Yaprakçım,
Yeni öğrendim şimdi,çok çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda kendini toparlarsın ve çok mutlu okursun
sağol papatyacım. ben de epeydir girmiyordum foruma. sizleri de soramadım. sen nasıl oldun canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaprakçım,
Yeni öğrendim şimdi,çok çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda kendini toparlarsın ve çok mutlu okursun
Canım nasılsınnn? Kontrole falan gittin mi? Neler dedi Naci Bey, ağrıların ne durumda? Ay çok sordum ama merak ettim canım seni :)
sağ tarafta ağrım oluyor. memede değil de yan tarafta. acı ve ağrı karışımı. bugün de pek ağrımayan sol tarafım biraz acıyor. mens de yakın, etkisi var sanıyorum. sağ tarafım ilk ameliyat sonrası da geç iyileşmişti.
sütyen göğüs alt çevresini acıtıyor. eski sporcu sütyenlerimi kullanıyorum üstelik. sanırım ben şimdi C cup oldum
giysiyle de hoşuma gidiyor görüntüleri. kas gerginliği yorumu için beklemek gerekiyor. var hala ama derecesini kıyaslayamam şimdilik. biraz daha zaman geçsin bunun için.
kontrolüm bu çarşamba. iş çıkışı gideceğim. ders saatleri yarım saat ileri attığı için -bunu hesaba katamadım tabi randevu alırken- koştura koştura da gidemeyeceğim için erken çıkacağım biraz. iznimi de aldım bugün. çarş hatırlat dediler, o gün sormasalar bari nereye gidiyorsun diye :26:
sağol canım
Arkadasim hangi hastanede ve ne kadara oldun bilgilendirebilirmisin ?
mens. öncesi 1 hafta benim de batmalar ağrılar oluyor ki haftaya 3.ayım dolacak normal olduğunu düşünüyorum. Ama maşallah mesajlarından güzel elektrik aldım iyisin iyisin canım :) zamanla hepsi geçecek öyle hissediyorum ben
hepinize gecmis olsun arkadaslar. bu forum cok guzel gercekten sayenizde hepimiz cesaretleniyoruz.yasadiklarinizi yazarak bizi,cesaretlendiriyorsunuz
geçmş olsn cnm .....
Bir aylık bebişler fotoğraflarda gayet güzel görünüyordu da yakından muhteşem ötesiymiş valla canım, bayıldım naci beyin ellerine sağlık. boyutu tam zaten vücuduna cuk diye oturmuş ve çook doğallar.
Aynı kabinde sütyen denemekte eğlenceliydi ama keşke fotoğraf çekeydik kabinde :) bir de o kırmızı sütyen de gözüm kaldı pek bir afilliydi :)
Hayat iniş ve çıkışlarla dolu.Bazen mutluluğa giden yol için daha fazla çaba sarf etmek gerekiyor. Senin isteklerinin gerçekleşmesi noktasında bu ikinci adımdı ve umarım bu ikinci adım seni tümüyle mutlu olabildiğin bir süreç olarak tamamlanır. Bu noktada Naci beyin mutlluluğun için elini tekrardan sana uzatmış olması gerçekten çok anlamlı. İyileşme uzun bir süreç,bana göre yaşadıklarımdan anladığım kadarıyla 2 sene. 6 ay ile 1 sene birbirinden ne kadar farklıysa 1 sene ile 2. senedeki görüntü öylesine farklı oluyor. Ruhen ve bedenen tam anlamıyla iyileştiğin ,eksiklik duygusundan tümüyle arındığın bir süreç geçirmeni diliyorum
Hayat iniş ve çıkışlarla dolu.Bazen mutluluğa giden yol için daha fazla çaba sarf etmek gerekiyor. Senin isteklerinin gerçekleşmesi noktasında bu ikinci adımdı ve umarım bu ikinci adım seni tümüyle mutlu olabildiğin bir süreç olarak tamamlanır. Bu noktada Naci beyin mutlluluğun için elini tekrardan sana uzatmış olması gerçekten çok anlamlı. İyileşme uzun bir süreç,bana göre yaşadıklarımdan anladığım kadarıyla 2 sene. 6 ay ile 1 sene birbirinden ne kadar farklıysa 1 sene ile 2. senedeki görüntü öylesine farklı oluyor. Ruhen ve bedenen tam anlamıyla iyileştiğin ,eksiklik duygusundan tümüyle arındığın bir süreç geçirmeni diliyorum
sevgi sözcüklerinin geçmediği çok soğuk bir mesaj olmuş yahu Dileğim gözlerinin içi hep mutlulukla gülsün, o gülücüklerin içinde eski günlerin aklına hiç bir zaman gelmesin
Not: Bir mesaj bu kadar çok anlatım bozukluğuyla yazılırsa 2 defa düzeltilir. Türkçem mi bozulmuş ne?
ameliyat olmaya niyeti olanların arkadaşlık isteğini kabul ediyorum. henüz arkadaşlık isteklerini kabul etmediysem, bu, bundan sonra da kabul etmeyeceğim anlamına gelmesin. sadece güven duymak istiyorum.
doktor araştırma sürecimde bana yardımcı olan arkadaşlara olan minnetimi, yeni ameliyat olacaklara, bu ameliyattan korkanlara, ameliyata ve ameliyat sonrasındaki desteğe ihtiyacı olanlara biraz olsun yardımcı olabilme çabamla göstermek istiyorum. bu nedenle listeme henüz eklenmediyseniz beni yanlış anlamayın.