Yaptığınız En Aptalca Şey Nedir?

lise son sınıftayım..sıra arkadaşım bir dersane arkadaşından test kitabı alacağını söyleyiponunla g,tmemi istedi ..çıktık yola tabi biz salaklar ne iş yaptığından habersiziz..tarif üzerine bir pasaja girdik sağa döndük işte dükkandayız..heryer ışıl ışıl çok şık biryer ..tabi kafa anca çalışıyor vitrinlere bir göz atayım derken neye uğradığımızı şaşırmış bi halde arkadaşımla göz göze geldik ..bu aradada çocuk açıklama yapıyor"işte kızlar burasıda bildiiğinizzz gibi sağlıklı cinsel yaşam merkezi "amanın ne olduğumuzu şaşırıp kaldık..vitrinler penis dolu ..kitabıda almadan çıktık gittik ordan tabi hemen karşı mağazadaki dönerciden bizi kesen adamlarda cabası..öyle kötüydü ki daha yeni olmuş gibi aklımda..:eek:

bizim lise yıllarında kayseride sadece bir tane ailelerin gidebileceği sinema vardı..gene sıra arkadaşım (bu da diğeri)başka bir arkadaşıyla sinemaya gitmek istemişler daha önce hiç gitmemiş bizim uyanıklar pek atrafıda bilmiyolar ..tam merkezde alemdar diye bir sinema vardı ama öyle bildiklerinizden değil hani asker sineması diye tabir edilir ya işte onlardan..uzatmış parayı bilet istemişler biletcinin cavap-size bilet yok tabi bizimkiler celellenmiş nasıl olmaz parasıyla değilmi kardeşim falan ..adam-kızım gidin bak burası size göre değil...eliyle afişleri işaret eder ..onlarda bizim hesap parayı bile geri almadan koşarak kaçmışlar oradan..kulakları çınlamıştır inşallah canlarım benim..

Ben de bi keresinde arkadaşımın çalıştığı bi yere gitmiştim odasının etrafı camlıydı ve ben camlardan birini fark edemedim küüüüüt çok kötü rezil olmuştum

Lisedeyken okul çıkışı sıra arkadaşımla sınıftan çıktık serviste güzel yeri kapmak için o kalabalığı yararak inmeye çalışıyorduk. bir anda parmaklandım arkadaşıma döndüm o da bana bakıyor. ikimizde parmaklandık yanii. kendimize gelince çığlığı bastık ve bütün millet bize döndü.kendi kendimizi ele verdik çok fena rezil olduk yaaa:)

birgün de yine okuldan çıkıyoruz arkadaşıma hararetle bişeyler anlatıyorum. onay istemek için öyle değilmi canım dedim, bir döndüm arkadaşım yok yere bir baktım yuvarlanıyor tutamadım girişe kadar yuvarlandı. hayatımda en çok güldüğüm gündü:KK70:

kızlar bide babamın eve getırdıgı beş civciviiiiiiiii her gün sıcak suyla ve şampuanla yıkayıp saç kurutma makinası ile kurutupppp susamıştır diyee gagalarını suya batırıyordummmm sonuç olarak 5 ınden 3 öldüüüüüüü....diğer ikisi evde besleye besleye tavuk olduuuuu ama evin keedisi gibilerdiiiiii lojmanda kaldıgımız ıcın aarttık çiftliğ gönderdik amaaaa oraya da uyum sağlayamamış benim sosyetiklerrrrrr

ah be güzelim o civcivlerden bende çok öldürdüm şimdi bile hatırladıkça için sızlar, çocuklar ister o yüzden almam eve...
benim yaptığım en büyük aptallık EVLENMEK tir.

valla civcivlere cok güldüm. eskiden bende külüğün altında yumurtaları alıp ben otururdum üstlerine tuvaletim gelene kadar otururdum. belli bi süre sonra haliyle civcivler cıkmıyo. sabahlara kadar ağlardım benim neden civicimlerim oluyo die cocukluk işte

