• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaptığım doğru mu sizce ?

Ya güzel kardeşim sanane elalemin adamından. Ben o adamın karısı olacağım ne yapardım bilmiyorum. Evli adamla sınırlarını çizsene sen. Ha adam seni arayıp nasılsın falan dese ilk önce eyvallah diyeceğim sen aramışsın adamı hadi sormuşsun kapat. Yok günlerce devam etmiş sohpetler. Oda yetmemiş adamla görüşmeye gitmişsin. Hemde servisini çektiği diğer onlarca insanın içinde. Birde adama sana özelini açacak kadar yüz vermişsin, karısıyla ilgili akıllar vermişsin kusura bakma ama ne haddine? Çocuklarına oyuncak göndermişsin ve adam sana yakınlaşmaya kalkmış, uyarmışsında hala görüşüyormuşsun. Yapmayın bunu ya Allah aşkına. Ne işiniz var evli erkeklerle, size mi derdi düştü karısıyla ilişkisinin, sana mı kaldı akıl vermek.Üstelik iki ay kadar kısa bir süre tanıdığın bir adamla. Böyle sütten çıkma ak kaşık modunda birde yaptığım doğru mu diye sormuyor musunuz vallahi çıldırıyorum ya. Doğru güzelim sen bir de kendini yerine koy yarın evlendiğin adamın da böyle çok düşünceli bir mesai arkadaşı çıkarsa (Çocuklarına oyuncak gönderecek kadar düşünceli) ne kadar mutlu olursun kim bilir...

he valla aynını düşünüyorum.:46:

benım nacızane fıkrım bundan sonra gorusmemen ,
sana suan cok masum bı arkadaslık gbı gorunebılır ama zaman gectıkce arkadaslıgınızın boyutu degıstrcektır
adam evlı belkı esıyle sorunları oldugu ıcın senınle gorusmek ıstıyor belkı senı kullanmak ıstıyor
ınsanların ne dusundugunu bılemezsın ,
her zaman sonunu dusunerek hareket etmek gerekır bna gore yınede karar senın

hergün telefonda konuştuklarını ben hemen farkederdim, benden kaçmazdı
o zamanda eşimi hadım ederdim

doğrudur her kadın anlar iyi gözlemciysen eğer.
ya adam yeni diye işi sıkı tutuyor yada kadın adama çok güveniyor.

konu sahibi şuan birşey yok diyor,olması an meselesi bunu anlatıyoruz ama anlamak istemiyor...

boşver arkadaşım, inan seni düşündüğümüz için bu yorumlar ister hayatına bak istersen düzelt bu yanlışı...

Son düzenleme:
siz ne yaptığınızın farkındamısınız!!! evli bayan gözünde sizin durumunuz sizin tabirinizle arkadaşlığınız hiç hoş karşılanmaz kusura bakmayın adı konmamış flört yaşıyorsunuz siz bu adamla ... ne münasebet elalemin kocasıyla her gün görüşmek telefonda yada yüzyüze sizi arayacağına karısını arasın sizde kendinize bekar arkadaşlar bulunuz lütfen...
kocamla hergün görüşecek arkadaş dost olarak !! birde üstüne üstülük çocuğuma oyuncak alacakkkk ay sinirden ağızımdan uygunsuz sözler çıkacak ...siz bekar arkadaş bulun ve çocukları çok seviyorsanız kendiniz bir çocuk yapınnn ....ya ne kadar çirkin bişey yaptığınız...

sızı elestırme olarak algılamayın ama sadece sızden sunu rıca edıyorum dusunun kı evlısınız ve sızın esınızın dostane bır bayan arıyor ve seyrekde olsa gorusuyor ama dosthane... hıc ıcınızden demezmısınız ates ıle barut yanyana durmaz ne hakla ne sıfat ıle benım kocam ıle arkadaslık yapıyor... amacım sızı kırmak elestırmek degıl bır bayan olarak dıger bayan gozunden bakın tartın olcun dogrumu degılmı.. işte o zaman cevabı almıs olucaksınız.

doğrudur her kadın anlar iyi gözlemciysen eğer.
ya adam yeni diye işi sıkı tutuyor yada kadın adama çok güveniyor.

konu sahibi şuan birşey yok diyor,olması an meselesi bunu anlatıyoruz ama anlamak istemiyor...

boşver arkadaşım, inan seni düşündüğümüz için bu yorumlar ister hayatına bak istersen düzelt bu yanlışı...

birşey olsun yada olmasın
ben istemem eşimin bir bayanla hergün telefonda konuşmasını
o kadar! :6:

:1:

Son düzenleme:
Eşimi bir baayan arkadaşı hergün arayıp muhabbet ediyorlarsa, hopp derim dur bir dakika !

