Ya güzel kardeşim sanane elalemin adamından. Ben o adamın karısı olacağım ne yapardım bilmiyorum. Evli adamla sınırlarını çizsene sen. Ha adam seni arayıp nasılsın falan dese ilk önce eyvallah diyeceğim sen aramışsın adamı hadi sormuşsun kapat. Yok günlerce devam etmiş sohpetler. Oda yetmemiş adamla görüşmeye gitmişsin. Hemde servisini çektiği diğer onlarca insanın içinde. Birde adama sana özelini açacak kadar yüz vermişsin, karısıyla ilgili akıllar vermişsin kusura bakma ama ne haddine? Çocuklarına oyuncak göndermişsin ve adam sana yakınlaşmaya kalkmış, uyarmışsında hala görüşüyormuşsun. Yapmayın bunu ya Allah aşkına. Ne işiniz var evli erkeklerle, size mi derdi düştü karısıyla ilişkisinin, sana mı kaldı akıl vermek.Üstelik iki ay kadar kısa bir süre tanıdığın bir adamla. Böyle sütten çıkma ak kaşık modunda birde yaptığım doğru mu diye sormuyor musunuz vallahi çıldırıyorum ya. Doğru güzelim sen bir de kendini yerine koy yarın evlendiğin adamın da böyle çok düşünceli bir mesai arkadaşı çıkarsa (Çocuklarına oyuncak gönderecek kadar düşünceli) ne kadar mutlu olursun kim bilir...
hergün telefonda konuştuklarını ben hemen farkederdim, benden kaçmazdı
o zamanda eşimi hadım ederdim
doğrudur her kadın anlar iyi gözlemciysen eğer.
ya adam yeni diye işi sıkı tutuyor yada kadın adama çok güveniyor.
konu sahibi şuan birşey yok diyor,olması an meselesi bunu anlatıyoruz ama anlamak istemiyor...
boşver arkadaşım, inan seni düşündüğümüz için bu yorumlar ister hayatına bak istersen düzelt bu yanlışı...
Haklısın mavigibi altı üstü yanağını sıkmak bile bence büyük bir girişim ben daha masumane şeyler bekliyordum bugün yanağınızı sıkan yarın YUMUŞAK(!) yerlerinizi sıkar..uyanık olmak lazım :) (yumuşak yerler diye diye bugün bu konuya da endeks etmeden geçemedim :) )
siz ne yaptığınızın farkındamısınız!!! evli bayan gözünde sizin durumunuz sizin tabirinizle arkadaşlığınız hiç hoş karşılanmaz kusura bakmayın adı konmamış flört yaşıyorsunuz siz bu adamla ... ne münasebet elalemin kocasıyla her gün görüşmek telefonda yada yüzyüze sizi arayacağına karısını arasın sizde kendinize bekar arkadaşlar bulunuz lütfen...
kocamla hergün görüşecek arkadaş dost olarak !! birde üstüne üstülük çocuğuma oyuncak alacakkkk ay sinirden ağızımdan uygunsuz sözler çıkacak ...siz bekar arkadaş bulun ve çocukları çok seviyorsanız kendiniz bir çocuk yapınnn ....ya ne kadar çirkin bişey yaptığınız...
her iyi şeyinde kötü şeyinde bir söylenme tarzı vardır ya aynen bu şekilde olmuş söyledikleriniz...yaptığım yanlışı güzellikle dile getiren bir kaç kişiden birisiniz ve teşekkür ederim düşünceleriniz içinde....ben kendi içimde asla artniyetli bir şey düşünmediğim için onunda aynı şekilde olduğunu düşünerek hareket ettim hep ama benimle aynı fikirde olamayacağını hiç tahmin dahi etmedim. çok şeytan yada uyanık bir insan gibide görünmüyordu, küçümsemek değil asla niyetim ama köyde doğmuş büyümüş biri istanbula geleli 1.5 sene olmuş..birazda o saflığını düşünerek güvendim belkide.....ama sağdanda baksam soldanda baksam hata hatadır.
her iyi şeyinde kötü şeyinde bir söylenme tarzı vardır ya aynen bu şekilde olmuş söyledikleriniz...yaptığım yanlışı güzellikle dile getiren bir kaç kişiden birisiniz ve teşekkür ederim düşünceleriniz içinde....ben kendi içimde asla artniyetli bir şey düşünmediğim için onunda aynı şekilde olduğunu düşünerek hareket ettim hep ama benimle aynı fikirde olamayacağını hiç tahmin dahi etmedim. çok şeytan yada uyanık bir insan gibide görünmüyordu, küçümsemek değil asla niyetim ama köyde doğmuş büyümüş biri istanbula geleli 1.5 sene olmuş..birazda o saflığını düşünerek güvendim belkide.....ama sağdanda baksam soldanda baksam hata hatadır.
hata olduğunu biliyosun ve kabul etmişsin tebrik ediyorum seni cnm, bu artık onunla görüşmeyeceksin anlamına geliyo sanırım:26::26:
evet aynen o anlama geliyor....ama şuan burda yorum yapanların sözlerine gerçekten üzüldüm herkese tek tek açıklama yapamicam ama çoğu dediğimi yanlış anlamışsınız yada ben anlatamamışım....bir çok söylediğiniz şeyler olmayan şeyler aslında.....sanırım bende biraz abartarak anlattım bundan dolayı olay daha büyük şekilde düşünüldü....yazdıklarınız içinde çok teşekkür ederim.
evet aynen o anlama geliyor....ama şuan burda yorum yapanların sözlerine gerçekten üzüldüm herkese tek tek açıklama yapamicam ama çoğu dediğimi yanlış anlamışsınız yada ben anlatamamışım....bir çok söylediğiniz şeyler olmayan şeyler aslında.....sanırım bende biraz abartarak anlattım bundan dolayı olay daha büyük şekilde düşünüldü....yazdıklarınız içinde çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?