• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaprak4 meme estetiği ameliyatı

doktor olmak, doktor olarak kalmak çok zor güzel ülkemde. hakkını alarak kalmak zor. hemen sorgulanırlar, suçlanırlar. nasıl ki trafikte araba yayaya çarptı haberini okuduğumuzda hemen sürücüyü suçlama moduna gireriz, yaya hatalı davranmış, kural ihlali yapmamış gibi düşünürüz, doktorların konumu da aynen böyledir içimizde. bu durumu yaratan bizleriz. ömrü boyunca araç kullanmayacak insan da ehliyet almalı bence. araba uzakta, ben karşıya geçebilirim dememeli yaya. araçta iken aracın hızını hissediyorsunuz ama yayayken bunu hissetmeniz zor. hasta olarak da doktoru anlamak zordur. bir doktor yakınınız mı olmalı onları anlamak için? iyi kötü biraz tıbbi bilginiz mi olmalı onları kolayca suçlamamak için?
insan vücudunu tanımadığımız için, en ufak bir olumsuzlukta doktora yükleniyoruz. hiç düşünmeden. kendi bedenimizin sınırlarını bilmemek, bizi bilinçsiz yaya konumuna düşürür. ve doğruca yükleniriz: sürücü suçlu! yayayı ezdi!
basit bir boğaz enfeksiyonunda bile doktor sadece boğazıma baktı, sırtımı dinlemedi diyebiliyoruz. aslında hasta olarak beklentimiz doktorun bizimle iki çift laf etmesi. bu davranışı "benimle ilgilendi." oluveriyor. böyle yapmazsa hastasını düşünen doktor olmuyor. psikoloğa ihtiyacımız var aslında. konuşacak birilerine.
hata yapan doktorlar da var, biliyorum. kendini iyi yetiştirmemiş ya da hastayı yeterince dinlemediği için dönüşsüz yollara koyulan. Naci Bey o doktorlardan biri değil. bunu zaman gösterecek hepimize. ama bu arada yıpratılmış olacak.
insan karalamak çok kolaydır. bu nedenle gergin anımızda yaşadığımız, hissettiğimiz sıkıntıları birebir o kişiyle konuşmalıyız. hem kendimizi hem karşımızdaki anlayabilmek için. insan çözümsüz kaldığında bile yanlış olanın ya da yanlış yapanın üstüne bu biçimde gitmez. yakışık almaz çünkü. eğer karşınızdaki haksız değilse ne yapacaksınız? siz yarın öbür gün sahte kimliğinizle unutulur gidersiniz. ortada tanınmış ve karalanmış bir insan kalır. ne çok zorlukla senelerce okumuş, eğitim görmüş insan kalır.
hiç bir insan maddi rahatlığı ve karizması için doktorluğu seçmez. sırf bu yüzden bu mesleği seçmeye kalkan insan sayısı eminim ki çok azdır. onlar da daha ilk 6 senede ayrılmışlardır mesleğe bile atılmadan bu yoldan. buna emin olun. eğitimcilik gibi aşkla yapılır doktorluk. hastasıyla üzülür doktor da. onun sevinciyle mutlu olur.
ve pırıltı.. memesizlik çok zor, öfken bu nedenle var. bu konuda seni anlıyorum. seneler sonra meme hayalin istediğin gibi gerçekleşmediği için böyle karalamalar yazıyorsun. ama bu konuda seni anlamamı bekleme. haksızlığa uğradığını düşünüyorsan önce bunu netleştirir sonra yazarsın. bana Naci Bey'in tarafını tutuyorsun deme. senin tarafında da değilim. sadece ikinizin de üzülmesini istemiyorum. ortada yanlış bir şeyler var ve bu binlerce hasta adayına yansıyor. bu nedenle Naci Bey'e ameliyat olmaktan vazgeçip diğer doktorlara gidenler de iyi ki Naci Bey'e gitmemişim diye yazabiliyor. sanki eminler Ona ameliyat olurlarsa sonucundan mutsuz olacaklarına! bunu yazanlar da en az senin kadar haksız bir yola başvuruyor. karalama yolunu seçiyor. ayıp değil mi?
üstelik sen daha bir ayın dolmadan başladın bu biçim yazılar yazmaya. sonra da tekrar görüştün doktorunla. sen doktor olsan, hastan seni net ortamında karalasa, sonra seninle tekrar görüşse o hastaya güvenin kalır mı? o saatten sonra, iletişiminiz bozulduktan sonra düzelen ne olacak? güven karşılıklıdır. senin doktoruna güvenmen kadar doktorun da sana güven duyması gerekir. insan üzgünken karşısındaki anlamakta zorlanıyor. ben de Naci Bey'i anlamakta zorluk çekmiştim o en üzgün zamanlarımda. yine de sadece kendisiyle paylaştım yaşadığım sıkıntıları ve moral bozukluklarımı. nasıl ki doktor, hasta bilgilerini vb şeyleri paylaşmıyorsa başka hastalarıyla, biz de bu konuda saygılı olmalıyız onlara.
ameliyatının üzerinden çok zaman geçmedi. sende projeksiyon, senin istediğinden fazla olabilir. protezler yerine oturdukça o görüntü değişecektir. herkeste de aynı ilerlemez bu süreç. beklemekte fayda var. protezlerin belli olabilme ihtimalini Naci Bey görüşmelerinizde mutlaka söylemiştir. bize de çok zayıf olduğundan bahsetmiştin zaten. sen de, doktorun uygun bulduğu büyüklükten fazlasını istemiş olabilir misin acaba? sen yayvan bir meme görüntüsü istiyordun. ama diğer taraftan damal protez istiyordun. bu yayvan görüntü damla protezle daha mı mümkün olur ki? Barış Bey sana 510 fx önerdi diyorsun. 510 fx modeli hem profili hem projeksiyonu yüksek olan bir protez serisi. demek ki Barış Bey'e de yayvan basık bir görüntü istediğini söylemedin. (ya da ben bilmiyorum, şimdi yazdıklarım da yanlış anlaşılmasın aman. Barış Bey de hastasının istediğini yapacaktır sonuçta. ama gittiğin doktorlara da kendini iyice ifade etmek zorundasın. nasıl bir görüntü ve biçim istediğini bilmeliler.)
sana saldırır gibi yazmadım. sakin sakin ve tekrar tekrar oku yazdıklarımı pırıltı. bir daha söylüyorum: istediğin memelere kavuşman hepimizin dileğidir, Naci Bey de dahil tabi ki.
lütfen herkes doktor hakkında yazarken iki defa düşünsün. kafası karıştığında, üzüldüğünde bunu doktoruyla paylaşsın. doktorundan olumsuz geri dönüşler almadan net ortamına yazmak hoş değil . o doktoru seçmedik diye iyi ki ona gitmemişim demeyelim. görmediğimiz ameliyat sonucumuz hakkında konuşmayalım, yorum yapmayalım. doktorun diğer hastalarını ya da başka doktorun hastalarını yazdıklarımızla yanıltmayalım. senin haksızlığa uğradığını düşünmeyelim. Naci Bey neden öyle söylesin ki? diye kafamız karışmasın. haksızlığa uğrayan taraf kendini savunsun, aklasın. bu, haksızlığa uğrayan tarafın en doğal hakkıdır. sen ya da doktorun. belki ikiniz birden. ama lütfen bir şeyler sonuçlansın sonra yaz ne yazacaksan.

