Yaprak4 1.resimdeki sutyen hangi marka ?
kimin albümündeki 1. fotoğraf??
ayrıca fotoları az önce sildim. ihtiyacı olanlara mailden göndereceğim artık.
olay sulanıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaprak4 1.resimdeki sutyen hangi marka ?
Yedin mi dondurmalarııı:)
ilk ameliyatımın üzerinden 10 ay geçti. 7700 ödedim. ikincisi revizyondu, okumuşsundur.3000 o da.
meme büyütme 8-10 arası bu aralar. daha fazla ücret alan doktorlar da var. daha az alan da. bu durumda iyice araştırmak gerek.
bence ücret - ortalamalarda ise- düşünülmesi gereken en son şey. önemsiz demiyorum. bunu söylediğimde "ama benim için önemli!" diye tepki geliyor. demek istediğim: doktorun yeteneği, doktorun ameliyattan sonra da hastaya gösterdiği özen, seçtiği ameliyat yöntemi, kullanılan protez... vb çok daha önemliyken ücreti en son düşünmeliyiz.
:)
doğru doktoru bulmak şanstır. insan şansını biraz da kendisi yaratır.
senin de bu mutluluğu yaşamanı dilerim. tarifi yok çünkü.
Benim kiler idare eder derecede var. Fakat dogumdan sonra cok guzeldi simsiki ve buyuk. Sut verme islemi bitince bosaldi. Parayi tamamlayinca ins. Birazda cesaret bende size katilaagim. Kismet olursa.
mesajımın anlatmak istediği bir şeyler vardı gizcim.
ameliyat olacaklara "300 ccden aşağısını taktırma! diyenlere gönderdim.
dondurma yedim. :)
sütle dolan memeler güzel olmaz mı hiç :) yesin onu yavrucuk! cup cup... (yazıldığı gibi okunsun, kap değil yani )
emekle, maddi zorluk atlatılır. cesaret daha önemli. iyice araştırmak gerek. herkes aklına geleni yazıyor. insan ister istemez etki altında kalabiliyor. sonra da 300 cc takıntısı başlıyor. hiç gerek yok bunlara.
bir arkadaş yazmış: 280 cc gayet güzel bir boyut diye.
-kime göre?
-hangi yönteme göre?
-hangi bedene göre?
Merhaba Arkadaşlar,
Ben de 20 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. Aslında yazılanları okuyunca epey şaşırıyorum çünkü boyum şu kilom şu şu kadar cc lik protez tercih edildi gibi ifadeler var. Arkadaşlar boy, kilo, göğüs ölçüsü, göğüs kafesiniz ve omuzlarınız baz alınarak matematiksel bir hesap yapılıyor ve sonuç olarak sizin için kullanılabilecek maksimum ölçü ortaya çıkıyor. Bu aşılırsa kol altınızdan göğüs taşabiliyor ve bu herkese göre değişkenlik gösteren bir şey. Amerkan Hastanesinde ameliyat oldum ve doktorum Prof. Dr. Reha Yavuzer'di Aynı zamanda operasyona 5 slovak plastik cerrah eşlik etti. Operasyon öncesinde cc anlamında sıfır bilgiyle girdim. Bana söylenilen sadece şuydu High profile koyarsak şöyle olur, medium profile koyarsak böyle olur. Sevgili Reha sadece benim önerim şudur dedi ve ameliyattan çıkınca implant kartlarım bana teslim edilince silikonların 260 cc olduğunu farkettim. Şu an bile gayet büyükler A cup tan C cup a çıktılar. Demek istediğim şu ki cc lere çok takılmayın çünkü herkesin ölçüleri meme dokusu farklı. Bunun ideali gibi bir şey söz konusu değil.
Sevgiyle kalın,
Cok haklısın!!
sırf meraktan soruyorum hangi yöntemle ameliyat oldun:)
Umarım iyisindir.
Merhaba Giz81,
Ameliyat sonrasında üye oldum buraya biliyor musun, insanın bu deneyimi yaşayanlara danışabilecek bir ortam bulabilmesi harika bir şey. Dual plan, kas altı, kas üstü vb şeyler diyorlar ya inan benimkisi hangisi onu dahi bilmiyorum. Her doktora gittiğimde de sormayı unutuyorum. Tek bildiğim damla ve 260 cc olduğu. Damlaya ben karar verdim, çünkü doğal meme top gibi yuvarlak değil, ama zevk meselesi tabi. İlk günlerde çok pişmanlık yaşadım. Hayatımda hiç ameliyat olmamıştım, bu sebeple daha kolay bir süreç bekliyordum :) 20 gün bitti, en son dün kontrole gittim hala ödem var ve şekli hala kaba saba. Ama ağrılarım falan bitti, normal hayatıma ameliyattan sonra 3.gün döndüm. Maksimum 6 ay içerisinde de doğal bir görünüm kazanacak. İz neredeyse belli belirsiz. Dediğin gibi doktor ve hastane çok önemli. İlk 24 saatte hemşireler benim başımdan bir an olsun ayrılmadı. Merak ettiğin birşey varsa sor lütfen..
