• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaprak4 meme estetiği ameliyatı

Senin fotoğraflar harikaaaaa, göğüslerin iyice doğallaşmış gerçi ilk günden beri gayet doğal gözüküyorlardı canım ama zamanla iyice güzelleşmişler.

teşekkür ederim hepinize güzel sözleriniz için. :29:
pink, biliyor musun ilk foto yüklediğim zamanlarda bir sürü arkadaşlık teklifi geldi. bilgi edinme derdi olmayan bir sürü insan. fotoları sildikten sonra arkadaşlık teklifi olmadı. şimdi yine yükledim ve forumu her açışımda talep geliyor.
ameliyat olacağına inandığım ve güven duyacağım kişileri ekleyeceğim bundan sonra. bilgine..

bu arada: e postadan ya da özelden fotoların güzel diye yazıp fotolarıma yorum yapmayanlara ve sayfama yazmayanlara da teşekkür ederim. neden çekiniyorlar bir bilsem :60:

Son düzenleme:
ben bu siteye bir süredir üye olmama rağmen işten güçten pek uğrayamayan biriyim.fakat sizleri takkip ediyorum buralardan sevgili yaprak.birrbiriniize olan desteğiniz müthiş.çok candan.bu zamanda böyle şeyler görmek bilmek insanı muttlu ediyor.buralarda olmayabilirim ama hislerim ve kalbim sizlerle.çok samimi söylüyorum.çünkü böyle güzel dayanışmalar beni duygulandırır hep.devamını diliyorum...sana çook geçmiş olsun.bundan sonnra güzellerinle mutlu mesut ve güven dolu bir hayat yaşamann dileğiyle....ayrıca normal hepimizin yaşayabileceği sıkıntılar haricinde üzücü bir problem olmadan atlatmanada ayrıca sevindim.herşey gönlünce olsun canım :)

ben bu siteye bir süredir üye olmama rağmen işten güçten pek uğrayamayan biriyim.fakat sizleri takkip ediyorum buralardan sevgili yaprak.birrbiriniize olan desteğiniz müthiş.çok candan.bu zamanda böyle şeyler görmek bilmek insanı muttlu ediyor.buralarda olmayabilirim ama hislerim ve kalbim sizlerle.çok samimi söylüyorum.çünkü böyle güzel dayanışmalar beni duygulandırır hep.devamını diliyorum...sana çook geçmiş olsun.bundan sonnra güzellerinle mutlu mesut ve güven dolu bir hayat yaşamann dileğiyle....ayrıca normal hepimizin yaşayabileceği sıkıntılar haricinde üzücü bir problem olmadan atlatmanada ayrıca sevindim.herşey gönlünce olsun canım :)

çok teşekkür ederim arkadaşım. çok güzel şeyler yazmışsın.
sen yine iyisin; böyle dayanışmalar beni ağlatır, öylesine yoğun duygulanırım ki, gözümden yaş gelir. :17:
ben de herkesin "hakettiklerini yaşamasını" diliyorum. sanırım en doğru dilek bu :112:

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim arkadaşım. çok güzel şeyler yazmışsın.
sen yine iyisin; böyle dayanışmalar beni ağlatır, öylesine yoğun duygulanırım ki, gözümden yaş gelir. :17:
ben de herkesin "hakettiklerini yaşamasını" diliyorum. sanırım en doğru dilek bu :112:

yaprakçığım sen böyle deyince aklıma bir anı geldi.buradan yazamıyorum sana.ama bir gün kısmet olursa anlatırım (özelden yazma hakkım yok) çok hoş ve dokunan duygular bunlar.sen birebir yaşadığın için kimbilir nasıl duygu yoğunluğu yaşadın.takip ettiğim için birşeyden bahsederken bu mevzuu hakkında gözlerinin dolabileceğini hatta ağlatmaya varabileceğini gözlemledim :) o güzel gözlerin hep gülsün dilerim.velhasıl canım benim ,tekrardan mutluluğumu dile getirmek isterim.insanların zaaflarıyla beslenen değil onların mutluluklarıyla mutlu olan şahsiyetler nadir artık.
ALLAH HERKESE HAKETTİĞİNİ GANİ GANİ VERSİN İNŞALLAAAH :)))) çok öpüyorum canım.

