Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şevket diziden çıkarılmış haberiz olaÇok üzgünüm çoook
aa nedenmiş ki, dizi zaten bitecek diyorlardı:1shok:
az önce magazin programında açıkladılar.özel hayatındaki çalkantılar(uyuşturucu)
ve sete geç gelmeler,hiçgelmemeler falan diğer oyuncuları ve yönetmeni çileden çıkarmış ve işine son verilmiş artık:a015:
şaşırdım valla. senaryoda öldürürler mi ki? :uhm:
bu hafta neclanın kayınpederinin ali riza beye ''yine ne oldu?'' demesine çok güldüm. gururlu olmayı ne kadar abartan bir adam ya, çocuk gibi mızmız. sonunda ardiyeye bile taşındı. leylacığımın yeni bir iş ve aşka yelken açmasına çok sevindim. ha bide bence şevketle o hemşire arasında bişeyler olabilir.
kızlar ..dün neydi o hayriye hanımın tavırları.? Adama destek değil köstek oldu vallahi.Zavallı ali rıza bey ..çok üzüldüm ona.Yazık insanın üzerine bu kadarda gelinmezki.İnsan böyle zor günlerde eşinden destek bekler..adam neye uğradığını şaşırdı.
dizi bi dahaki hafta olmayacak ya bayram dolayısıyla o yüzden fragmanını bulamazsın.zaten dizilerin çoğunda birdahaki bölüm fragmanını veriyorlardı bu hafta hiç biri vermedi.bayram diye olmayacak çünkü.ya yenı bölum fragmanın izledınmı noluyor bn izleyemdım ya nettende bakmaya calışıyorum açılmıyor