Canım yaprağım, yazdıklarına hak veriyorum genele söylediğin şeylerde şahsa olan şeylerde bir şeyler söylemiyorum yine polemik konusu olmayalım diye..

Gerçekten doktor olmak büyük bir sabır gerektiriyor aynı zamanda, benim de yakınımda henüz yeni mezun olan arkadaşım var onu görüyorum, anlattıklarını biliyorum o kadar özveri gerektiren bir meslek ki, hakkıyla hakkı gözeterek yapanlara helal olsun.
Kimse bir hastası mutsuz olsun istemez, hasta mutsuz olunca doktor da üzülür özellikle estetik cerrahide zaten beğenilmeyen görüntülerden kurtarmak değil midir amaç? Doktorla iletişim bu konuda çok ehemmiyetli kendimizi doğruca anlatamazsak ne istediğimizi söyleyemezsek ameliyat sonucundan mutsuz olabiliriz, bu yüzden yeni ameliyat olacak arkadaşlar sıkılsanız da utansanız da konuşurken ne istediğinizi en ufak ayrıntısına kadar söyleyin doktorunuza sonrasında hayal kırıklığı yaşamamak için.
((( Bu arada trafik kazalarında ben hala öyle düşünüyorum %90 sürücü suçlu, bunu araba kullanan biri olarak söylüyorum, ehliyetini kasaptan alan insanlar araba kullandıkları için söylüyorum, yıllar önce çok afederseniz ama gerizekalının biri yüzünden feci bir trafik kazası geçirdiğim ve ölümden döndüğüm için söylüyorum...)))

