Yaprak Dökümü - Kanal D

bence dizinin cekimleri coktan bitmistir eger bitmediysede sevketin yerine baskasini getirirler

YouTube - ?? Yaprak Dökümü 94.Bölüm Fragmani 17 Aralik 2oo8 YENI !!! ??
youtube açık olanlar baksın arkadaşlar bn baktım
yine heycanlı bi bölüm beklioo öncelkle leylanın tanıştığı çocuk leylaya şiir okuoo sonra şevket yazı beni unutmak bu kadarkolay olmayacak diee yazı yoluo biri ferhundeye ama altında şevketin adı olan
sonra bi tlf na ricaederim şevket dio leventte sen şevketten halen ne ricasında bulunuosun dioo
evin en küçük kızı ayşe isyan ediyor yeter artık diyor leyla ile necla kavga ediyoor
en son ise ferhunde evinde darpa uğruoor ama yüzügözükmeyen biri tarafından
o da şevkeeten şüphelendği için ali rıza beyin ewvine pois şevketi sormaya gelioor

şimdilk bu kadar heycanlı bi bölüm belli
ama şevket yok fragman da o dikkatimi çektii

bu sezon son zaten keşke idare etselerdi yada caner bey daha disiplinli çalışsaydı

bence ferayenin evini basan kisiler o yazi hersey asli ve babasinin basinin altindan cikyor ama bence sevket okkanin altina gidicek ve diziden bu sekilde belki baska bir cezaevine baska bir sehre gidicek

yaprak dökümüne süpriz oyuncu transferi yapılmış ismini Davut Güloglu aşkıyla duyuran Yeliz Şar transfer olmuş Şevket gitti Yeliz geldi ama rolu hakkında ser verip sır vermıyormuş. Rolum süpriz olacak herkes çok beğenecek diyormuş sizce hangi rolda yer alacakki Yeliz????

Dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünün fragmanını izledim ama şok oldum gerçekten..:1shok: Şevket sanırım Ferhundeyi ya öldürüyor,ya da öldürmeye teşebbüs ediyor..Leyla ve Necla yine kavga ediyorlar.Tabi bu arada Şevket diziden çıktığı için hiç gözükmüyor,sadece Ferhunde'nin evine yüzü maskeli eli eldivenli olarak giriyor,orda gözüküyor..Çok üzüldüm ben,keşke Şevket çıkmasaydı,belki de haketmiştir orası başka ama..Ne bileyim dizi iyiye gidiyor derken maalesef daha da kötüye gidecek gibi gözüküyor..fisfisfis

bence ferayenin evini basan kisiler o yazi hersey asli ve babasinin basinin altindan cikyor ama bence sevket okkanin altina gidicek ve diziden bu sekilde belki baska bir cezaevine baska bir sehre gidicek

mantıklı bak bu yorumunuz ..hiç böyle düşünmemiştim...teşekkürler

yaa o yeliz şar hiç yakışmas ki diziye ben sevmiyorum onu hiç
acaba şevketin sevgilisi olarak mı oynucak öyle mi gircek diziye

ben de bu şekilde düşünüyorum aslının işi ferhundeye suikast sevkette onla birlik olmadı diye onun üstüne kalacak.

yeliz sar mi ? ne alaka :) nazminin eski karisidir/sevgilisidir belkim..
sevketin yerine kim gelecek esas onu merak ediyorum..

sevketle yeni giren kadinin ne alakasi var sonucta sevketin rolünü üstlenecek degil
bu kadin, sevkette gittiyse filmin akisi degisir biraz bakalim ne olacak bu bülümde

aa doğru bak olabilir. çünkü şevketin böyle bişey yapabileceğine inanmıyorum. o kadar sinirli olsaydı onu şirkette leventle görünce yaygarayı koparırdı. ama ihale şevkete kalacak o şekilde çıkacak diziden dediğin gibi.

kızlar Şevket i canlandıracak karekter bulunmuş Menekşe ile Halil dizisindeki Sedef Avcının eşi Mustafa karekterini canlandıran Küçükçetin, Haziran ayı finaline kadar Şevket'i canlandırmak üzere anlaşmışlar... Ben seyretmedim nasıl biri acaba uyumlu olacakmı Caner Kurtaran ı görmeye alışık olduğumuz için???

ben artık fazla izleyemiyorum.hep aynı geliyo sıktı sanki biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…