Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya bende ameliyat olmak istiyorum ama beni engelleyen bi çok neden var, öncelikle ailem hayır diyecek sonra çevredeki insanlar hep duyacak ayrıca bulunduğum yerde yaptırmayada çok güvenemiyorum ama artık böyle kendimi eksik hissetmekte çok zoruma gidiyo, bir çok bitkisel ot, yağ denedim ama fayda etmedi. yolda yürürken gözüm hep gögüslere çarpıyo ve kendimi hep kötü hissediyorum nasıl bi psikoloji inanın beni çok üzüyo, nolur bana bi fikir verin ne yapmalıyım
öncelikle yalnız olmadığını bilmeni isterim.. ben aileme söylemeyi düşünmedim bile. bu konuda asla destek olmazlardı. bunu bildiğim için de ameliyatımı gizlice oldum. eve döndüğümde değişen şey göğüslerim ve artık gülen yüzümdü.
seni engelleyen nedir? ameliyat olursan yeni halinin belli olacağından mı korkuyorsun? daha önce dolgulu sütyen kullanmadın mı? ya da sütyenlerinin içini doldurmadın mı?
yaşadığın yerdeki doktorlara güvenemiyorsan sana yakın olan illerdeki doktorları araştırabilirsin. güven duyduğun doktoru da bulduğunda hazırlıklarını yaparsın.
ameliyat gecesi arkadaşım kaldı yanımda. kalacağım yere de bıraktı. O gelemeseydi de tek başıma gidip olacaktım bu ameliyatı.
eğer ki engellerin çok ciddi konularda değilse, vazgeçme derim. ben eski halimi asla kabullenemedim ve bu mucizenin ulaşılmaz bir şey olmadığını anladığımda da karar verdim.
" hayatımın gözlerinin içi " gülüyor şimdi... :112:
chilek sen ne zaman olmayı düşünüyosun... doktorlarla görüşme yaptın mı hiç...
aslında beni şu an en çok durduran ailemin istemeyecek olması, diyelimki onlardan gizli yaptırdım ee sonuçta öğrenecekler o zaman ne tepki verecekler bu beni düşündürüyo, peki canım sen ailene ilk başta söylemedin sonradan öğrendiler ne dediler kızdılar mı yoksa hala bilmiyolar mı?
elbette şu ana kadar hep destekli kullandım dokununca sert içi dolu sünger gibi gögüsler yeri geldi pamukta koydum o yüzden artık istiyorum.
peki bu ameliyatların yaklaşık maliyeti nedir? birde hastanede kalmak gerekiyomu yoksa aynı gün taburcu olunuyo mu
henüz başlamadım önümüzdeki hafta naci bey ve barış bey'den randevu alacağım..benim bir de deviasyon sorunum olduğu için ikisini birarada olabilir miyim acaba diye düşünüyorum, düşündükçe korkuyorum :)
henüz başlamadım önümüzdeki hafta naci bey ve barış bey'den randevu alacağım..benim bir de deviasyon sorunum olduğu için ikisini birarada olabilir miyim acaba diye düşünüyorum, düşündükçe korkuyorum :)
Offf adim sapiga cikacak ekranda gogus fotograflariyla yakalandim
korktuğun ne? ikisini bir arada olamamak mı? umarım her şey istediğin gibi sonuçlanır canım.
evet canım, ikisini aynı anda olunca acısından değil de ya vücudum kaldıramazsa diye korkuyorum..sonuçta ameliyat bu, enfeksiyon riski var, o var, bu var..
bu korkunu doktoruna da söyle. korkulacak bir şey olup olmadığını söyler ve seni bilgilendirir. ameliyata girmeden bir süre önce seni tanıma amaçlı sorular soruluyor. sanırım bu sorular anestezi kullanımında da etkilidir. aile geçmişinde bir hastalık var mı, sürekli kullandığın bir ilaç var mı gibi.. enfeksiyon neden olsun? sen güven duyacağın bir doktor bulunca, O doktorla birlikte, doktorun seçmiş olduğu hastaneye de güven duyacaksın, steril ortamda ameliyat olacağına da inanacaksın. ve bunun gibi pek çok şey.
:112:
evet canım haklısın aslında. Böyle içimde kuruntu yapacağıma en iyisi doktorun kafasını şişirmek :)
yaprakcım nasılsın canım benim, bebetoların ne alemde?
bademcim nerelerdesin? e postalarına bakmıyorsun sanırım.. sen nasılsın?
:26:
ben iyi sayılırım. bebetolarım güzelleşme derdinde. sağ göğsüm biçimlenme işini ağırdan alıyor. daha iyi ama. koltuk altıma ağrı vuruyor bazen. sol tarafta ağrı sızı, hiç bir şey yok. böyle...
Biraz geç oldu ama baktım canım :) şuan evimde internetim olmadığı için biraz sıkıntı yaşıyorum onun dışında bomba gibi başladım sezona :) iki göğsümüz aynı anda toparlanamayabiliyor bazen 6 ay geçtikten sonra %95 bitiyor ufak tefek sıkıntılar da
ameliyat gününü beklemekten daha zor geliyor 6. ayı beklemek... ameliyat için 8 ay beklemiştim. beklemeye devam. :85:
canım benim zaman çabuk geçiyor zaten beklenir iki tane güzellik varken sana fotoğraf gönderiyorum 5 dk ya mailine bakar mısın lütfen :)