Ya güzel kardeşim sanane elalemin adamından. Ben o adamın karısı olacağım ne yapardım bilmiyorum. Evli adamla sınırlarını çizsene sen. Ha adam seni arayıp nasılsın falan dese ilk önce eyvallah diyeceğim sen aramışsın adamı hadi sormuşsun kapat. Yok günlerce devam etmiş sohpetler. Oda yetmemiş adamla görüşmeye gitmişsin. Hemde servisini çektiği diğer onlarca insanın içinde. Birde adama sana özelini açacak kadar yüz vermişsin, karısıyla ilgili akıllar vermişsin kusura bakma ama ne haddine? Çocuklarına oyuncak göndermişsin ve adam sana yakınlaşmaya kalkmış, uyarmışsında hala görüşüyormuşsun. Yapmayın bunu ya Allah aşkına. Ne işiniz var evli erkeklerle, size mi derdi düştü karısıyla ilişkisinin, sana mı kaldı akıl vermek.Üstelik iki ay kadar kısa bir süre tanıdığın bir adamla. Böyle sütten çıkma ak kaşık modunda birde yaptığım doğru mu diye sormuyor musunuz vallahi çıldırıyorum ya. Doğru güzelim sen bir de kendini yerine koy yarın evlendiğin adamın da böyle çok düşünceli bir mesai arkadaşı çıkarsa (Çocuklarına oyuncak gönderecek kadar düşünceli) ne kadar mutlu olursun kim bilir...
he valla aynını düşünüyorum.