Yaprak Dökümü - Kanal D

kızlar leyla gökçe bahadır ı geçenlerde bir programda konuk gördüm yaprak dökümündeki seslendirmesindeki sesine benzetemedim kendi seslendirmiyormu dizide, Fahriye Evcen kendi sesiyle konuşuyor ama Gökçe yi pek benzetemedim kendi sesine?

yok cnm kendi sesi
çok önceden dizi ilk yayınlandığında
bnde başka bi programda izlemiştim

Gökce de kendi sesiyle konusuyor canim.. mikrofonlardan öyle geliyordur sana.. ama kendi sesi

Bu sezon sanırım Yaprak Dökümü bitiyormuş sonunu güzelmi bağlayacaklar acaba bu sezon başlarken Şevket in taksisine Ferhunde biniyor ve Nişantaşı diyor acaba Leventle evlendikleri evmi yoksa Holding mi gideceği yer?

başta bende öyle izlemiştim sonra sedef evleniyor kına yakılıyor gibi göstemişti.ferhundeşevketin arabasına beniyordu

ben hala inanamıyorum leventle ferhundednin evlenencene sanki levent oyun oyunuyor gibi geliyor bana:1ninca:

hadi finalini yazalim
ben ilk olayım

ferhunde levent le evlenir fakat bi sure sonra holding batinca ferhunde bu sefer baska holding baskaninin pesine duser leventi aldatir, levent ile sevket ortak taksi duragi acarlar

hadi finalini yazalim
ben ilk olayım

ferhunde levent le evlenir fakat bi sure sonra holding batinca ferhunde bu sefer baska holding baskaninin pesine duser leventi aldatir, levent ile sevket ortak taksi duragi acarlar

:mymeka:batirdin diziyi Allah seni ne etmesin emi:roflol::roflol:

:uhm:bende yazayım bakalım ferhunde son anda evlenemiyor levent'le bir şeyler oluyor, şevketle komşu kızı sedef'i evlendireyim illaki biri evlenecek düğün yapacaz ya fikret cephesindede bir şeyler olsun fikret hamile kalsın kaynanayı da su hastanedeki beyle başgöz edeyim... Leyla mutlu olsun artık en mahsun karekter o cunku dizideki..

Ayse evden kacmazsa iyi vallah.. nasil acidim o kizcagiza.. hele bir bölümde demisti ya artik bir aile degilmiyiz.. ali riza bey ve hayriye hanim sofraya oturmadiklarinda.. ah canim benim ya

şimdi arkadaşım ayşe deyince acaba diziyi şimdiki zamandamı bitirecekler diye kafama takıldı yıllar sonrasındamı ayşe de genç kız olduğunda tüm oyuncular yaşlandığındamı ???

şimdi arkadaşım ayşe deyince acaba diziyi şimdiki zamandamı bitirecekler diye kafama takıldı yıllar sonrasındamı ayşe de genç kız olduğunda tüm oyuncular yaşlandığındamı ???

bi kac hafta önce bende buraya aynisini yazmistim.. bana kalsa 100.bölümde bitecek ve belki 5 yil sonrasini gösterecekler yada 10 sene sonrasini.. ve fikret yine her zaman anlatigi gibi herseyi anlatacak.. iste söyledi böyle oldular.. ayseye mi noldu iste genc kiz oldu felan.. bende böyle düsünüyorum

reşat nurinin eserinden çıktı bambaşka bir profil çiziyor orda bile finalinde oyuncular yaşlanıyordu ama leyla orda avukatla beraber yasıyordu once annesını yanına alıyor sonrada alirıza bey e felç geliyor onu da yanına alıyor ve ayşe de büyümüş okuyan bir kız olmuş leylanın yanında ama bu final olamaz gibime geliyor cunku necla orda kotu yola dusmustu sonunda...

final yazmaya devam

necla ile kocasinin arasini kaynanasi iyi bir plan yaparak ayirir, plani da sudur; oguz zaten mafyanin isini yapmadigi icin emlak isi bulamamaktadir, paraya ihtiyaci vardir, tam bu sirada da neclanin kaynanasi oguza para karsiligi bi plan teklif eder, oguz nejlayi bayiltip kacirir ve oguzla yatmis gibi fotograflarini ceker, nejlanin kocasina yollar, bunu goren koca nejladan bosanir , nejla da kotu yola duser...

cevriye hanimin torununa buldugu damat adayini torunu cok begenir asik olur, birlikte kacarlar...fakat cocugun zaten evli oldugu, o kizi da kuma yaptigi ortaya cikar...

krizden dolayi leventin holding i batar, ferhunde zaten bunu da terketmistir, levent kader arkadasi sevkete gider, birlikte taksi duragi acarlar, sevket taksideyken musteri olarak arabasina ferhunde biner...o anda sevketin kafasinda aslı nın soyledigi "intikam almayi dusunuyorsun herhalde" sozleri yankilanir....ferhundeyi ormana kacirir ve oldurur atar...

veya

ferhunde hicbirerkegi elinde tutamaz, hepsini kacirir, en sonunda birtek gulsenden fayda var der ve hollandaya giderek lezbiyen evlilik yaparlar...

sevket ile sedef evlenirler, sedef kul kole olur, sedefin kiz kuzeni gelir ziyarete o da levent le tanisip evlenir..

leyla ise buhran ustune buhran gecirerek hayatima devam eder ve oylece yaslanir gider...

veya holding ile ilgili baska bi son

ali riza bey ise holding te calisirken holding in aciklarini kesfeder ve bu aciklardan yararlanip, santaj yaparak holding hisselerine ortak olmayi basarir, eline gecirdigi kozlarla holdingi zamanla tamamen ele alir ve kayinpederini cayci yapar...

oguzun oglu buyuyunce babasinin tipkisinin aynisi olur, hem dis gorunusu hem de huyu...sevket ile sedefin bir kizlari olur, nejla kotu yollar dusup bir kaza kursununa kurban gitmistir, bu yuzden de sevket kizinin ismini nejla koyar...

oguzun oglu bir tesaduf eseri, sevketin kizi nejla ile tanisir
ayni olaylar tekrarlanir...tarih tekerrur eder...

Son düzenleyen: Moderatör:
------------------------------------------------------------------------------------

bumudur? işte budur final.....:roflol:naniknaniknaniknaniknaniknanik

------------------------------------------------------------------

bende onayladım bu finali senaristlerden neyimiz eksik biraz hayal gücü yeterli işte

aa hiç dikkat etmedim bi bakayım yerimseniben

ferhundede belasini asli hanimdanmi bulanak ne
öyle görünüyor pek bir havalara girdi ferhunde tuncer falan diye
burnunu üstüne birden cakilir insallah

aminnnnnnn:Saruboceq:

ben bu hafta sedefin şevketi öptükten sonraki bakışını çok beğendim. gözlerim doldu ya. nası temiz seviyo kızcağız, ah keşke onla evleneydi ilk başta. salak şevket, zavallı şevket. haftaya aslının babası ferhundenin üstüne araba sürüyor, ezse de kurtulsak ya.
ama ennn güzeli en sevindiğim de leylanın yeni bir iş ve aşk bulacağı. canım ya o kıza çok üzülüyorum ben.

bu dizide en gıcık oldugum karakter nejla
cok soguk ailesine karsi bile...duygu hic yok gozlerinde...kocasini da sevmiyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…