• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaptığım doğru mu sizce ?

bunu korumak için söylemiyorum asla ama hiç bi aman sorunum var demedi...aksine mutlu oldukları hep belirtmişti

neden akıl veriyorsun o zaman, adama ne yapması gerektiğini neden söylüyorsun?
mutluysa zaten ne yapması gerektiğini iyi biliyormuş...
sana ne ondan, zarar gören sen olursun :19:

kesinlikle katılıyorum hepinize...hata elbette bende de var hemde çook...belki salaklığıma geldi bilmiyorum ama yapılması gereken bir daha görüşmemek kesinlikle

Arkadaş olarak görsen de 1 ararsın olmadı 2 ararsın hergün aramak da neyin nesi.Konuşacak ne buluyordun ki? Ama hata onun sana el kol şakası yapması değil sen bunun olması için adama fırsat vermişsin.Ben niye evli adamla hergün telde konuşuyorum diye kendini sorgulamalıydın.Neyse geç değil bundan sonra o kadar yakın durmassın olur biter.

bu da bi taktik olabilir yada hiç bi sorunu olmasada senle görüştükçe o heyecAnla sana karşı hisleri yoğunlaşmış olabilir
bence üzerine konuşulacak hiç bişi yok
ilerde çok pişman olursun

çok şaşırdım tabiri caizse elalemin herifini niye arıyorsun be arkadaşım çok tuhaf geldi bana. Eğer ki kendinize bile itiraf edemediğiniz duygularınız varsa aman derim dikkat edin yol yakınken dönün. Yok eğer tamamen kardeşce yaklaştıysanız yanlış anlaşılmaya çok müsait bir durum yaratmışsınız tabiki adam yanlış anlar. Kesin görüşmeyi hemen

ben o adamın karısının yerinde olsaydı yıkmıştım ortalığı

İlk olarak bence kesinlikle arkadaşça yada dostane bi görüşme konuşma değil bu sen öyle düşünsen bile karşındaki icin böyle degil, ki sen bunu çoktan akıl edip görüşmeyi kesmeliydin, sende farklı hissediyo olabilirsin, bi kere empati kur kendini bu adamın karısının yerine koy böyle bi arkadaşlığı o açıdan ne kadar dogru ve iyi niyetli düşünürdün önce ona bak, ve sen böyle bi muhabbeti ne kadar kaldırabilirdin. Doğru mu yapıyorum diye sormuşsun, sen kendi açından bak olaya ve dogru mu yapıyorum diye kendine sor, cevabı kendinde bulucaksın zaten:31:

Öncelikle merhabalar,
yaklaşık 2 3 ay evvel tanıştığım biri var. işyerinde servis şoförümüzdü eskiden ve haksız yere işten çıkarıldı bende onu gerçekten seviyordum ama tamamen kardeş duygularıyla asla bir artniyet düşünmedin hala da düşünmüyorum. kendisi benden 4 yaş büyük ama görüntü itibariyle en az 10 yaş büyük gibi duruyor. ve bugüne dek asla ismiyle hitap etmedim ismini söylediysem bile mutlaka abi demişimdir. ilk tanıştığımızdan, işten çıkarılına dek sürekli sabah akşam muhabbet ederdik o da konuşmayı çok sever bende....benimle beraber bir kaç kişi daha hep beraber yol boyunca muhabbet ederdik havadan sudan konulardan. benden önce yaklaşık 1.5 senedir aynı işi yapıyormuş ve servisteki herkesi 1.5 senedir tanıyo beni sadece 2 3 aydır tanıyo...bende o işten çıkarılınca aradan 1 2 hafta sonra aradım nasılsın falan diye sadece iş bulup bulamadığını merak ettiğim için aradım ve halini hatrını sormak için çünkü abi evli ve çocukları var. o da benim aramama çok mutlu olduğunu belirtti ve 1.5 seneyi aşkın zamandır tanıdığı diğer insanların bir an olsun aramamalarına çok içerdiğini söyledi hep....uzun bi süre böle konuştuk devamlı ve her defasında üzüntüsünü belirtmişti..ben onu bu kadar kısa zamanda tanııyp düşünüp arıyorumda onlar nasıl aramaz sormaz die düşündü durdu sürekli.onlara ki çok güvenirdi gerçekten..biz böle böle muhabbet etmeye devam ettik neredeyse hergün telefonda görüşüyoruz zaten kısa bi zaman oldu. bir gün benimle görüşmek istediğini söledi ama çalıştığı için haliyle onunla beraber aldığı kişilerle beraber gittiği yere gidebilirdim sadece başka çaresi yoktu onun çünkü. neyse bi gün gittim öyle muhabbet ettik falan derken bi an için onun bana yaklaşmaya çalıştığını farkettim ve ters teptim...açık açık söylemedim ama tepkilerimle, konuşmalarımla belli ettim. el kol şakalarındna hoşlanmadığımı yapmamasını yoksa bir daha onunla görüşmeyeceğimi söyledim. o da buna karşı çıkmadı ve bir daha asla yapmadı. ama normalde o da konuşmalarından dostu arkadaşı gibi gördüğünü belirten cümleler kurar hep. eşinden bile bahsederiz hatta devamlı akıl veririm ona git bi yere götür evde çocuklara bakıo kafasını dağıtmak onunda hakkı diyerek çok söylemişimdir. o da havalardan dolayı çocuklar küçük die şuan olamayacağını ama havalar ısınınca yapacağını eşinin bunu anladığını söyledi hep. bir kaç kez bi sebeple çocuklarına oyuncak bile getirmişimdir. abisini bile tanıorum hatta farklı sebeplerle tanışmıştık. ve şuan ben onun abisinede çalıştığı şirkete de çok kolaylıkla ulaşabilirim bunuda biliyor. acaba yaptıklarım doğru mu yoksa hata yaptığım yerler var mı ? şuan halen görüşüyoruz ve asla ters birşey yapmıyorum sonuçta bana yapılmasını istemediğim bişeyi başkasınada yapamam

