• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaptığım doğru mu sizce ?

giz_em

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
8
0
36
Amasya
-

Öncelikle merhabalar,
yaklaşık 2 3 ay evvel tanıştığım biri var. işyerinde servis şoförümüzdü eskiden ve haksız yere işten çıkarıldı bende onu gerçekten seviyordum ama tamamen kardeş duygularıyla asla bir artniyet düşünmedin hala da düşünmüyorum. kendisi benden 4 yaş büyük ama görüntü itibariyle en az 10 yaş büyük gibi duruyor. ve bugüne dek asla ismiyle hitap etmedim ismini söylediysem bile mutlaka abi demişimdir. ilk tanıştığımızdan, işten çıkarılına dek sürekli sabah akşam muhabbet ederdik o da konuşmayı çok sever bende....benimle beraber bir kaç kişi daha hep beraber yol boyunca muhabbet ederdik havadan sudan konulardan. benden önce yaklaşık 1.5 senedir aynı işi yapıyormuş ve servisteki herkesi 1.5 senedir tanıyo beni sadece 2 3 aydır tanıyo...bende o işten çıkarılınca aradan 1 2 hafta sonra aradım nasılsın falan diye sadece iş bulup bulamadığını merak ettiğim için aradım ve halini hatrını sormak için çünkü abi evli ve çocukları var. o da benim aramama çok mutlu olduğunu belirtti ve 1.5 seneyi aşkın zamandır tanıdığı diğer insanların bir an olsun aramamalarına çok içerdiğini söyledi hep....uzun bi süre böle konuştuk devamlı ve her defasında üzüntüsünü belirtmişti..ben onu bu kadar kısa zamanda tanııyp düşünüp arıyorumda onlar nasıl aramaz sormaz die düşündü durdu sürekli.onlara ki çok güvenirdi gerçekten..biz böle böle muhabbet etmeye devam ettik neredeyse hergün telefonda görüşüyoruz zaten kısa bi zaman oldu. bir gün benimle görüşmek istediğini söledi ama çalıştığı için haliyle onunla beraber aldığı kişilerle beraber gittiği yere gidebilirdim sadece başka çaresi yoktu onun çünkü. neyse bi gün gittim öyle muhabbet ettik falan derken bi an için onun bana yaklaşmaya çalıştığını farkettim ve ters teptim...açık açık söylemedim ama tepkilerimle, konuşmalarımla belli ettim. el kol şakalarındna hoşlanmadığımı yapmamasını yoksa bir daha onunla görüşmeyeceğimi söyledim. o da buna karşı çıkmadı ve bir daha asla yapmadı. ama normalde o da konuşmalarından dostu arkadaşı gibi gördüğünü belirten cümleler kurar hep. eşinden bile bahsederiz hatta devamlı akıl veririm ona git bi yere götür evde çocuklara bakıo kafasını dağıtmak onunda hakkı diyerek çok söylemişimdir. o da havalardan dolayı çocuklar küçük die şuan olamayacağını ama havalar ısınınca yapacağını eşinin bunu anladığını söyledi hep. bir kaç kez bi sebeple çocuklarına oyuncak bile getirmişimdir. abisini bile tanıorum hatta farklı sebeplerle tanışmıştık. ve şuan ben onun abisinede çalıştığı şirkete de çok kolaylıkla ulaşabilirim bunuda biliyor. acaba yaptıklarım doğru mu yoksa hata yaptığım yerler var mı ? şuan halen görüşüyoruz ve asla ters birşey yapmıyorum sonuçta bana yapılmasını istemediğim bişeyi başkasınada yapamam

-

Son düzenleyen: Moderatör:
ben olsaydım bi daha görüşmezdim onunla
sonuçta bnm için vazgeçilmez biri değil dimi

tabiikide öyle....anlayamadığım şey şu....acaba benim için hep bişiler yaparız düşüncesiyle mi yaklaştı yoksa o an bir anlık olan birşey miydi ? kafamı en çok kurcalayanda bu....tabiiki her ikiside onu asla haklı çıkarmıyor

2-3 ay önce tanıdığın bir adamla bu denli samimi olmanız bana normal gelmedi.

