yaprak4 meme estetiği ameliyatı

tesekkur ederim badem bugun doktorla gorusmemı yaptım. ayın 24u veya 25ı ameliyatım olcak inşallah

damak sen hangi doktora olacaksın ameliyatı? bir de senin göğüs dokun ne durumda, kas zarı altı yöntemine nasıl karar verdi doktorun?

meme dokum yok denecek kadar az diyebilirim.. hatta yok diyebilirim... doktor aslında bana bıraktı. iki teknik de olur dedi eger spor yapıyosan veya işinde agır şeyler kaldırıyosan kas altı yapmayalım dedi. çabuk iyileşip işine ağrısız dönmek istiyosan kas zarı altı yapalım dedi. ben sanırım kas zarı altı yaptırcam... tabi 3 boyutlu çalışmayı gördükten sonra kararım değişmezse. naci çelik doktorun adı

az kalmıs canım hadı hayırlı olsun simdiden.umarım ıstediğin cicisleri kavusursun

çok teşekkür ederim cimbom33... hemen ayın sonu gelsin istiyorum. buarada bir şey sorcam. ameliyat günü yanıma almam gerekenler veya tavsiyeleriniz varsa paylaşabilirmisiniz

naci bey benim de aklımdaki isimlerden biri..demek göğüs dokun olmasa da kas zarı altı seçimini sana bıraktı, süper..ben de önümüzdeki hafta için randevu alacağım bakalım bana ne önerecek

naci bey benim de aklımdaki isimlerden biri..demek göğüs dokun olmasa da kas zarı altı seçimini sana bıraktı, süper..ben de önümüzdeki hafta için randevu alacağım bakalım bana ne önerecek

evet gidip görüşünce daha iyi oluyor. vücut tipine göre yorum yapıyo doktor. bende biraz göğüs oyuntusu var. o yüzden şanslısın dedi. dekolte güzel durcak sende dedi

güven duymayıp, listeme almadığım bir kişi işte. güven duymadan listeme eklemem demişim, karşılığında bana bunları yazmış! listeme eklemediğim (ya da geç zamanda eklediğim) arkadaşlar üzerine alınmasın. gerçekten ameliyat olacak kişiler ya da en azından buna niyetlenenler kendini o kadar çok belli ediyor ki.. girip bakarsınız artık mesaj sayısına. haksız mıyım yani, kişileri seçerek listeme eklemekle?
sanki bu foruma üye olanlar işinde gücünde insanlar değil. eee, ben daha ne diyeyim

Son düzenleme:
evet gidip görüşünce daha iyi oluyor. vücut tipine göre yorum yapıyo doktor. bende biraz göğüs oyuntusu var. o yüzden şanslısın dedi. dekolte güzel durcak sende dedi

chilek sen ne zaman olmayı düşünüyosun... doktorlarla görüşme yaptın mı hiç...

bugün kontrolüm vardı. soracaklarımı unuttum naci bey'e. ilk kontrolümde iki soru unutmuşken şimdi iki sorumun karşılığını aldım o da tesadüfle oldu. bir kağıda not alınmazsa unutuluyor işte :26:
sporcu sütyenine gerek yok dedi naci bey. istediğin sütyeni giyebilirsin, istersen de giymezsin dedi. 2 ay daha kullan dedi iz kremini. hala pembe olurlarsa da bırak, yavaş yavaş renkleri solacak zaten dedi.
bugün 60. günü cicilerimin. iki sütyen aldım bebişlerime. foto da çektim. ama yanlışlıkla da sildim. fırsat olduğunda çeker yüklerim silmeden önce

Canımm heyecandan unutuyordum ben de kontrolde soracaklarımı hep, ohh artık istediğin her sütyeni giyersin rahatlıkla yine evdeyken rahat olduğu için penye sütyenleri tercih edebilirsin, nasıl olsa incecik penye sütyenler bile çok güzel oluyor artık. yeni aldığın sütyenlerle fotoğraflarını merakla bekliyorum canım

sağol canım. hani küçük kız çocukları rengarenk giysi ister, bayılırlar süslü şeylere; benim bebişlerim de bugün yine öyleydi.
beğenmekte zorlanıyorum. sepete 10 sütyen attım denemek için, sadece ikisini aldım.