kusura bakmayın ama bana öyle çok masum hane gelmediniz ikinizde anlattıklarından yola çıkarak yazıyorum 2 3 aylık tanıdıgın adamla ne samimiyet böyle ben o adamın eşinin yerinde olsam kıyametleri koparırdı ki sende çok masum olmadını bildigin için vijdan acabıduyup buraya yazdını düşünüyorum

çok kısa sürede tanıştığın birini hayatından çıkarmak kolay olmalı.. kızma bana lütfen benim anladığım kadarıyla yazdıklarından sen kendine itiraf edemiosun sanırım ama ilgin var bu adama...

Evet ben de bu adama ilgin olduğunu düşünüyorum, hergün telefonda kız arkadaşımla bile konuşmuyorum ben kaldı ki alakasız bi adamla eski servis şöförümle görüşcem.

Görüşmeyi kes bence daha fazla herşey ilerlemeden sonra çok başın yanar.

zaten şuan işten çıkarılalı en fazla 1 ay olmuştur yani senelerdir bunu yapıyormuşum gibi söylemeyin lütfen...bende yanlış bişiler yaptığımın farkında olduğum için burada sormak istedim...ayrıca o abinin yaklaştığını hissettim derken aklınızdan geçen durum nedir bilemiorum....yaptığı tek şey yanağımı sıkmak falan oldu ama bende bu durumdan yinede rahatsız oldum.

Her gün telefonda konuşmak. Ve bunun , sizin de dediğiniz gibi sadece " 1 aydır" devam etmesine rağmen, buraya bu konuyu önemseyip, konu açmanız biraz değişik. Tuhaf. Görüşmeyin bitsin gitsin.

Görüşmemeniz gerek zaten size olan tavrını siz hissetmişsiniz bir nokdada eşegin aklına karpuz kabuğu çoktan düşmüş böyle konuşmaya devam ettikçe işin içinden çıkılmaz bir hâle bürünüp size olan hisleri ağır bastıkça eşiyle arasına setler çekecektir.
Evli bireylerin en iyi ve tek dostları kendi eşleridir bunu unutmamak lazım. Ondan öte çevremizde eşimizden başka dostumuz olmayacak mı manasına gelmez bu kelamım sadece bir ömür boyu nikah akdine evet dediğin bir insanla yaşıyorsunuz sonuçta

çok fazla denecek birşey yok aslında kısa ve öz ; evet yanlış yapıyorsunuz isteyerek ya da istemeyerek kendinize bile itiraf edemediğiniz hisler de yaşıyor olabilirsiniz, ya da ona destek çıkarak onun size sunmuş olduğu teşekkürlerle sevgi egonuzu perçinliyorda olabilirsiniz

O sebeble uzak durmanız hem onun açısından hem de sizin açınızdan verilecek en doğru karardır