Canım yaprağım, yazdıklarına hak veriyorum genele söylediğin şeylerde şahsa olan şeylerde bir şeyler söylemiyorum yine polemik konusu olmayalım diye..

Gerçekten doktor olmak büyük bir sabır gerektiriyor aynı zamanda, benim de yakınımda henüz yeni mezun olan arkadaşım var onu görüyorum, anlattıklarını biliyorum o kadar özveri gerektiren bir meslek ki, hakkıyla hakkı gözeterek yapanlara helal olsun.
Kimse bir hastası mutsuz olsun istemez, hasta mutsuz olunca doktor da üzülür özellikle estetik cerrahide zaten beğenilmeyen görüntülerden kurtarmak değil midir amaç? Doktorla iletişim bu konuda çok ehemmiyetli kendimizi doğruca anlatamazsak ne istediğimizi söyleyemezsek ameliyat sonucundan mutsuz olabiliriz, bu yüzden yeni ameliyat olacak arkadaşlar sıkılsanız da utansanız da konuşurken ne istediğinizi en ufak ayrıntısına kadar söyleyin doktorunuza sonrasında hayal kırıklığı yaşamamak için.
((( Bu arada trafik kazalarında ben hala öyle düşünüyorum %90 sürücü suçlu, bunu araba kullanan biri olarak söylüyorum, ehliyetini kasaptan alan insanlar araba kullandıkları için söylüyorum, yıllar önce çok afederseniz ama gerizekalının biri yüzünden feci bir trafik kazası geçirdiğim ve ölümden döndüğüm için söylüyorum...)))

fıstığım, ben de seni cesaretin için kutluyorum. yazdıklarıma dair sen de bir şeyler yazdığın için.
bu arada, geçmiş olsun canım. (acaba kasap olanlar ne düşünüyor bu konuda? hem kasap hem sürücü olmak duygusu... konu dağılıyor ama düşünmeden edemedim.)
ve, haklısın!

Son düzenleme:
ilk ameliyatımın üzerinden çok zaman geçmeden göğüs kaslarımdaki çekilme başta olmak üzere, bu çekilmeye bağlı kas yorgunluğu, sırf bu nedenle protezleri her an hissetme ve ağrı şikayetlerimden dolayı çok yıpranmıştım hem fiziksel hem duygusal olarak. doktorum Naci Bey de bana daha en baştan kas zarı altı yapmayacağını söylediği için 2. ameliyatta plan değişikliği olur mu diye sormadım kendisine (ta ki kendimi yiyip bitirene kadar) 7 ay geçmişti ki, Naci Bey'e "2. ameliyatımda plan değişikliği yapılsa, protezler kas zarı altına alınsa, bu şikayetlerimden biraz olsun kurtulabilsem, mümkün mü?" diye sordum. "olabilir...dedi. "...şikayetlerin tam olarak geçmeyebilir, çünkü kas zarı da kasa yapışık sonuçta, çekilme bütünüyle kaybolmayabilir."
tabi bu arada protez de küçük tutulmalı ki kas ve zar arasındaki uzaklık çok olmasın. buna da razı olmak durumundaydım. aklımdan 510 fx serisinden 3 model geçiyordu. 250, 280 ve 290 cc. beni önceki protezlerin taban genişliği de rahatsız ettiği için daha çok 250 ve 280 arasında kaldım. Naci Bey'e de sordum "sizin önerebileceğiniz model var mı?" dedim. 250 cc nin daha uygun olabileceğini, diğerini de deneyeceğini söyledi. (sonuçta protezlerin mümkün olduğu kadar küçük tutulmaması da önemli biz meme canavarları için.)