ben de ilk cicili bicili sütyen almak için suwene gittiğimde sanırım 10 15 tane sütyen almıştım çok güzel gözüküyordu hepsi, sonra denerken bakmıştım ki benim güzelliklerin yanında sönük kalıyor çoğu ben de ordan iki tane alıp çıkmıştım canım :)

süpersin yaprakcım... 60. gün waouww... sutyenlerını cok merak ettım... bende cicilerden sonra uber sexy şeyler alcam :))) naci bey tekrar çağırdı mı seni cnm... ameliyattan sonra kaç kere gittin kontrole. ben avrupa yakasında oturdugum ıcın zor oluyo gelıp gitmem...

kızlar siz baya kendinize mukayet olmussunuz 2 taneyle... ben kendimi hayal edemiyorum :) "bunu da alayım... su da guzelmıs... bunun rengı guzel... aa bu da cok guzel..."vs vs vs
ilk aylarda batırcam kocamı sanırım :))))

canım ben 15 e yakın sütyen aldım ameliyat sonrası :) uzun süre sütyen almayı düşünmüyorum gerçi yakında nişan alışverişine çıkıcaz o zaman da birkaç çift takım almayı düşünüyorum :))) ama insan bir süre sonra dur diyor gerçekten

kızlar siz baya kendinize mukayet olmussunuz 2 taneyle... ben kendimi hayal edemiyorum :) "bunu da alayım... su da guzelmıs... bunun rengı guzel... aa bu da cok guzel..."vs vs vs
ilk aylarda batırcam kocamı sanırım :))))

Son düzenleme:

güzel de olsalar, en güzellerini seçiyoruz. yoksa diğerleri de kötü değil bayanların çoğu c cup mı kullanıyorlar nedir, askılarda ya bir tane var ya yok! :26:

naci bey 4. gün çağırmıştı. istanbul'da öğretmenevinde kalıyordum bir başıma. cesaret edip gidemedim, araca iner binerken fren yapılır, ayakta olursam kolum zorlanır diye.. o nedenle 11. gün gittim ilk olarak. pansuman da o gün yapıldı. ikinci kontrolüm de dündü işte. diğeri de temmuzda olacak.
gerek gördüğü kadar çağırıyor naci bey.. dün de fotoğrafları çekildi cicilerimin. takip için gerekiyor bu.
dün eski halimin fotoğraflarını görünce içim acıdı. bu denli canımın yanacağını tahmin etmemiştim.... tuhaf bir his :26:

ve.. ben de senin gibi düşünüyordum. ameliyattan sonra "sütyen nedir ne değildir?" araştırmasına çıkmıştım. pek deneyemiyordum bebişlerim sert olduğu için. şunu alırım, bunu alırım, her rengini alırım... diyordum. öyle olmuyor işte. önceden beğendiğini sonradan beğenmeyebiliyorsun. elbette alacaksın ama daha fazla seçici olacaksın. zamana yayılacak alacakların.
örneğin dün, bir sürü model, renk karşısında resmen başım döndü. yine masrafa gireceğim diye düşünürken 2 tane aldım çıktım. bebişler nasıl olsa bende en güzellerini alacağım onlara.

canım nasılsın ne var ne yok bakem nasıl oldun varmı bi sıkıntı

canım nasılsın ne var ne yok bakem nasıl oldun varmı bi sıkıntı

sağol canım. iyiyim. sağ göğsümün üst tarafı, koltuk altı kısımdan içeriye doğru elimi gezdirince acıyor biraz. diğer göğsümde buna benzer bir durum yok. sağ göğsüm de ödemli olan göğsümdü. genel bir ağrı yaşamadığım için bunu da söylemeyi unuttum naci bey'e. artık fırçayı yerim bir dahaki görüşmede :26:

Ankara arkadaşım, özel mesaj göndermişsin. cevap gönderemiyorum. mesaj kutunu boşalt lütfen.

canım o agrılarr zamanla geciyor endişe etme yani ama tabi doktorunada söyle yine regl dönemlerinde benim sızlamlar batmalar oluyordu.zamanla bişey kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…