Aslında en güzelini yapmışsın sormamakla ve araştırmamakla.. Cünkü cok fazla kafa karışıyor ve acabalar artıyor...
Şekli kaba derken ne demek istedin?
Tabi 6 ila 1 sene arası doğal olacaktır.
Gönül isterki hemen mükemmel olsun şekli, yumuşaklığı filan ama olamıyoo
Ben haziran 15 ameliyat olcam agustosta da düğüne gidicem:) inşallah yani iyi olursam...
O vakte kadar accık doğallaşsada şöyyle istediğim gibi giyinsemm:)
Dedi ki doktor meme büyüklüğün şimdiki sütyenli halin gibi olsun ister misin ? Ben de evet dedim. Bundan sonraki süreçte de hep bunu söyledim; bu görüntüye sütyensiz sahip olmak istiyorum, ne koyarsın ne yaparsın bilmem, böyle görünsün, çıplakken doğal dursun ve bir de belirgin iz istemem dedim. Talep konusunda net olmalısın bence, cc yi misiyi boşver :) Ooo kaç ay var arada hiç merak etme, ben 3.gün işe başladım, 20. gün bugün ve herşey yolunda. Sadece 1 ay sporcu sütyeni kullanmamı istedi doktor 10 gün sonra ondan da kurtulacağım :)
Kaba saba derken, ne yazık ki doğal değil şu aşamada büyük top gibi ve ilk günkü gibi olmasa da epey sert. iki göğüs arasında fark var ise büyüyünce daha belli oluyor şu an gergin olduğu için göğüs ucu çevresi daha büyük görünüyor, ben daha küçük seviyorum :)
Hiç dert etme 10 günde bile acayip fark ediyor. Dışarıdan kimse farketmedi benimkileri en azından farkeden varsa da söyleyen olmadı. Dün ilk bikinimi aldım bile o kadar güzel oldu ki :) Kaba görüntüsü de sadece çıplakken, o da geçecek. Reha'ya güveniyorum :)
Ben çok zayıfım ve kemikliyim o yüzden büyüklükte cok seçme şandım olmuyo çünkü zaten okabilecek benim vücudumun kaldırabileceği en büyük protez kullanılacak .. Tanıdık olduğu için ben de bu konuda doktora güvendim cünkü baya samimiyiz:)
Ne güzel bikini almak yaa:) tatilede gidersin sen şimdi cici memelerinle:)
İlk asamada doğal durmayacak tabi ama kıyafetle kim anlayacakki:)
Ben de eşim annem ve babam dışında kimseye söylemedim oluncada söylemiycem.
Düğünede bu durumda bımba gibi sert ve burnumda şiş memelerle de olsa giderim artık:)
İlk defa ameliyat olmaya karar veren biri araştırma yapmak için foruma baktığında ben şu yöntemi istiyorum bu protezi istiyorum derse bence yanılır.. Herkes farklı!! Unutmayalım
Merhaba Giz81,
Ameliyat sonrasında üye oldum buraya biliyor musun, insanın bu deneyimi yaşayanlara danışabilecek bir ortam bulabilmesi harika bir şey. Dual plan, kas altı, kas üstü vb şeyler diyorlar ya inan benimkisi hangisi onu dahi bilmiyorum. Her doktora gittiğimde de sormayı unutuyorum. Tek bildiğim damla ve 260 cc olduğu. Damlaya ben karar verdim, çünkü doğal meme top gibi yuvarlak değil, ama zevk meselesi tabi. İlk günlerde çok pişmanlık yaşadım. Hayatımda hiç ameliyat olmamıştım, bu sebeple daha kolay bir süreç bekliyordum :) 20 gün bitti, en son dün kontrole gittim hala ödem var ve şekli hala kaba saba. Ama ağrılarım falan bitti, normal hayatıma ameliyattan sonra 3.gün döndüm. Maksimum 6 ay içerisinde de doğal bir görünüm kazanacak. İz neredeyse belli belirsiz. Dediğin gibi doktor ve hastane çok önemli. İlk 24 saatte hemşireler benim başımdan bir an olsun ayrılmadı. Merak ettiğin birşey varsa sor lütfen..
lütfen kendinize konu açın.
Sen hiç merak etme, güzel olacağına inan ve hiç korkma. Artık yüzmek, spor yapmak, hoplamak, zıplamak hatta yüzüstü bile yatmak serbest bana. Düşünsene bu kadar kısa sürede olup bitiyor.. Benim erkek arkadaşım pek istemedi, hatta şu an içten içe bu görüntüsünü yadırgadığını da biliyorum, ama ben kendimi daha kadın gibi hissediyorum, arabaların camlarında bile göğüslerime bakıyorum. Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum
Yaprak senin sayfana farklı bir konu açmadık ki neden böyle dedin?seni forumdan tanıdığım için bu sayfadan bunları yazmak bana kötü gelmemişti.yazmayız ama sen öyle istiyorsan.
Naci Çelik'in sinirli anına gelen var mı? Yoksa bana mı denk geldi?