bir süre önce 2. ameliyatımı yaptı Naci Bey. dual planı uyguladığı ilk ameliyatımdan sonra, kas zarı altı planı uyguladı. 12,5 cm taban genişliği, 11.6 cm uzunluğu, 4.6 cm projeksiyonu ile natrelle 320 cc olan protezler, 11 cm taban genişliği, 11.5 uzunluğu, 5.1 projeksiyonu ile 250 cc natrelle protezlerle değiştirildi. (ilk protezler koheziv 3 olan sertlikte, şimdikiler dual jel, iç kısım koheziv 2, çevresi koheziv 1)

ilk ameliyatımda yanımda KALEM1981 vardı. ameliyat günü benimle kalabilmesi için Onun isteği üzerine ameliyat günümü değiştirdiğim arkadaşım.. hem kendi stresimi hem Onun stresini yaşamıştım o gün. benimle birlikte O da ailesine yalan söylemek zorunda kalmıştı yanımda kalabilmek için. keşkenin anlamı yok ama dönüp baktığımda, keşke tek gitseydim Onun isteği de olmuş olsa, bu yükün ağırlığı altında ezilebilme ihtimalimi düşünebilseydim... O da tüm o stresi yaşamasaydı diyorum. yine de teşekkür ederim arkadaşım yanımda olduğun için.

bu ameliyattan badem'in ve superi'nin haberi vardı. (superi'yi forumdan bir arkadaşla karıştırmam nedeniyle tanıdım. iyi ki karıştırmışım.) ikisi de hem ameliyat öncesinde hem sonrasında moral verdiler. uzun uzun konuştuk, yazıştık. badem ameliyattan sonra ziyeretime de geldi. bir kaç saat oturdu, sohbet ettik, yemeğimi yedirdi. bu konuda herkese yardımıyla özellikle dikkatimi çeken, benim için de özel bir yeri olan nazik arkadaşım badem'in o gün yanımda olması bana öyle iyi geldi ki! ki kendisi daha ilk ameliyatımı olmadan önce bile hep benimleydi. hastaların doktor seçimine asla karışmayan, seçimlerinden sonra da onların yanında olabilen nadir arkadaşlarımızdan bence kendisi. iyi ki varsın canım benim.

ameliyattan bir kaç saat sonra Naci Bey de geldi yanıma. güler yüzüyle, hoş sohbetiyle beni o haldeyken bile güldürmesiyle farkını gösterdi yine... ben de isterdim ailemin yanımda olmasını sevgili doktorum. ama bir çok hastanın da başında olduğu gibi beni de bu konuda asla anlamayacak bir ailem var. hiç bir şeyimi gizlemediğim, bana hep destek olan ailem bu konuda beni yargılar. annem, doğum kontrol hapı kullanmadan geçirdiğim şu 8 ayda menslerimin, memelerime kavuştuktan sonra düzene girdiğini öğrense ne düşünürdü acaba? bu yaşadığım bir mucize değil de nedir?

Kaslarımdaki hareketlilikten dolayı " neden böyleyim?" diye sorguladım kendimi. “memesizlik problemini yaşayan tek ben değilim. bir ameliyatla bu dertten kurtulabilirim...” derken ilk ameliyatımdan bir süre sonra protezleri göğüs ve kol kaslarımın her hareketinde (esneme, üşüme, gerilme dahil) hissetmek beni mahvetti tek kelimeyle. iki ameliyatım arasındaki süreçte (ilk zamanlar hariç) çok fazla yıpranmış oldum. yaşadığım sıkıntıların bütünüyle geçmesini diliyor ve sabırla iyileşmeyi bekliyorum şimdi.

ve Naci Çelik,canım doktorum.. çok zor yaşadım ben sürecimi. sizi de istemeden çok yordum. siz de bunun farkındaydınız ve bana sabrettiniz. . dilerim sizin de yüzünüz hep gülsün. rüzgârınız fırtınaya dönüşmesin hiç bir zaman. bunu her gün diliyorum ve daima da dileyeceğim.

yaprak

Son düzenleme:
Yaprakcım canımmm şimdi okudum çok çok geçmiş olsun yaa :( ne zaman oldun 2. ameliyatını? şimdi nasılsın? Bu kaslardaki çekilme senin fizyolojik yapından mı kaynaklanıyormuş?
Umarım tüm şikayetlerinden en kısa zamanda kurtulursun canım benimm, görüntüden memnun musun? keşke haberim olsaydı ben de yardım etmek isterdim, bu aralar evdeyim yardıma ihtiyacın olursa lütfen haberdar et beni..