Kocamla haha kiki yapamaz bi bayan.MAdem o kadar samimisiniz eşiyle tanıştırdı mı sizi?

Erkekler hep art niyetlidir.Meyillidir zaten.

Merak ediyorum ne konuşuyorsun?

Kendi annen babanla eminim bu kadar muhabbet etmiyorsundur.

Bir daha görüşme. Evli bir adamla bekar bi bayan.Üstelik 2-3 aylık tanışıyorsunuz.

Ne cürretle?

Kadının yuvasını yıkmayın.HEm hareketlerinden hoşlanmadınız bi daha yapmıcam demiş.Yine abiciğinle son gaz muhabbet ediyorsun?

Allah ım sen bizi iyi insanlarla karşılaştır.

Haklısın mavigibi altı üstü yanağını sıkmak bile bence büyük bir girişim ben daha masumane şeyler bekliyordum bugün yanağınızı sıkan yarın YUMUŞAK(!) yerlerinizi sıkar..uyanık olmak lazım :) (yumuşak yerler diye diye bugün bu konuya da endeks etmeden geçemedim :) )

Diğer topiğin etkisi benim de üzerimde hala :) Ama yok bişey demiyeceğim :)

siz ne yaptığınızın farkındamısınız!!! evli bayan gözünde sizin durumunuz sizin tabirinizle arkadaşlığınız hiç hoş karşılanmaz kusura bakmayın adı konmamış flört yaşıyorsunuz siz bu adamla ... ne münasebet elalemin kocasıyla her gün görüşmek telefonda yada yüzyüze sizi arayacağına karısını arasın sizde kendinize bekar arkadaşlar bulunuz lütfen...
kocamla hergün görüşecek arkadaş dost olarak !! birde üstüne üstülük çocuğuma oyuncak alacakkkk ay sinirden ağızımdan uygunsuz sözler çıkacak ...siz bekar arkadaş bulun ve çocukları çok seviyorsanız kendiniz bir çocuk yapınnn ....ya ne kadar çirkin bişey yaptığınız...

size kesınlıkle katılıyorum arkadasca dıye baslayan cok sey sonra cok kotu seylere sebep olabılıyor hos etrafta baska ınsan mı kalmadı ben kırıcı olmadan cevap yazdım ama ıcımı okudunuz desem..

her iyi şeyinde kötü şeyinde bir söylenme tarzı vardır ya aynen bu şekilde olmuş söyledikleriniz...yaptığım yanlışı güzellikle dile getiren bir kaç kişiden birisiniz ve teşekkür ederim düşünceleriniz içinde....ben kendi içimde asla artniyetli bir şey düşünmediğim için onunda aynı şekilde olduğunu düşünerek hareket ettim hep ama benimle aynı fikirde olamayacağını hiç tahmin dahi etmedim. çok şeytan yada uyanık bir insan gibide görünmüyordu, küçümsemek değil asla niyetim ama köyde doğmuş büyümüş biri istanbula geleli 1.5 sene olmuş..birazda o saflığını düşünerek güvendim belkide.....ama sağdanda baksam soldanda baksam hata hatadır.

hata olduğunu biliyosun ve kabul etmişsin tebrik ediyorum seni cnm, bu artık onunla görüşmeyeceksin anlamına geliyo sanırım:26::26:

her iyi şeyinde kötü şeyinde bir söylenme tarzı vardır ya aynen bu şekilde olmuş söyledikleriniz...yaptığım yanlışı güzellikle dile getiren bir kaç kişiden birisiniz ve teşekkür ederim düşünceleriniz içinde....ben kendi içimde asla artniyetli bir şey düşünmediğim için onunda aynı şekilde olduğunu düşünerek hareket ettim hep ama benimle aynı fikirde olamayacağını hiç tahmin dahi etmedim. çok şeytan yada uyanık bir insan gibide görünmüyordu, küçümsemek değil asla niyetim ama köyde doğmuş büyümüş biri istanbula geleli 1.5 sene olmuş..birazda o saflığını düşünerek güvendim belkide.....ama sağdanda baksam soldanda baksam hata hatadır.

