yaptığım evlilik seçimi

Eşimide bazen gerçekten can sıkan eşim bile gordugundende sinirle bakan suriyelilerden sanıyorlar fakat hiç öyle değil tanımıyorlar ve yargiliyorlar sıkıldım çünkü kim görse bi kaş göz hareketleri bi kızmalar

yabancılara karşı hep bir önyargı vardır zaten...tanıyan sevsin boşver...

Aman ne olacak bende hep ZENCİ :21: biri ile evlenmek istemiştim. Niyeyse hep öyle istiyordum:KK70: İnsan olsun, nereli olduğu önemli değil.

kapanmanız sızın ıstegınızle mı oldu acaba? belkı acıkken evlendıkten sonra kapandıgınız ıcın sızın uzerınızde baskı kurdugunu dusunebılır cevrenız. bırde son zamanlarda ıc savastan kacıp ulkemıze gelen surıyelılerın durumu, ve onlara baglı nedenlerden olusan olumsuzluklar ortada bunlar da bırer neden olabılır ve ınsalar on yargı ıle esınıze yaklasıyor olabılır.
bence sız huzurlu ısenız takmayın hıc. hatta ben mutluyum surıyelı olsa ne olur o da allahın kulu dyeın gecın uzuldugunuze degmez turk erkeklerı cok mu mukemmel hayır oyle olsa kımse burda kocasından, sevgılısınden yana dert yanmazdı :KK66:
Evet bunu biliyorum ama insanlar anlamiyor evet evlendikten sonra kapandım eşim istemiştı ama böyle mutluyum ve eşimin gerçekten sığınmacı bazı can sıkan suriyeliler Le alâkası bile yok

Aman ne takıyorsun milletin dediklerine.. El alemin lafı sözü hiç bir zaman bitmez. Her şeye kulp bulurlar.. Sen evliliğinde mutluysan, evinin içerisinde huzurun varsa.. Gerisini boş vereceksin. İnan evlendiğin kişi, ülkemizden olsaydı, ona da söyleyecek çok lafları sözleri olurdu.. Boyuna takarlardı, mesleğine takarlardı, memleketine takarlardı.. Milletin ne düşündüklerine, laflarına takma.. Sen evliliğine, mutluluğuna huzuruna bak..

Çok haklısınız ve çok güzel yazmışsınız bende öyle düşünmek istiyorum ama çok sinir bozuyorlar sürekli kaş gözler kızanlar falan
Aman ne takıyorsun milletin dediklerine.. El alemin lafı sözü hiç bir zaman bitmez. Her şeye kulp bulurlar.. Sen evliliğinde mutluysan, evinin içerisinde huzurun varsa.. Gerisini boş vereceksin. İnan evlendiğin kişi, ülkemizden olsaydı, ona da söyleyecek çok lafları sözleri olurdu.. Boyuna takarlardı, mesleğine takarlardı, memleketine takarlardı.. Milletin ne düşündüklerine, laflarına takma.. Sen evliliğine, mutluluğuna huzuruna bak..

herkes kendi işiyle meşgul olsa ne iyi olurdu değil mi?
herkes diğerinin hayatına müdahale ediyor bir meraktır gidiyor.
eşinizle sorununuz yoksa takmayın ve etkilenmeyin evinize yansıtmayın

Evet dert etmek istemiyorum ama insanların laflarını artık kaldıramıyorum en son dün bi bayan gördü eşimin yanında neden kapandın hiç güzel olmamış neydin ne oldun vs konuştu güldüm geçtim falan ama çok sinirimi bozmaya başladı bu laflar :KK43:
kapananlara bu yorumları yapanlar nasıl cezalandırılacak cok merak ediyorum gercekten. Allah dogru yola cevirir inşAllah...

Merhaba kızlar bu buraya açtığım 2. Konum sizlerle şunu paylaşmak istiyorum;
ben ,ailem ÖNCEDEN ne kadar istemiyor olsydida suriyeli biriyle evlendim 1,5 sene oldu çocuğum oldu falan var önceden benim başım açıktı eşimle evlenince kapandım. Ama nedense beni kim görse çok kızıyor neden suriyeli yle evlendin neden kapandın vs bende niye onlar insan değil mi diyorum ya hani bir sorunum olsa neyse ama eşim yemin ediyorum o kadar iyi ki anlatamam bugüne kadar bir sorun yasamadim çok şükür inşallah yaşamamda ama insanlar neden böyle düşünüyor. Annem babam önceden isteniyordu onu ama şimdi beni sevdikleri kadar seviyorlar resmen tanıdılar çünkü 3 ablam var 2si çok seviyor beraber çıkar gezeriz falan ama en büyük ablam onun yanında gülüp etsede suriyeli diye onunda içinde bi sevgisizlik var çok yanlış yaptın diyor sürekli kocasıyla beraber insanlar neden böyle düşünüyor anlam veremiyorum. :KK43:

demek ki sen bu tür konuşan insanlara laf veriyorsun, yeterince ağızlarını kapatamıyorsun. eşinin yanında güçlü dursan ve birine ağzının payını versen bir daha kimse de cesaret edemez. ne demek sen kapanınca çirkin oldun falan bu onun görüşüne sunulmuş bir konu değil!! neden bu kadar ezdiriyosun kendini

herkes kendi işiyle meşgul olsa ne iyi olurdu değil mi?
herkes diğerinin hayatına müdahale ediyor bir meraktır gidiyor.
eşinizle sorununuz yoksa takmayın ve etkilenmeyin evinize yansıtmayın
evime asla yansıtmıyorum evet dediginiz gibi keşke öyle olsaydı ama ağızları torba değil ki