Yaprakcım canımmm şimdi okudum çok çok geçmiş olsun yaa :( ne zaman oldun 2. ameliyatını? şimdi nasılsın? Bu kaslardaki çekilme senin fizyolojik yapından mı kaynaklanıyormuş?
Umarım tüm şikayetlerinden en kısa zamanda kurtulursun canım benimm, görüntüden memnun musun? keşke haberim olsaydı ben de yardım etmek isterdim, bu aralar evdeyim yardıma ihtiyacın olursa lütfen haberdar et beni..

geçmiş olsun Yaprakcım:21: mail adresinden haber verseydin canım bana da uğrardım ... aklımdasın ne zamandır bekleme süresinde herhalde diye düşündüm :34:

olmuş bitmiş sonucun çok mutlu etsin seni sıkıntılarından kurtulmana çok sevindim,sevgiler

çok geçmiş olsun. vücudunun beklenmedik bir tepkisi olmuş herhalde. umarım bu sefer çok daha beğeneceğin sorunsuz bir sonuç alırsın.

yazdıklarını okuyunca çok çok üzüldüm canım geçmiş olsun dilerim bundan sonrası sorunsuz devam eder...

canım yazdıklarını okudum ve üzüldüm..hakkında hayırlısı olsun ve cok gecmiş olsun umarım bu sefer sorun yaşamazsın ve bu kadar sıkıntıya değer inş.

ameliyat geçen hafta oldu chilekcim. şimdi biraz ağrım var sağ tarafta, orta kısımda batma tarzı acı oluyor. perşembe günü ağrım az diye bıraktım ağrı kesiciyi. cumartesi akşamı yeniden başladım hemşiremin tavsiyesi üzerine. (hemşiresini de sahiplendim Naci Bey'in :)) )
fizyolojik yapımdan kaynaklanıyor durum. spor yapan biri de değilim ama senelerdir her sabah mutlaka kol ve göğüs kaslarımı çalıştıracak egzersizler yapıyordum. bu mu etkili oldu bilemem ama belki etkiyi çoğaltmıştır.

geçmiş olsun Yaprakcım:21: mail adresinden haber verseydin canım bana da uğrardım ... aklımdasın ne zamandır bekleme süresinde herhalde diye düşündüm :34:

olmuş bitmiş sonucun çok mutlu etsin seni sıkıntılarından kurtulmana çok sevindim,sevgiler

teşekkür ederim canım. badem de sürpriz yaptı sağolsun. bak KALEMe bile söylemedim. ameliyattan sonra haber verdim ilk ameliyatımda çok sıkıntı yaşattığım için Ona. şimdi de fırçayı yedim. haklı tabi. ama ben de çok zor bir dönem geçirdim. beni anlasın...
KALEM, badem ve superi'yi gerçek hayatıma ekledim bu süreçte. iyi ki varlar. iyi ki sizler de varsınız.

çok geçmiş olsun. vücudunun beklenmedik bir tepkisi olmuş herhalde. umarım bu sefer çok daha beğeneceğin sorunsuz bir sonuç alırsın.

teşekkür ederim. hareketlilik olacak mı ya da ne kadar olacak, en çok bunu merak ediyorum. görüntü güzel. biraz küçük buldum ama alışırım herhalde.

yazdıklarını okuyunca çok çok üzüldüm canım geçmiş olsun dilerim bundan sonrası sorunsuz devam eder...

teşekkür ederim canım güzel dileklerine.

canım yazdıklarını okudum ve üzüldüm..hakkında hayırlısı olsun ve cok gecmiş olsun umarım bu sefer sorun yaşamazsın ve bu kadar sıkıntıya değer inş.

sana da teşekkür ediyorum canım. niyetim bebeklere sahip olup onları besledikten sonra olmaktı ikinci ameliyatı. ne yazık ki şimdi gerekti. sağlık olsun diyeyim.