yaprak kendine çok sevdiği yeşil renkten bir üçgen bikini aldı. :119: fotosunu da ekledi.:17:
bebişlerimin bugün başı döndü tek kelimeyle. bir sürü sütyen gördüler hiç görmedikleri kadar. :52::52: sadece bu yeşil bikiniyi alabildim. ne kötü ya, gözlerini yeni açtılar, heveslendikleri şeyleri alamıyoruuuummm. ama şımartmamak da gerek. :20::20: :112:

tebrik ederim öncelikle cesaretin için..

bende yaptırmak istiyorum ama yaşım daha 19 sence biraz daha beklemelimiyim veya doğal yollarla büyütmenin bir imkanı varmı?

tebrik ederim öncelikle cesaretin için..

bende yaptırmak istiyorum ama yaşım daha 19 sence biraz daha beklemelimiyim veya doğal yollarla büyütmenin bir imkanı varmı?

doğal yolla göğüs büyümesi yaş ile birlikte gerçekleşir canım. ergenliği tamamlamış bir insan olarak bu saatten sonra göğüslerinin büyümesünü bekleme. yalan yanlış haberlere kesinlikle inanıp sağlığına zarar verme ve zamanını boşuna harcama. bu ameliyatı olduğunda içinde yabancı bir cisim taşıyormuşsun gibi hissetmeyeceksin. bu konuda da rahat ol.
eğer ailenle paylaşabiliyorsan bu sorununu ve sana destek olabileceklerse; durumun psikolojini çok olumsuz etkiliyor ve hayatının her anına güvensizlik yansıyorsa bir kaç sene içinde yaptırabilirsin bence.
iyi araştırmanı, kendin için doğru doktoru bulmanı, ne tür bir göğüs duruşu ve göğüs boyutu istediğini anlamanı, ameliyata, aklında hiç bir soru işareti kalmadan girebilmek için hazırlık yapmanı dilerim.
istediğin zaman hem sayfamdan hem özel mesajdan sorabilirsin ne merek ediyorsan. :112:

Merhaba yaprak senin ameliyat surecini buldum ve okudum umarimben de hastaneden size yazarim

Yaprakcim yeni bikinin hayirli olsun. Ben de o gunlerı sabısızlıkla belıyorum. yıne bı terslık olcakmıs da bu tahta goguslerle omur gecırcekısım gıbı gelıyor. umarım bı aksılık olmaz ve 24unde bende mutlu olurum. ozaman seneye ıstedıgım bıkııyı gıycem bende

Yaprakcim yeni bikinin hayirli olsun. Ben de o gunlerı sabısızlıkla belıyorum. yıne bı terslık olcakmıs da bu tahta goguslerle omur gecırcekısım gıbı gelıyor. umarım bı aksılık olmaz ve 24unde bende mutlu olurum. ozaman seneye ıstedıgım bıkııyı gıycem bende

mesajını henüz gördüm. konu linkini bulmuşsun, iyi :112:
ben hastaneden yazmadım canım. yaklaşık bir hafta sonra, evime döndüğümde yazdım foruma. istanbul'da kaldım 6 gün. ilk gecesi hastanede olmak üzere.
eğer gerçekten istiyorsan bu ameliyatı olmayı, tüm engelleri aşarsın. ne kadar istediğiyle doğru orantılıdır kişilerin ulaşabildikleri.

ameliyat maceranı okudum cnm... hanı ılk hastaneden yazıyolar ya genel anlamda onun ıcın oyle dedım hastaneden yazmak ıstıyorum dıye :)

tesekkur ederim badem bugun doktorla gorusmemı yaptım. ayın 24u veya 25ı ameliyatım olcak inşallah

Back