Ya güzel kardeşim sanane elalemin adamından. Ben o adamın karısı olacağım ne yapardım bilmiyorum. Evli adamla sınırlarını çizsene sen. Ha adam seni arayıp nasılsın falan dese ilk önce eyvallah diyeceğim sen aramışsın adamı hadi sormuşsun kapat. Yok günlerce devam etmiş sohpetler. Oda yetmemiş adamla görüşmeye gitmişsin. Hemde servisini çektiği diğer onlarca insanın içinde. Birde adama sana özelini açacak kadar yüz vermişsin, karısıyla ilgili akıllar vermişsin kusura bakma ama ne haddine? Çocuklarına oyuncak göndermişsin ve adam sana yakınlaşmaya kalkmış, uyarmışsında hala görüşüyormuşsun. Yapmayın bunu ya Allah aşkına. Ne işiniz var evli erkeklerle, size mi derdi düştü karısıyla ilişkisinin, sana mı kaldı akıl vermek.Üstelik iki ay kadar kısa bir süre tanıdığın bir adamla. Böyle sütten çıkma ak kaşık modunda birde yaptığım doğru mu diye sormuyor musunuz vallahi çıldırıyorum ya. Doğru güzelim sen bir de kendini yerine koy yarın evlendiğin adamın da böyle çok düşünceli bir mesai arkadaşı çıkarsa (Çocuklarına oyuncak gönderecek kadar düşünceli) ne kadar mutlu olursun kim bilir...

2-3 aylık tanıdğın biri ve bu kadar samimitey pes doğrusu hiç bana göre birşey değil ve üstüne adam evli çoluk çocuk sahibi yanlış anlaşılmak istemem ama hiçte masumane bir konuşma şekli değil sizinki öle uzun uzun telefon muhabbetleri falan hiç doğru değil :20:

Kaçak dövüşüyorsunuz.Adamla açıkça flörtleşiyorsun. Vicdanını rahatlatmak için de buraya yazmışsın.O da sana el kol şakaları yaptığına göre hafif bir kız olduğunu düşünüyor ki ben olsam ben de düşünürdüm. Şimdi senin ne işin var ki elin evli çocuklu adamıyla her gün muhabbette işyerine gidip görüşmekte falan.Servis şoförüyle bile samimiyet niçin kurar bir genç kız? Ben eşi için akıl vermenize de anlam veremedim.Al gezdir, eve kapanıyor çocuklarla falan diyormuşsunuz.Klasik, ev hanımlarına acıma cümleleri. Neyse ya daha konuşmak istemiyorum.Allah tüm yuvaları böyle kadınlardan korusun.Çocuğuna da acımaz böylesi.Sanki adam kalmadı.Beğenilmek hoşuna gidiyorsa bekarlara beğendir kendini

zaten şuan işten çıkarılalı en fazla 1 ay olmuştur yani senelerdir bunu yapıyormuşum gibi söylemeyin lütfen...bende yanlış bişiler yaptığımın farkında olduğum için burada sormak istedim...ayrıca o abinin yaklaştığını hissettim derken aklınızdan geçen durum nedir bilemiorum....yaptığı tek şey yanağımı sıkmak falan oldu ama bende bu durumdan yinede rahatsız oldum.

Hakikaten çok masum birşeymiş ya altı üstü yanağını sıkmış... Şaka mı şekerim bu???

Görüşmemeniz gerek zaten size olan tavrını siz hissetmişsiniz bir nokdada eşegin aklına karpuz kabuğu çoktan düşmüş böyle konuşmaya devam ettikçe işin içinden çıkılmaz bir hâle bürünüp size olan hisleri ağır bastıkça eşiyle arasına setler çekecektir.
Evli bireylerin en iyi ve tek dostları kendi eşleridir bunu unutmamak lazım. Ondan öte çevremizde eşimizden başka dostumuz olmayacak mı manasına gelmez bu kelamım sadece bir ömür boyu nikah akdine evet dediğin bir insanla yaşıyorsunuz sonuçta

çok fazla denecek birşey yok aslında kısa ve öz ; evet yanlış yapıyorsunuz isteyerek ya da istemeyerek kendinize bile itiraf edemediğiniz hisler de yaşıyor olabilirsiniz, ya da ona destek çıkarak onun size sunmuş olduğu teşekkürlerle sevgi egonuzu perçinliyorda olabilirsiniz

O sebeble uzak durmanız hem onun açısından hem de sizin açınızdan verilecek en doğru karardır

her iyi şeyinde kötü şeyinde bir söylenme tarzı vardır ya aynen bu şekilde olmuş söyledikleriniz...yaptığım yanlışı güzellikle dile getiren bir kaç kişiden birisiniz ve teşekkür ederim düşünceleriniz içinde....ben kendi içimde asla artniyetli bir şey düşünmediğim için onunda aynı şekilde olduğunu düşünerek hareket ettim hep ama benimle aynı fikirde olamayacağını hiç tahmin dahi etmedim. çok şeytan yada uyanık bir insan gibide görünmüyordu, küçümsemek değil asla niyetim ama köyde doğmuş büyümüş biri istanbula geleli 1.5 sene olmuş..birazda o saflığını düşünerek güvendim belkide.....ama sağdanda baksam soldanda baksam hata hatadır.

Back