Benim için çok değerlisin mutlulukların en güZelini hakediyorsun canım arkadaşım seni seviyorum. Telefondan girdiğim için az yazabildim hızlı yazamıyorum bunla, bundan sonra forumu gzelleştireceksin varlığınla opüyorummm
ilk ameliyatımın üzerinden çok zaman geçmeden göğüs kaslarımdaki çekilme başta olmak üzere, bu çekilmeye bağlı kas yorgunluğu, sırf bu nedenle protezleri her an hissetme ve ağrı şikayetlerimden dolayı çok yıpranmıştım hem fiziksel hem duygusal olarak. doktorum Naci Bey de bana daha en baştan kas zarı altı yapmayacağını söylediği için 2. ameliyatta plan değişikliği olur mu diye sormadım kendisine (ta ki kendimi yiyip bitirene kadar) 7 ay geçmişti ki, Naci Bey'e "2. ameliyatımda plan değişikliği yapılsa, protezler kas zarı altına alınsa, bu şikayetlerimden biraz olsun kurtulabilsem, mümkün mü?" diye sordum. "olabilir...dedi. "...şikayetlerin tam olarak geçmeyebilir, çünkü kas zarı da kasa yapışık sonuçta, çekilme bütünüyle kaybolmayabilir."
tabi bu arada protez de küçük tutulmalı ki kas ve zar arasındaki uzaklık çok olmasın. buna da razı olmak durumundaydım. aklımdan 510 fx serisinden 3 model geçiyordu. 250, 280 ve 290 cc. beni önceki protezlerin taban genişliği de rahatsız ettiği için daha çok 250 ve 280 arasında kaldım. Naci Bey'e de sordum "sizin önerebileceğiniz model var mı?" dedim. 250 cc nin daha uygun olabileceğini, diğerini de deneyeceğini söyledi. (sonuçta protezlerin mümkün olduğu kadar küçük tutulmaması da önemli biz meme canavarları için.)

bir süre önce 2. ameliyatımı yaptı Naci Bey. dual planı uyguladığı ilk ameliyatımdan sonra, kas zarı altı planı uyguladı. 12,5 cm taban genişliği, 11.6 cm uzunluğu, 4.6 cm projeksiyonu ile natrelle 320 cc olan protezler, 11 cm taban genişliği, 11.5 uzunluğu, 5.1 projeksiyonu ile 250 cc natrelle protezlerle değiştirildi. (ilk protezler koheziv 3 olan sertlikte, şimdikiler dual jel, iç kısım koheziv 2, çevresi koheziv 1)

ilk ameliyatımda yanımda KALEM1981 vardı. ameliyat günü benimle kalabilmesi için Onun isteği üzerine ameliyat günümü değiştirdiğim arkadaşım.. hem kendi stresimi hem Onun stresini yaşamıştım o gün. benimle birlikte O da ailesine yalan söylemek zorunda kalmıştı yanımda kalabilmek için. keşkenin anlamı yok ama dönüp baktığımda, keşke tek gitseydim Onun isteği de olmuş olsa, bu yükün ağırlığı altında ezilebilme ihtimalimi düşünebilseydim... O da tüm o stresi yaşamasaydı diyorum. yine de teşekkür ederim arkadaşım yanımda olduğun için.

bu ameliyattan badem'in ve superi'nin haberi vardı. (superi'yi forumdan bir arkadaşla karıştırmam nedeniyle tanıdım. iyi ki karıştırmışım.) ikisi de hem ameliyat öncesinde hem sonrasında moral verdiler. uzun uzun konuştuk, yazıştık. badem ameliyattan sonra ziyeretime de geldi. bir kaç saat oturdu, sohbet ettik, yemeğimi yedirdi. bu konuda herkese yardımıyla özellikle dikkatimi çeken, benim için de özel bir yeri olan nazik arkadaşım badem'in o gün yanımda olması bana öyle iyi geldi ki! ki kendisi daha ilk ameliyatımı olmadan önce bile hep benimleydi. hastaların doktor seçimine asla karışmayan, seçimlerinden sonra da onların yanında olabilen nadir arkadaşlarımızdan bence kendisi. iyi ki varsın canım benim.

ameliyattan bir kaç saat sonra Naci Bey de geldi yanıma. güler yüzüyle, hoş sohbetiyle beni o haldeyken bile güldürmesiyle farkını gösterdi yine... ben de isterdim ailemin yanımda olmasını sevgili doktorum. ama bir çok hastanın da başında olduğu gibi beni de bu konuda asla anlamayacak bir ailem var. hiç bir şeyimi gizlemediğim, bana hep destek olan ailem bu konuda beni yargılar. annem, doğum kontrol hapı kullanmadan geçirdiğim şu 8 ayda menslerimin, memelerime kavuştuktan sonra düzene girdiğini öğrense ne düşünürdü acaba? bu yaşadığım bir mucize değil de nedir?

