2-3 ay önce tanıdığın bir adamla bu denli samimi olmanız bana normal gelmedi.
adamın abisinden, abisinin iş yerinden tut karısına kadar hepsiye tanışmışsın.
tabiikide öyle....anlayamadığım şey şu....acaba benim için hep bişiler yaparız düşüncesiyle mi yaklaştı yoksa o an bir anlık olan birşey miydi ? kafamı en çok kurcalayanda bu....tabiiki her ikiside onu asla haklı çıkarmıyor
tabiikide öyle....anlayamadığım şey şu....acaba benim için hep bişiler yaparız düşüncesiyle mi yaklaştı yoksa o an bir anlık olan birşey miydi ? kafamı en çok kurcalayanda bu....tabiiki her ikiside onu asla haklı çıkarmıyor
öncelikle yaptığının yanlış olduğunu belirtmek isterim.
işten çıkırılmış bir arkadaşını arayıp hal hatır sormak gayet güzel bir düşünce. fakat evli barklı adamı ne diye hergün ararsın, birde merak ederim hergün sohbet edecek ne konu bulursun.
sen adamla bu kadar yüz göz olur, sınırını çizmessen adamda bir adım öteye giderek seninle el kol şakaları yaparak tabiki konuşur.
çünkü sınır arkadaşlık sınırı değil bir adım öteye gitmişssin. ve de bunun sebebi sensin.
birde evli barklı adam sana ne diye karısın anlatır, sen de akıl verirsin hiç anlamam. evli barklı bir adam sorun çözümlerini sadece eşinde bulmalı, başka kadınlara eşini anlatmamalı,
herşeyden önemlisi bir erkek kadınını başka kadına neden şikayet eder. sizde hangi sıfatla ona akıl verirsiniz.
yaptığın kesinlikle yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?