Yaprak Dökümü - Kanal D

bu dizide en gıcık oldugum karakter nejla
cok soguk ailesine karsi bile...duygu hic yok gozlerinde...kocasini da sevmiyo zaten

niye kız onun yapısıda odur belki duygularını dışa vuramıyordur:roflol: cem'i sevip sevmedigini bende anlamadım valla

bu dizide en gıcık oldugum karakter nejla
cok soguk ailesine karsi bile...duygu hic yok gozlerinde...kocasini da sevmiyo zaten

bende en çok neclaya gıcık oluyorum. o kadar şey yaptı etti, kaç kişinin hayatını mahvetti. yine hiç bişey olmamış gibi babacım, babacım.. bide pırlanta gibi çocukla evlendi üstüne. leylacık da yazık yaa..

kardesi onun yuzunden psikolojik tedavi gordu
nisanlisiyla kolkola girip birakip gittiler leyla yi orda yazik pencereden bakip kaldi..
annesi gitti ziyarete ablasi gitti, bi nejla gitmedi....

bi de baska adamla kacip gittigi halde, cem ona dondu ama o hala nazlandi en ufak seyde yine vazgecelim dedi...

bi de aliriza beyin bisey soylemeden once bi nefes almasi var...sanki kalp krizi gecircekmis gibi oluo :)) sonra bisi soyluyo oh be diyosun...o nefes aldi mi herkes susup ona bakiyo sofrada falan...

bi de garip gelen bisey var bana dizide, o da sevketin o mahallede dogup buyumesine ragmen mahalledeki insanlara uzak olmasi...aslinda butun aile boyle...mesela hapisten cikti yeni, bakkala girmisti, gecmis olsun falan dedi bakkal, sagol abi falan gibi samimi olmasi lazimken, soguk bi sekilde tesekkur ederim diyo ve sanki mahallede kimseyi tanimiyorlar herkese uzaklar...kahveci de bunlara cok yardimlarda bulunmasina ragmen, ona da hep kahveci gozuyle bakip kucumsuyorlar...

haciz gelecekti evlerine kahveci olmasa ondan borc istedi aliriza...ama mesela fikret bunu ogrenince kimlere muhtac olduk gibisine bi tepki gosterdi...yahu niye kucuk goruyosunuz ki adami siz de padisah torunu degilsiniz yani...biri banka soyguncusu, biri kardesinin kocasiyla kacan tiplersiniz yani

Son düzenleyen: Moderatör:
:roflol:

hakkaten ya bende farkettim. ali rıza bey lafa başlamadan önce bi yutkunuyo, nefes alıyo. bak ona da sinir oluyorum iyi hatırlattın.

bende severek izliyorum ama eşim o başladıgında espri yapıyor ali rıza bey gurur abidesi kızları motor oglu hırsız diyor ha bide gerçekten sade kahvenin dedigi gibi kimlere muhtaç olduk,kimlere laf düşürdük diyo ona bende kızıyorum, neclanın kayınpederi ve kayınvalidesi ayaklarına geldi hayriye hanım aman alirıza bey bişey söyleme falan diyo ne hakkı var boynuzluyan kendi kızları adamların onlara gitmesi bile büyüklük bence bide ferhundeye kızıyorlar kendi kızları farklı sanki

"kimlere muhtaç olduk,kimlere laf düşürdük"

evet sürekli bu lafları söylüyo :roflol:

sedef nasıl öptü şefketi ŞenizŞenizadam neye uğradığını şaşırdı vallakafamçokkarıştı

bence sedef cok tatli bi kiz
valla sevketi öptü ya
abo iyi cesaret cidden dedim
ama sevket, sedefi haketmiyor,
sevket safin teki.

SuLtanoFKonYa sana sonuna kadar katılıyorum şevket sedefi hiç haketmiyo ama naapsın kız aşk işte sedefi çok seviyorum beeen =)

kızlar bence şevket ne kadar haketmiyorum desede dayanamaz onunda sedefte gözü var.hep yazın yeni sezon frakmanlarında sedefe kına yakıyorlardı kesin evlenirler zaten dizi son sezonda leylada birini bulur.

şevket ,sedefi sevmiyorki haketsin....
baştan beri arkadaş olarak gördü.
ne kadar fettanda olsa,ferhundenin cazibesine dayanamıyordu.
sedef çok çocuksu,yani saf şevkete ferhundeyi unutturamazz....

hayriyeye sinir oldum nası bağırıyo ali rıza amcama öyle.şevket gecenin soğuğunda direksiyon sallıyomuş. sanki o kadar borç onun yüzünden olmadı, çalışcak tabi..klava:

slmlar
ferhundenin asliya verdigi cevap muhtesemdi her ne kadar ferhundeden nefret etsem bile

asli: "noldu, nikah mi tazelediniz kocanla?"
ferhunde: "hayir nikah tazelemek istemiyorum, bu saatten sonra taze nikah isterim !"

süperdi bence
:sm_cool:

bende hayriyeye sinir oldum bu bölümde
haftaya yok galiba kizlar fragmanini göstermediler
bayram dolayisiyla uff kim bekliycek 2 hafta daha:çok üzgünüm:

bende o kadar zaman reklamı bekledim bir sonraki haftanın fragmanını ama yoktu sanırım dediğiniz gibi bayramda yok hatta pek çok dizi bayramda yok :1no2: 2 hafta bekleyecez ne kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…