adamın abisiyle tanışmışsın , abisinin işyerini biliyorsun , hergün telefonla konuşuyorsun çocuklarına oyuncak götürüyorsun.

birkaç ay önce sadece iş dolayısıyla arkadaş olduğun biri ile bu kadar samimi olmanın altında bence sadece arkadaşlık olamaz

Son düzenleyen: Moderatör:
yok hayır öyle değil....abisiyle tanışmış olma sebebim işten ötürüydü kendisiyle alakalı bir durum değildi...çalıştığım şirket onların şirketiyle anlaşmalı bu yüzden biliyorum çalıştığı yeride...eşinide tanımıyorum

çok kısa sürede tanıştığın birini hayatından çıkarmak kolay olmalı.. kızma bana lütfen benim anladığım kadarıyla yazdıklarından sen kendine itiraf edemiosun sanırım ama ilgin var bu adama...

sonuçta evli bi adam ya.. aralarında hiç bişi olmasa bile eşimin bi bayan arkadaşıyla bu kadar yakın olmasını benden bahsetmesini istemezdim..
arkadaşında dediği gibi vazgeçilmez biri de değil
arkadaşlığınızın daha ileri gitmemesi için bence görüşmemen daha iyi olur
sen o şekilde düşünmesende zamanla onun hisleri değişebilir ve sende bazı yakınlıklar hissetmişsin.
görüşmeyi tamamen kesmek en doğrusu bence

Dostunuz, arkadaşınız mı yok? Nedir işten ayrılıp yeni bir yol çizmiş eski bir arkadaşını bu kadar aramanın altında yatan gerçek neden? Yazınızda ki detayları fark etmemek mümkün değil... İnsan en yakın dostuyla bile hergün telefonda konuşmaz... Bu çok enterasan.. Kendinize itiraf edemediğiniz herhangi bir "hoşlanma" durumu olabilir mi? Kadın - erkek arkadaşlığının bazı ölçüler çerçevesinde belki olabileceğine inanırım.. (Aynı ya da yakın yaş / ekonomik ve sosyal çevrenin yakınlığı / Kültürel sebepler / Grup arkadaşlığı içinde vs.) Bunun dışında arkadaşça ya da kardeşçe konuşmak diye bir şey asla olamaz... Ne yaşıma gelene kadar bunun aksini gördüm, ne yaşadım... Ayrıca kendinize itiraf etmeseniz de, size el / kol hareketleri yapan bir erkek çoktan çizgiyi aşıp niyetini belli etmiştir zaten... Daha neden hala görüştüğünüzü kendinize bir sorar mısınız?
Ben çoktan soğurdum herhalde.. hele kardeşim, dostum olarak görüyorsam öncesinde...
"Bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yaptırmam"... müstakbel eşinizin bu tarz bir arkadaşlığı sizinle evliyken yaptığını düşleyerek doğru yola varabilirsiniz kanımca... Böylelikle belki siz de yapmazsınız...
Selamlar,

Sana Yaptığı Hareketlerden Rahatsız Olduğunu Belirtmişsin. Birdaha Yapmadı Diyorsun Ama Bu Yapmayacağı Anlamına Gelmez.
Demekki Sana Karşı Bir Zaafı Var. Ve Sen Bunu Bile Bile Hala Görüşmeye Devam Ediyorsan Ben Gelişecek Olaylardan Seni Sorumlu Tutarım...
Bazı Şeyleri Bile Bile Lades Demeye Gerek Yok Bence. Herşey Gayet Açık Değilmi? Senin Yerinde Olsam Asla Birdaha Görüşmezdim Şahsen :34:

Son düzenleme:
tabiikide öyle....anlayamadığım şey şu....acaba benim için hep bişiler yaparız düşüncesiyle mi yaklaştı yoksa o an bir anlık olan birşey miydi ? kafamı en çok kurcalayanda bu....tabiiki her ikiside onu asla haklı çıkarmıyor

ne önemi varki?

Siz hayır kurumu falan mısınız? Altı üstü bi kaç muhabbet etmişsiniz vefalı olduğunuzu göstermek için aramışsınız

O da yanlış anlayıp size sarkmış, oyuncak bile almışsınız çocuğuna. Ne sıfatla?

