yaprakcımmm ne yalan söyleyeyim, belki ben daha bu operasyonu geçirmediğimden bilmiyorum ama bahsettiğin farklılıkları göremedim beeeen :)
gayet muhteşemler
canım, ameliyat olduğunda, diğer arkadaşlar gibi canın sıkılabilir, göğüslerin biçimsiz olduğu ilk zamanlarda. deneyimin de olacağı için, bu ayrıntıları farkedersin. canını sıkmaman gerektiğini hatırlarsın. :112:
bende ekledımmm foto
yorumlar yapıldı.özellikle saç ve göğüs birlikteliği hoş olmuş. :112:
Yaprakcmmmmm mesaj atmışsın ama hala cevap yazamıyorum :)
Nihayet bugün Naci Bey ile tanıştım..öncelikle kişisel bilgilerimi ve sağlık durumumla ilgili bazı bilgileri almak için bir form doldurdum..neyseki çok beklemeden Naci Bey geldi :) bu konuları konuşmaktan çekinmeyen biri olduğum için öyle heyecan falan yapmadım :) oturduk ne istediğimi sordu meme büyütme dedm, bir bakalım dedi..üzerimde de la senzanın o ekstra 2 cup büyük gösteren sütyenlerinden vardı :) çıkarınca, hımmm evet gerçekten küçkmüş dedi :) 70A..ölçüler aldı üzerimde, göğüs dokuma baktı etti ve kas zarı altı için uygun olduğumu söyledi..zaten ayrık memeli olduğumdan dual planın bana uygun olmayacağını, kas zarı altı için uygun bir adayken kas altı yapmaya gerek olmadığını söyledi..bu habere çoook sevindim benim de gönlümden geçen yöntem buydu zaten :) büyüklük olarak da tabiki 3 boyutlu çalışmada benim isteklerime göre karar verileceğini ama beden itibariyle 280-330cc arasında istediğim büyüklüğün olabileceğini söyledi..damla protezi önerdi ama yuvarlağın görüntüsüne de bakarız dedi..ipli bikiniyle aşırı dikkat çekmesini istemiyorum dedim, düzgün fiziklisin küçük bile taktırsan sana gene öyle bakacaklar dedi :) gülüştük..soru sormama gerek kalmadı aklıma bile gelmeyecek soruların cevaplarını verdi..iki doktoru da çok sevdim ama sanki Naci Bey bir tık ileride..bütün teknikleri bana neden uygun olamayacağını ya da olacağını tek tek açıkladı, mesela memelerin çok yukarıda onları biraz aşağı alacağız dedi gövde göğüs orantısını sağlamak için falan..ben Florya tarafında oturuyorum tek sıkıntım hastanelerin bana uzak olması ama 1 günlük birşey sonuçta sıkıntı olmaz heralde..şuan tek hareketime bakıyor, arayıp gün almama :)
Yaprakkk nerelerdesin canım
geldim canım. kendimleydim...
sen nasılsın? netleşti mi kafanda her şey?
geldim canım. kendimleydim...
sen nasılsın? netleşti mi kafanda her şey?
Hosgeldinnnnn
Evet canım netlesti. Zühtü demire ameliyat olacam. 18 gün kaldı. Yarın aksam guatır doktoruma gidip konusacam silikon ameliyatı olacagımı söyleyecem. 5 senelik hastasıyım. Beni iyi tanıyor bakalım ne diyecek adamcagız
Salı günü kan tahlillerimi verecem. Carsamba günü kalp grafiği ve meme ultrasonu cekilecek. Cumartesi sonuclarla zühtü beyin yanına gidecem.
Sen neler yaptın bakalımmmm
güzel heyecanlar, bilirim.. az kalmış. beklemesi bile güzel oluyor. dilerim istediğin sonuçla karşılaşırsın.
ben mi? :26:
bir iki üç, Tıp!
:44: :92: canım tıp mıp dinlemem paylasımlarını eksik etme.
bak ameliyat sonrası destegini bekiyorum
:44: :92: canım tıp mıp dinlemem paylasımlarını eksik etme.
bak ameliyat sonrası destegini bekiyorum
canım, bana soru geldikçe yanıtlıyorum. bu ara özel mesaj geliyor. onları yanıtlıyorum çıkıyorum.
senin ve diğer arkadaşların yazdıklarını da okuyorum. (ama canım gerçekten çok sıkkın. ne uyku kaldı ne moral. anlayışla karşılamanızı diliyorum.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?