Evet supericim kulaklarını çınlattık epeyce :)) bana deselerdi önceden böyle bir forum var burda gerçekten senin için çok değerli arkadaşların olacak inanmazdım :) yaprakcım kalbin öyle temiz ve güzel ki senin, supericim de geçen sene az dinlemedi benim dertlerimi bol bol tavsiyelerini aldım hakkını ödeyemem böyle samimi insanları bu forumda tanıyacağımı bilsem daha önce gelirdim buraya yahu :) evet evet bu yaz seni muhakkak bekliyoruz İstanbul'a, ha bir de düğünüm var zaten benim ona da bekliyorummmm
dün akşam ben de bunları düşündüm işte: bu ameliyatı olabilme ihtimalimin çok düşük olduğunu (ki ben hiç bir zaman inanmıyordum doğal görüntüye ve bizden bir parça gibi hissedeceğimize) sanal ortamdan gerçek ve güzel arkadaşlıkların oluşamayacağını...
ben de en azından bir kaç sene önce anlasaydım imkansız bir ameliyat olmadığını, 3 ya da 5 sene öncesinde olurdum ameliyatımı ve şimdi belki de gerçek bebeklerimle ilgileniyor olurdum..
çok naziksin bademcim her zamanki gibi. sarıldım kocaman
dün akşam ben de bunları düşündüm işte: bu ameliyatı olabilme ihtimalimin çok düşük olduğunu (ki ben hiç bir zaman inanmıyordum doğal görüntüye ve bizden bir parça gibi hissedeceğimize) sanal ortamdan gerçek ve güzel arkadaşlıkların oluşamayacağını...
ben de en azından bir kaç sene önce anlasaydım imkansız bir ameliyat olmadığını, 3 ya da 5 sene öncesinde olurdum ameliyatımı ve şimdi belki de gerçek bebeklerimle ilgileniyor olurdum..
çok naziksin bademcim her zamanki gibi. sarıldım kocaman
inan ki bende daha ameliyat olamadım ama o kadar foto gördüm doğal duran gene de kendime gelince buna inanasım gelmiyo yani hala kendime şunu söylüyorum dokunduğumda protezi hissederim ya da eşim hisseder yapay gelir sonuçta protez falan vs endişeleri taşıyorum ama gözümü kararttım herşeye rağmen olmak istiyorum.. senin dual plan da esneme üşüme gerilme durumlarında bizzat protezi hissetmen başka dual plan olanlarda da duymuştum sonra bazı arkadaşların kas zarı altında hissetmesi ee kas altında da kaslar kesiliyo yine kollar kalkınca inince protez hareket ediyo diyenler vardı ama kasaltı olup hiiç hissetmeyen arkadaşlarda var yöntem konusunda acayip kafam karışık dokum var sanırım bu avantaj ama ben kesinlikle protezi hissetmiyeceğim ve yumuşak bi gögüs istiyorum büyük ihtimal kasaltı tercih edicem mecburen en iyi örten yöntem diye protezde de yumuşaklık ön planda olacak bi protez çeşidi....
kesinlikle katlıyorum doktorunu iyi seçmeli ve vücut yapına en uygun yöntemi tercih etmeli herkes..ben mesela 2.5 ay önce kas zarı altı tekniği ile ameliyat oldum..gerçi 250cc takıldı, büyük bir protez olmadığından iyileşmem hızlı, şikayetim az oldu. Meme dokum yok denecek kadar azdı, çok korktum başta ya protezin kenarları belli olursa diye..şuan normal dik duruşta hiçbir şekilde protezi hissetmiyorum masaj yaparken falan da..ama mesela çok hafif içten azıcık destekli bir sütyenimi denemiştim bi kere, üst dekolte bölgemde elimle hissettim ilk defa, görünürde bir anormallik yoktu..zamanla hafif bir kapsül oluşumuyla geçeceğini umuyorum, geçmese de dert değil çünkü avuçladığımda gerçekten hiiiiç anlaşılmıyor :)
protezi mi hissettin? hiç anlaşılmıyor da demişsin diğer taraftan, bişey anlamadım canım.
