve o an bindim o otobüse...Kaçtım...

15 yaşında başladı benim çılgınlıklarım sevgilim tokatta oturuo ben istanbulda anadolu yakasında teyzemde avrupa yakasında oturuo ben teyzeme gidiyorum deyip kalkıp tokata gitmek ve 2 gün kalmak =)
annem babam arıyor napıosun kızım hiiç teyzemle tv izlioruz =))))))

kocama evlilik teklifi etmek hayatımın en büyükçılgınlığı oldu

patronum ve ailesiyle pikniğe gidiyorum deyip sevgilimle şehir dışına gitmek

hayatta ailemden gizli birşey yapmam derken ailemden habersiz şekilde 6saatlik uzaklıkta askerdeki sevdiğimin yanına gitmem...otobüsteyken annemin defalarca araması açamamam..mola verdiğimizde markete sığınıp anne dışardaydık duymadım deyişim..tam kapatırken mola bitim anons sesleri ama Allahtan annemin farketmemesi :)

NOT: hiç bir zaman büyük konuşup hayatta yapmam denmemeli ya da yapan kişi kınanmamalı muhakkak başınıza geliyor çünkü...yaşadım biçok kez :)

bende cok büyük konusup sonra ahh keske bunu demesedeyım dıyenlerdenım..

ama benım yaptıgım cılgınlık degılll salaklık

bungee jumping kesinlikle bir hafta her yerim kendimi sıkmaktan tutulmuştu yatak döşek yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…