Hangisini saysam ki?:Roflol:

Ama sürekli yaptığım ve hala yapmaktan bıkmadığım şey, tuvaletten çıkınca eteğimin arkasını indirmiş miyim diye kontrol etmemek malesef:Roflol:

Üniversitede resimhanedeyiz.(Tenefüs) Hem çizim yapıyorum,hem arkadaşımla konuşuyorum.O sırada benden uç isteyen arkadaşımada sandalyenin arkasında asılı olan çantamda uç vermek için sadece belimi çevirerek döndüm.Baktım çantam yere düşmüş.Yine aynı vaziyette (hangi akla hizmetse) çantayı yerden almak için eğildim.Sandalye tek ayağı üzerinde döndü döndü ve ben yanımda oturan sevgilimin ayak ucuna düştüm.O an etrafta bir sessizlik oldu.Herkes şaşkın.Bende durumu toparlıyayım diye gülmeye başladım.Millet şok içinde bön bön bakıyor.REZİL oldum REZİLL Ama sırtım okadar acımıştıki hala izi var....tatlicadiarzu

geçmiş olsun=))

ilkokul 2ye ya da 3 e gidiyorum yaz tatiline yakın günlerde son derslerde öğretmenler beden eğitimine çıkarırlardı bahçeye dersler azaldı die, tabi ilkokul öğrencisi öyle yanımızda spor kıyafetleri falan değil, önlüğümün altında hep tayt yada şort giyerdim ama işte o sabah uyanınca unutmuşum, soyunma odasında soyunuyoruz önlüğümü bi indirdim farkına bile varmadım önlüğü çıkardım askıya astım arkamı döndüm aynaya bi baktım altımda kilotlu çorapp :)))) allahtan sadece kızlar vardı, bir de sabahçı olduğum için annem kilotlu çorap giydirmişti ehe eheee

ben üniversitede okurken evime dönüyorum otobüste gece yolculugu yapıyorum.bi keresinde kabus görüp deli gibi bagirıyordum.ama ne diye biliyomusunuz'hayatta vermem' diye.bi uyandım basımda muavin bana aptal aptal bakıyo...çok fena rezil olmustum yaaaaaaa.ondan sonra bi daha otobuse bindiğimde uyuyamadım korkumdan..

AHAHAHAHAHAHAHAAAAAA HAHAHAHAHA :Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:KOPTUM AHAHAHAHAH

yazdıklarınız çok hoşdu bende katılmak istedim;
bir kaç yıl önce seminere katıldım,çok tempolu ve aralıksız bi ağitimdi,çay molası verildiğinde eğitimcilerin lap top unda müzik dinlemek amaçlı karıştırmaya başladım bi dosyada pınar altuğ yazıyodu ben meraklıda o dosyayı tıkladım.aaa o da ne!!!üst tarafı çıplak sallanıyo ben şoka girdim tabi!!hemen kapatmaya çalışıyorum,bu arada moladan herkes dönmeye başladı benim bastığım tuşlar cevap vermiyo!! ben panik bi halde bildiğim bütün tuşlara basıyorum görüntü gitmiyo...artık pc yi kapatıyım dedim ve ekranı indirdim nabız 150....ders başladı ben yanımdaki arkadaşa olayı anlatıyorum ne desin?projeksiyon açıkmıydı?baktınmı?bense perdeye hiç bakmamıştım.olasılıkları düşününce:Roflol:
bide farklı bi seminerde (lüks bi oteldeydi) derste etkinlik vardı herkes ayaktayken ben yavaşca sıyrılıp wc ye hızlı adımlarla gittim işimi biran önce bitirdim ve kapıyı bir açtım pisuvarlarla karşılaştım,durumu kavrayamadan burası neresi ben nerdeyim oldum tabi jeton geçde olsa düştü hemen parmak uçlarıma basarak yan taraftaki kadınlar tuvaletine geçtim bişey yokmuş gibi ellerimi yıkadım.işin garibi tuvalete girerken o kocaman pisuvarları nasıl görmedim hala şaşırırım!kapıyı açtığımdada bi erkekle karşılaşmadığıma sevinirim!!!:asigim:

yazlıktan geri dönecektik. son gün kendimize mantı ziyafeti verielim dedik. ama ev doğal olarak tıkır tıkır. annem yan komşudan salça istememi söylemişti. kadın verdi ama bir kaşık :) ben sevinçle salça buldum size diyip koşarken salçayı düşürdüm :KK43: ne çok gülmüştük.

bir gün de üniversitede kız arkadaşımın koluna uzanmıştım ve karşıya doğru bakıyordum. güzel şeyler düşünüyor ve doğal olarak gülümsüyordum. bazen insan dalar ya o şekilde işte. karşıdan bir gölgenin bize yaklaştığını görüp afalladığımda sınıftan bir erkek arkadaşım olduğunu farketmiştim. yakışıklı bir çocuktu. mecburen yanımıza gelip tuhaf tuhaf bana baktı. şaşkın bir şekilde hatrımı sordu. ben durumu kavrayınca gülmeye başladım. çünkü en az 5 dak hiç gözümü ayırmadan ona bakmıştım.tarzımız biribirine hiç uygun değildi bir de. ama o iki sene boyunca benim ona aşık olduğumu sandı. ve o duruma açıklama getiremedim. aynı ortamlardayken bana bir bakışı vardı ki (benden uzak durr benim sevgilim var şeklinde) hiç unutamam.

izmitte sahilde çay bahçesinde otururken garsona yardım etmeye kalktım yardım istemediğini söledi tersledi şarkı söleyen çocuk (yakışıklıydı)bana bakmaya başlayınca bide garsonla kavga ettim elinden tepsiyi aldım çayları masaya yerleştirdim çocuk dumur sen çalış ben oturayım dedii ben salak sonradan düşündüm niye yaptım diye anladım EE BEN APTALIM:mymeka::mymeka:
i.gif
n.gif
z.gif
a.gif
l.gif
i.gif
m.gif

Ben ünv. 1 . sınıftayım vizeden çıktım permeperişan bi haldeyim sabah 5te yatmışım kahveyle ayakta duruyorum her neyse sınav bitti yemekhaneye indik ayağımda yazlık ayakkabı var yerlerde yeni islinmiş yanımda çorba kazanı elimde kitaplar gıcır gıcır silinen yerlerin ve altı kaygan ayakkabımın azizliğine uğrayıp bi düştüm kitaplar defterler kazanın içine
Allahım yok böle bi rezillik tabi bozuntuya vermeden kahkahayla gülüyorum bide demez miyim iyi ki sınav bitti diye tatlicadiarzu

Daha çok var ama anlatıpta KKya da rezil olmıyım dimi :Roflol:

izmitte sahilde çay bahçesinde otururken garsona yardım etmeye kalktım yardım istemediğini söledi tersledi şarkı söleyen çocuk (yakışıklıydı)bana bakmaya başlayınca bide garsonla kavga ettim elinden tepsiyi aldım çayları masaya yerleştirdim çocuk dumur sen çalış ben oturayım dedii ben salak sonradan düşündüm niye yaptım diye anladım EE BEN APTALIM:mymeka::mymeka:

:Roflol: :Roflol: :Roflol:estağhurullah:)))

valla civcivlere cok güldüm. eskiden bende külüğün altında yumurtaları alıp ben otururdum üstlerine tuvaletim gelene kadar otururdum. belli bi süre sonra haliyle civcivler cıkmıyo. sabahlara kadar ağlardım benim neden civicimlerim oluyo die cocukluk işte

:Roflol::Roflol::Roflol:

X