nasıl anlatsam; şöyle ki canım normalde sütyen yokken masaj yaptığımda olsun, dik ve eğik durduğumda ya da yattığımda olsun hiçbir şekilde gözle görülen bir kenar yok aynı şekilde elime gelen birşey de olmuyor hissetmiyorum protezi..fakat geçenlerde az destekli bir sütyen denedim tabi göğüsleri yukarı kaldırıyor ya üst dekolte kısmında sol mememde ilk defa elimle protezin üst kenar kısmını hissettim ama sağ mememde hiçbirşey yoktu..sanırım solda meme dokum daha az zaten o tarafım ameliyattan sonra geç iyileşen tarafımdı..ama normal desteksiz sütyenlerde bunu yaşamıyorum..belki zamanla azıcık kapsül oluşur bilemem, oluşmasa da dorun değil benim için..önemli olan masaj yaparken hissetmemem bence :)
Yaprak`cim ,uzun zamandir sadece anasayfaya girip ordaki konulara bakip ciktigim icin kacirmisim senin konunu! Cok cok gecmis olsun oncelikle ama yasanan her kotu sey ,iyiye neden olur bu acidan bakabiliriz.
250 cc ile cok daha rahat edecegini tahmin edebiliyorum ,o kas gerilmesini cok iyi anliyorum benimde oyle bir problemim var ama hic ustune dusmemistim hep iyilesme sureci olarak bakmistim ama artik orada bi problem olduguna emin oldum snein tecruben sayesinde...Sol gogsumde devamli bir agri ve yanma var kaslarda ,,benim dezavantaim Marmariste olmam doktorumunda Istanbulda olmasi ve 3 yasinda oglumu birakamamam..Burda hic bir estetik doktoru olmadigindan gosteremem..Ne yapicam bilmiyorum.
Sen dogru proteze ve boyuta kavustun boylelikle hem dogal gorunen guzel ,hem de kendini hissettirmeyecek kadar seninnmis gibi olan goguslerin var..Sorunsuz iyilesme sureci olur insallah ve omur boyu mutlu olursun canim..Cok gecmis olsun tekrardan !
neden destekli kullanıyorsun ki böyle hissettiriyorsa? meme dokun az olduğu için olabilir tabi. yine de belli olmazmış gibi geliyor, belki sen öyle hissediyorsun, böyle bir şey mümkün mü?
destekli kullanmıyorum zaten sadece bir kereliğine denemiştim meraktan kullanmadım yoksa, canım bariz elime geliyor alttan mememi yukarı ittiğimde protez de yukarı çıkıyor ve üst kenarını hissediyorum..birgün tanışma fırsatımız olursa gösteririm ne demek istediğimi..ama öbür mememde böyle bir problem yok, bence meme dokumun azlığından böyle oluyor çnkü benim üst tarafları tahta gibiydi göğüs kafesimi hissederdim elimle, azıcık olan dokum sadece alt kısımda birikmişti..onun dışında mememin yanları ya da altından kesinlikle kenarlarını hissetmiyorum tek tek yokladım ele gelen birşey yok..
benim de üst tarafım dümdüzdü. kaç kilosun? bu da etkiliyordur.
ben ameliyattan sonra hızla 3 kilo kaybettim. (boğazım tahriş olduğu için, yutma güçlüğümden ötürü) 4 gün hiç birşey yiyemedim. maalesef kilo aldığımda da bedenimin üst tarafına almıyorum pek. keşke aldığımız kiloları istediğimiz yere gönderebilsek
benim boyum 171 kilom 50 canım zayıfım ama kilo alacak olsam malesef göbekten alıyorum üstlere hiiiiç gitmiyor
incilyacım, fotolarıma yazdığın yorumlarla birlikte Naci Bey için yazdığın güzel sözler için de teşekkür ediyorum Onun adına. çok naziksin
Rica ederim canim,ama 320 lik fotografinada bakiyorum 250 lik olanada bakiyorum kim der ki ameliyat olmussun!Bu da doktorun basarisi...
Yaprak`cim ben kas zari altina olan ameliyatinin mutlaka etkili olucagina inaniyorum,iyilesmen tamamlandiktan sonar bunu fark edeceksin bence...Ben de bir daha ameliyat olsam kesinlikle kas zari alti olurum,direkt kasin altina yerlesince bazi komplikeler oluyor vucudumuzdan kaynaklanan..Ben sanirim buna emin oldum 1 sene gecmesine ragmen halen agri yanma vb gibi problemler iyilesme surecim degil ....Bakalim doktora\ gorununce ne diyecek...
Ama senin Adina cok sevindim dogru boyut ve dogru yontemEn azindan ilk 250 lik kullanilsaydi ,acaba daha buyuk bir boyutmu olmaliydi sorusu kafandan silindi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?