Çok haklısınız ve çok güzel yazmışsınız bende öyle düşünmek istiyorum ama çok sinir bozuyorlar sürekli kaş gözler kızanlar falan
Sana şunu söyleyeyim.. İnsanlar o kadar çok mutsuzlar ki.. Mutlu birini gördüklerin de, kötü enerjilerini, kin ve nefretlerini karşısındaki kişiye aktarıyorlar.. Kendileri mutsuz olduğu için başkalarını da mutsuz etmeye çalışıyorlar. Ya eşin herşey den önce bir insan evladı.. A devletinde B devletinden olması önemli değil.. Önemli olan kalbinin yüreğinin iyi olması.. İnsani değerlerinin yüksek olması ki, sen görmüşsün, inanmışsın, sevmişsin, evlenmişsin.. Sen eşinle mutlusun, aile olmuşsunuz.. Bir çocuğunuz var. Neden el alemin lafına bu kadar takıyorsun ki.. Takma.. Eğer takmaya devam edersen, mutsuz evliliklere bir yenisi daha eklenir..

Ne güzel kapanmışsınız esiniz Suriyeli degilde baska bir vatandas olsaydida ayni sey olurdu.Suriyeli damat kulaga pek aliskin olmadigimiz sey olarak gelince aileniz ve cevreniz en basta yadirgarlar.Ama yillar gectikce alisirlar.Peki esinizin iletisimi nasil yani dil biliyor mu meslegi ne? Belki esas kaygilari budur ya da sizi Suriyeye falan goturur diyede korkuyor olabilirler

Ben gerçekten laf vermiyorum ama ne cevap verebilirim ki iyiyim böyle mutluyum diyorum eşimde böyle daha güzel diyor ama susmuyorlar ki ne demeliyiz ki
demek ki sen bu tür konuşan insanlara laf veriyorsun, yeterince ağızlarını kapatamıyorsun. eşinin yanında güçlü dursan ve birine ağzının payını versen bir daha kimse de cesaret edemez. ne demek sen kapanınca çirkin oldun falan bu onun görüşüne sunulmuş bir konu değil!! neden bu kadar ezdiriyosun kendini

Haklısınız aslında ben mutlu olduktan sonra kimsenin birşey demeye hakkı yok keşke bunu insanlar da anlasa
Sana şunu söyleyeyim.. İnsanlar o kadar çok mutsuzlar ki.. Mutlu birini gördüklerin de, kötü enerjilerini, kin ve nefretlerini karşısındaki kişiye aktarıyorlar.. Kendileri mutsuz olduğu için başkalarını da mutsuz etmeye çalışıyorlar. Ya eşin herşey den önce bir insan evladı.. A devletinde B devletinden olması önemli değil.. Önemli olan kalbinin yüreğinin iyi olması.. İnsani değerlerinin yüksek olması ki, sen görmüşsün, inanmışsın, sevmişsin, evlenmişsin.. Sen eşinle mutlusun, aile olmuşsunuz.. Bir çocuğunuz var. Neden el alemin lafına bu kadar takıyorsun ki.. Takma.. Eğer takmaya devam edersen, mutsuz evliliklere bir yenisi daha eklenir..

Ben gerçekten laf vermiyorum ama ne cevap verebilirim ki iyiyim böyle mutluyum diyorum eşimde böyle daha güzel diyor ama susmuyorlar ki ne demeliyiz ki

bu benim kararım güzel görünmek için kapanmadım bu manevi duyguyu sen anlayamazsın diyeceksin tersçe bir daha öyle densizlik yapamaz. seni ymuuşak yüzlü görüyolar gibime geldi.

eşin için suriyeli diyenlere de. ırkçı değilim Allaha şükür birçok kadından da çok daha mutlu bir evliliğim var kıskanmaya gerek yok dersin . kimse senin hayatına karışamaz , çocugun bile var artık kime ne. söylenenler çok çirkin

Ailem ilk başta isteniyordu fakat şimdi benim kadar seviyorlar ama çevre bir türlü alışamadı evet eşim çok güzel türkçe konuşuyor
Ne güzel kapanmışsınız esiniz Suriyeli degilde baska bir vatandas olsaydida ayni sey olurdu.Suriyeli damat kulaga pek aliskin olmadigimiz sey olarak gelince aileniz ve cevreniz en basta yadirgarlar.Ama yillar gectikce alisirlar.Peki esinizin iletisimi nasil yani dil biliyor mu meslegi ne? Belki esas kaygilari budur ya da sizi Suriyeye falan goturur diyede korkuyor olabilirler

X