• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaptığım doğru mu sizce ?

valla ben 20 yasındayım :26: liseyi bitirdim bugune kadar gördüğüm bi erkekle bi kızın arasında ne kadar dosthane arkadaşça samimi şeyler olduğunu görsem sonunda o erkek kıza açıldı yada kız erkeğe aşık olduklarını söyledilerr vee ben bi kızla bi erkeğin asla arkadaş olacağına inanmıyorum heleee erkek yada bayan evliysee aslaa :45:

konu içeriği silmek yasak diye biliorum yanlış filan anlaşılmamış konu siz yanlış yapmışsınız ..işinize gelmedimi konu silinio artık forumda..ne tuhaf..

konu sahibesi konuyu silmiş.Allahtan bi arkadaş alıntı yapmışda konuyu okuyabildim. sana gelince sen baştan hata yapmışsın. evlibarklı çocuklu adamı neden hergün aradınki. adamın öyle bi düşüncesi yoksa bile sen girmişsin kafasına.burda gelipde vicdan yapma hata yaptımmı diye!!! ewt bence Kocamannnnnn bir hata seninkisi...ama dönülmez bir hata değil. derhal o kişiyle bağlantını kes. yazık o kişinin karısı ve çocuklarına....

iyiki gördüm bu konuyu ya allah aşkına sızın bekar arkadaslarınız yokmu baskasıyla konusun ben 1aydır kafayı yıyorum senın gıbı bırı yuzunden o kadın bunu duysa ne yapar hıç duşundunmu ben ne acılar cekıyorum bu yuzden..adamlar evde kadınlarıyla konuşmazlar sızın gıbı bı kız gorunce dıbı duser bulbul olurlar şakırlar..senın ne haddıne evlı ınsanların evlılıgıne mudahale edıyosun..sanane sen olmazsan belkı adam karısına daha ıyı olacak...birde anlamadığım hergun havadan sudan ne konuşuyosunuz şu havadan sudan muhabbetler nasıl oluyo ya bı anlat allah aşkına..bizim kızda öyle dıyo gunde 10msj atmıslar havadan sudan...kızım kendıne gel sen evlensen kocan sana aynısını yapsa hosuna gıdermı.......

iyiki gördüm bu konuyu ya allah aşkına sızın bekar arkadaslarınız yokmu baskasıyla konusun ben 1aydır kafayı yıyorum senın gıbı bırı yuzunden o kadın bunu duysa ne yapar hıç duşundunmu ben ne acılar cekıyorum bu yuzden..adamlar evde kadınlarıyla konuşmazlar sızın gıbı bı kız gorunce dıbı duser bulbul olurlar şakırlar..senın ne haddıne evlı ınsanların evlılıgıne mudahale edıyosun..sanane sen olmazsan belkı adam karısına daha ıyı olacak...birde anlamadığım hergun havadan sudan ne konuşuyosunuz şu havadan sudan muhabbetler nasıl oluyo ya bı anlat allah aşkına..bizim kızda öyle dıyo gunde 10msj atmıslar havadan sudan...kızım kendıne gel sen evlensen kocan sana aynısını yapsa hosuna gıdermı.......

bende anlamadım gitti ya bu havadan sudan muhabbetleri
ben erkek olsam bir bayan beni hergün arasa belki bende farklı beklentiler içine girerim...

Bi an o adamın eşinin yerine koydum kendimi de avamca bi ifade olucak ama saçını başını yolardım eşimle bu denli masun ayağıyla görüşen, ilgilenen kişinin. sizin gibileri yüzünden ailelerde soğuma devamında huzursuzluk ve neticesinde ayrılıklar çok oluyor. Erkek de masum değil ama bence böyle bi olayda 1. suçlu kadındır.:47:

bende anlamadım gitti ya bu havadan sudan muhabbetleri
ben erkek olsam bir bayan beni hergün arasa belki bende farklı beklentiler içine girerim...

evet kesinlikle katılıyorum..bır bılen varsa anlatsın lutfen evle bır erkekle bekar kadın telefonda havadan sudan ne konusur hergun ve gunde 10kez havadan sudan ne msjlaşır..gunlerdır bu sorunun cevabını arıyorum bulamıyorum..eşimle ayrılığın eşiğindeyiz..

Bi an o adamın eşinin yerine koydum kendimi de avamca bi ifade olucak ama saçını başını yolardım eşimle bu denli masun ayağıyla görüşen, ilgilenen kişinin. sizin gibileri yüzünden ailelerde soğuma devamında huzursuzluk ve neticesinde ayrılıklar çok oluyor. Erkek de masum değil ama bence böyle bi olayda 1. suçlu kadındır.:47:

bitaneside benim ...benım eşimde boyle yoksa bu kızmı dıcemde işleri benzemıyo..okadar benzıyo yanı anlattıkları..

Benim bi arkadaşımın başına geldi böyle bi olay, arkadaşım eşinin telinden eşinin ağzıyla msj yoluyla randevu vermiş buluşma yerinde kızı sokak ortasında bağıra çağıra rezil etmiş birazda:57::57::57: ellerine sağlık:46::46:

Benim bi arkadaşımın başına geldi böyle bi olay, arkadaşım eşinin telinden eşinin ağzıyla msj yoluyla randevu vermiş buluşma yerinde kızı sokak ortasında bağıra çağıra rezil etmiş birazda:57::57::57: ellerine sağlık:46::46:

bencede elıne sağlık bende işyerine gidip evlı adamla ne konuşuyosun dıye konustum herkes duydu rezıl oldu ama hala bışeyler yapmak istiyorum...hiç içime sinmiyo böyle bişey ypmadan durmak..hala yalan söylüyolar dıye dusunuyorum bısey olmadan erkekler konusmazlar bence çunku evdekını çekemiyolar bıde baska bı kızı nıye dınlesınlerkı kendımı alkıslıyorum.:46::46::46:

konuyu okuma şansım oldu sonunda :(
2-3 ayda servis şöförünün numarasını alacak kadar samimi olmanıza şaşırdım. Adam yanlış anladıysa da çok haklı bu kadar kişi aramadı ama kız geleli sadece 2-3 ay oldu bak o aradı demek ki bana ilgisi var diye düşünmüş olabilir böyle düşündüyse de çok haklı bence :44:
adam sizden 4 yaş büyük abi derken nasıl diyorsunuz Allah bilir 30-40 yaş yok ki arada.
ben fabrikada çalışıyorum, yüzüne bakmayacagınız adamların hayatında ikinci üçüncü kadınlar var bu bazen 17 yasında komşularının kızı bile olabiliyor. o yüzden siz kendinizi korumazsanız yüz verirseniz her hareketinizden birşey çıkarır karşınızdaki. Gönül bu siz istediğiniz kadar o benim abim diyim görüşmeye devam edin birgün olanlara sizde şaşırırsınız. sadece onun değil sizinde gönlünüz kayabilir o yüzden uzak durun

Back