Biliyor musun şeytan ayrıntıda gizlidir..Hiç ummadığınız bir durumda acı gerçeklerle karşı karşıya kalabilirsiniz..Bazen biz insanların kendilerine bile itiraf etmekte zorlandıkları durumları olabilir, insanız şaşar beşeriz ama bu durumu sezdiğiniz halde bile bile lades diyerek hâlâ ''Ben yanlış yapmıyorum, sadece ona yol gösteriyorum '' diye düşünüp yazdıklarımızı görmezden gelirseniz iş çığırından çıktıktan sonrada adamın yanlış olacak bir söylev ya da haraketinde size kendinizi savunmak için bir söz hakkı düşmeyecektir ! çünkü adamın savunması ''zorlamı arattırdım kardeşim '' olacak

Ve hiç saf bir erkek değil karşınızdaki daha 1 aylık bir sohbetin peşinden sizi görüşmeye çağırıp yumuşak (!) yerlerinizden makas alabilme cesareti gösterebiliyor..kesinlikle hozan tilkisi benzetmesine tamda uyan bir erkek türüyle karşı karşıyasınız ve vicdanınız yaptığınız şeyin zaten yanlış olduğunu biliyor .Tekrar diyorum uzak durun

Son düzenleme:
hata olduğunu biliyosun ve kabul etmişsin tebrik ediyorum seni cnm, bu artık onunla görüşmeyeceksin anlamına geliyo sanırım:26::26:

evet aynen o anlama geliyor....ama şuan burda yorum yapanların sözlerine gerçekten üzüldüm herkese tek tek açıklama yapamicam ama çoğu dediğimi yanlış anlamışsınız yada ben anlatamamışım....bir çok söylediğiniz şeyler olmayan şeyler aslında.....sanırım bende biraz abartarak anlattım bundan dolayı olay daha büyük şekilde düşünüldü....yazdıklarınız içinde çok teşekkür ederim.

bence yaptığının hoş olmadığını sen biliyorsun fakat bırazcık içini ferahlatmak istemişsin buraya yazmışsın...evli bır erkekle hiç bir şekilde görüşmemen lazım...hadi bırkere aradın halını hatrını sordun buna tamam bırsey denmez fakat hergun aramak ne demek?annenı babanı hergun arıyorsundur bırde sevgılın olsa kardeşın olsa anlarım..bence bu adamdan hoşlanıyorsun ama kendıne bıle ıtıraf etmıyorsun.ya da boşluktasın ve onun senle ılgılenmesı hoşuna gıdıyor.ıkı ay sonra aşık olmayacağın ne malum tehlıkelı ışler yapma.yazık adamın karısını bır düşün.bu kadar bencıl olmak cok kötü sana zarar verır.allah senı yanlış yapmaktan ya da yanlış anlaşılmaktan korusun...

Allahım büyük konuşmak istemiyorum ama eşimi bir bayanın yanağını sıkarken görsem o eşi de o bayaaanıda...

evet aynen o anlama geliyor....ama şuan burda yorum yapanların sözlerine gerçekten üzüldüm herkese tek tek açıklama yapamicam ama çoğu dediğimi yanlış anlamışsınız yada ben anlatamamışım....bir çok söylediğiniz şeyler olmayan şeyler aslında.....sanırım bende biraz abartarak anlattım bundan dolayı olay daha büyük şekilde düşünüldü....yazdıklarınız içinde çok teşekkür ederim.

güzelim bak burada yazan herkes doğru söylemiş. Kimi sert üslupla kimi daha sağduyulu yaklaşmış; ama hep aynı şeyi söylemiş... Hata yapıyorsun. Öyle abi kardeş olayları filan palavra inan. Erkekler böyle abi ayağına neler yapıyor, Allah korusun başın belaya girer. Hem Allah katında çok günah; vebali çok büyük. Iyi niyetli biri gibi gördüm seni. Bak yanlışın bağdat'a gelmiş. Haydi geç olmadan dönsün geri..

senin eşinin bu şekilde bi arkadaşlığını istermiydin bence normal bi arkdaşlık olsa seni eşiyle görüştürdü yalnız görüşek istemezdi evli bir adam bu sonuçta ne kadar arkadaş da olsanız eşinin tanımadığı bir insansın sen

bu tip konularda burdaki herkes bende dahil en uçlarda düşünüp ona göre yazıyoruz, ki yapılan yanlıştan bian önce döndürmek etkilemek amaçlı bu, çok takılma buna, ben yaşını merak ettm kaç yaşındasın?

Canım iyilikten maraz doğar sözünü duymuşsundur, gerçekten çok doğru bi söz, çok kötü şeyler de gelebilirdi başına Allah korusun, o adam,abisi,diğer iş arkadaşları falan yanına gitmişsin.

Uzaklaş lütfen kendin için

kuzum siz şakamısınız!!! adam köyde büyümüşte bilmem neymişte...canım adamın aklında zaten sana karşı bişey yokmuş!!! sen sokmuşsun adamın kafasına bu düşünceleri sen adamı ara sor günlerce sonra adam benim yanağımı sıktı....dua et adamın karısı duymadan konu kapansın..

Back