Kaslarımdaki hareketlilikten dolayı " neden böyleyim?" diye sorguladım kendimi. “memesizlik problemini yaşayan tek ben değilim. bir ameliyatla bu dertten kurtulabilirim...” derken ilk ameliyatımdan bir süre sonra protezleri göğüs ve kol kaslarımın her hareketinde (esneme, üşüme, gerilme dahil) hissetmek beni mahvetti tek kelimeyle. iki ameliyatım arasındaki süreçte (ilk zamanlar hariç) çok fazla yıpranmış oldum. yaşadığım sıkıntıların bütünüyle geçmesini diliyor ve sabırla iyileşmeyi bekliyorum şimdi.

ve Naci Çelik,canım doktorum.. çok zor yaşadım ben sürecimi. sizi de istemeden çok yordum. siz de bunun farkındaydınız ve bana sabrettiniz. . dilerim sizin de yüzünüz hep gülsün. rüzgârınız fırtınaya dönüşmesin hiç bir zaman. bunu her gün diliyorum ve daima da dileyeceğim.

yaprak

Benim için çok değerlisin mutlulukların en güZelini hakediyorsun canım arkadaşım seni seviyorum. Telefondan girdiğim için az yazabildim hızlı yazamıyorum bunla, bundan sonra forumu gzelleştireceksin varlığınla opüyorummm

sen de benim için çok değerlisin bitanem. ben de seni seviyorum tatlı arkadaşım. senin de her şey gönlünce olsun. iyi insanların yolu açıktır, sen bunu zaten biliyorsun. :))

Yaprakcığımm, kalbi güzel arkadaşım. Yüreğindeki gerçekleşti ve istediğin şekle, hisse, yumuşaklığa sahip bir çift güzele sahip oldun işte.. Ben resimlerini görmüş biri olarak fıstık oldu diyebilirim. Bundan sonra da yüzün hep gülsün canım..:16:

Yaprakcığımm, kalbi güzel arkadaşım. Yüreğindeki gerçekleşti ve istediğin şekle, hisse, yumuşaklığa sahip bir çift güzele sahip oldun işte.. Ben resimlerini görmüş biri olarak fıstık oldu diyebilirim. Bundan sonra da yüzün hep gülsün canım..:16:

kalpler kalbe karşıymış. az önce badem'le konuşuyorduk seni de andık canım benim :) hem güzel memelerim hem de arkadaşlarım oldu. bu yaz mutlaka bekliyorum istanbul'a tamam mı? ;)

İnşallah ben de isterim. Bademle bir yüz yüze görüşmediğimiz kaldı onu da tamamlarsak güzel olur. Seninkileri de yakından görmek isterim hem:) Teşekkürler canım benim..

İnşallah ben de isterim. Bademle bir yüz yüze görüşmediğimiz kaldı onu da tamamlarsak güzel olur. Seninkileri de yakından görmek isterim hem:) Teşekkürler canım benim..

benim de gösteresim var zaten. :) tek paylaşım meme değil tabi ki. konuşacak çok şey var. merakla bekliyorum bu yazı canım. yüzyüze daha iyi olacak. istanbul'un tadını çıkarırız, bebeklere ciciler bakarız, ve bol bol sohbet. iyi ki varsınız!

Evet supericim kulaklarını çınlattık epeyce :)) bana deselerdi önceden böyle bir forum var burda gerçekten senin için çok değerli arkadaşların olacak inanmazdım :) yaprakcım kalbin öyle temiz ve güzel ki senin, supericim de geçen sene az dinlemedi benim dertlerimi bol bol tavsiyelerini aldım hakkını ödeyemem böyle samimi insanları bu forumda tanıyacağımı bilsem daha önce gelirdim buraya yahu :) evet evet bu yaz seni muhakkak bekliyoruz İstanbul'a, ha bir de düğünüm var zaten benim ona da bekliyorummmm ;)

kalpler kalbe karşıymış. az önce badem'le konuşuyorduk seni de andık canım benim :) hem güzel memelerim hem de arkadaşlarım oldu. bu yaz mutlaka bekliyorum istanbul'a tamam mı? ;)

Back