bugün hem meme kontrolüm yapıldı hem de aşırı terleme sorunum olduğu için botoks yaptırdım. botoks etkisini heyecanla bekliyorum çünkü gerçekten de çoooooook terliyorum.
gelelim memelere :))
bir süredir, eğilip doğrulurken, sol kolumu indirip kaldırırken protezi hissetmiyorum. sanki ameliyatlı değil o tarafım. hareket varsa da çok az. sırtüstü uzandığımda esnerken oluyor, ayaktayken değil. çok ilginç değil mi?
sağ tarafta ise, esnerken, kol göğüs bağlantısı olan kas (yelpaze kas denilen) başta olmak üzere göğüs orta kemiği ve boyun kaslarım protezi yukarı çekiyor. protez içerde bir yere yapışıkmış, sabitlenmiş gibi hissediyorum. naci bey, o da geçecek dedi. ben de geçeceğini hissediyorum. (6.hissim)
sağ kesi yeri üstüne sütyen gelirse acıyor o kısım. o nedenle hala sporcu sütyeni kullanıyorum. ya da balensiz sütyen. sıkıntı yok! meme olsun da :))
bugün tatlım badem'le de buluştum. sohbet, yemek... ve sonra ayağımız bizi nereye götürürse o mağazalar.. arasam bulamam, bulunca alırım: bugün de öyle oldu. bikini aldım. beğendiğim bir bikininin de sadece alt bedenini bulabildim. kadınlar modeli, rengi beğenip bitirmiş, bir tane bile bırakmamışlar
badem'e de söyledim başka yerde bulamazsam üstünü, üstsüz güneşlenirim, yapacak bir şey yok!
biraz aç kalayım yemeği biraz ge yiyeyim, benden yarım kilo mu gidiyor ne
etek 90 derece döner mi insanın belinde, 2 saatte?
dün 55 kiloyum yazmıştım foruma. 54,5 oldum. bilginize
badem bebişlerin fotosunu çekti. bir ara albüme eklerim onları da.
benden şimdilik böyle.
3. ayda foto yüklerim. dayanamazsam daha erken de olabilir.