Yok ya siz hata falan yapmıyorsunuz:37:

öncelikle yaptığının yanlış olduğunu belirtmek isterim.

işten çıkırılmış bir arkadaşını arayıp hal hatır sormak gayet güzel bir düşünce. fakat evli barklı adamı ne diye hergün ararsın, birde merak ederim hergün sohbet edecek ne konu bulursun.

sen adamla bu kadar yüz göz olur, sınırını çizmessen adamda bir adım öteye giderek seninle el kol şakaları yaparak tabiki konuşur.
çünkü sınır arkadaşlık sınırı değil bir adım öteye gitmişssin. ve de bunun sebebi sensin.

birde evli barklı adam sana ne diye karısın anlatır, sen de akıl verirsin hiç anlamam. evli barklı bir adam sorun çözümlerini sadece eşinde bulmalı, başka kadınlara eşini anlatmamalı,

herşeyden önemlisi bir erkek kadınını başka kadına neden şikayet eder. sizde hangi sıfatla ona akıl verirsiniz.

yaptığın kesinlikle yanlış

Yaptığın çok büyük bir yanlış..
Destek olmak amacıyla bir kere arayıp destek olmuşsunuz arkadaşa, buna amenna.
Arkadaşınız iş bulmuş hala neden hergün görüşüyorsunuz ?
Bence sizin de karşı tarafa ilginiz var.
Yoksa evli bir adamla, yaptığı o hareketlerden sonra bütün bağınızı koparırdınız.

bu yaptığın farklı şekilde uzar gider farkında bile olmazsın,kestirip at...

kesinlikle katılıyorum hepinize...hata elbette bende de var hemde çook...belki salaklığıma geldi bilmiyorum ama yapılması gereken bir daha görüşmemek kesinlikle

ben o adamın yerinde olsam;
Bu kız evli bir erkeğe sınırını koyamıyor diye düşünüp fırsat kollardım
Gerçi hep bi anlık olarak kalacaksın

öncelikle yaptığının yanlış olduğunu belirtmek isterim.

işten çıkırılmış bir arkadaşını arayıp hal hatır sormak gayet güzel bir düşünce. fakat evli barklı adamı ne diye hergün ararsın, birde merak ederim hergün sohbet edecek ne konu bulursun.

sen adamla bu kadar yüz göz olur, sınırını çizmessen adamda bir adım öteye giderek seninle el kol şakaları yaparak tabiki konuşur.
çünkü sınır arkadaşlık sınırı değil bir adım öteye gitmişssin. ve de bunun sebebi sensin.

birde evli barklı adam sana ne diye karısın anlatır, sen de akıl verirsin hiç anlamam. evli barklı bir adam sorun çözümlerini sadece eşinde bulmalı, başka kadınlara eşini anlatmamalı,

herşeyden önemlisi bir erkek kadınını başka kadına neden şikayet eder. sizde hangi sıfatla ona akıl verirsiniz.

yaptığın kesinlikle yanlış

evet çok haklı arkadaş ve eklemek istiyorum,erkeklerin en büyük silahıdır 'yok karımla sorunum var yok çocuğum şu bu...'
lütfen kendine gel, sana ne elalemin karısından, çocuğunun oyuncağından...
vefa borcunmu var, yoksa aklını kurcalayan birşey mi?
o adamında niyeti iyi olsaydı o kadar sulu şekilde yaklaşmazdı...
sen ona 'abi' demişsin ama o sana 'kardeşim' gözüyle bakmamış.
bunu görmemek elde değil ama sen gözünü kapatmaya niyetliysen o başka...

bunu korumak için söylemiyorum asla ama hiç bi aman sorunum var demedi...aksine mutlu oldukları hep belirtmişti

en mantıklısı alakayı kesmek;ilgisi olduğunu hissettiğinizi söylüyorsunuz..terslemiş olsanız bile bu ilgiyi kendi içinde yaşatır arkadaşımın dediği gibi fırsat kollar durur bir gün açığa çıkarır...o zaman gerçektende sorumlu siz olursunuz bu kadar yüz wermenize ne gerek wardı ki???aynı işyerindeydik ayrıldın gittin arkadaşım ben senle niye buluşayım ewli barklı adamsın :20::20::20::20:

Back