Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
foto yükledim. :119:
değerli doktorum naci bey'in ellerine sağlık!
ben bu siteye bir süredir üye olmama rağmen işten güçten pek uğrayamayan biriyim.fakat sizleri takkip ediyorum buralardan sevgili yaprak.birrbiriniize olan desteğiniz müthiş.çok candan.bu zamanda böyle şeyler görmek bilmek insanı muttlu ediyor.buralarda olmayabilirim ama hislerim ve kalbim sizlerle.çok samimi söylüyorum.çünkü böyle güzel dayanışmalar beni duygulandırır hep.devamını diliyorum...sana çook geçmiş olsun.bundan sonnra güzellerinle mutlu mesut ve güven dolu bir hayat yaşamann dileğiyle....ayrıca normal hepimizin yaşayabileceği sıkıntılar haricinde üzücü bir problem olmadan atlatmanada ayrıca sevindim.herşey gönlünce olsun canım :)
çok teşekkür ederim arkadaşım. çok güzel şeyler yazmışsın.
sen yine iyisin; böyle dayanışmalar beni ağlatır, öylesine yoğun duygulanırım ki, gözümden yaş gelir.
ben de herkesin "hakettiklerini yaşamasını" diliyorum. sanırım en doğru dilek bu :112:
tebrik ederim öncelikle cesaretin için..
bende yaptırmak istiyorum ama yaşım daha 19 sence biraz daha beklemelimiyim veya doğal yollarla büyütmenin bir imkanı varmı?
Yaprakcim yeni bikinin hayirli olsun. Ben de o gunlerı sabısızlıkla belıyorum. yıne bı terslık olcakmıs da bu tahta goguslerle omur gecırcekısım gıbı gelıyor. umarım bı aksılık olmaz ve 24unde bende mutlu olurum. ozaman seneye ıstedıgım bıkııyı gıycem bende
ameliyat maceranı okudum cnm... hanı ılk hastaneden yazıyolar ya genel anlamda onun ıcın oyle dedım hastaneden yazmak ıstıyorum dıye :)