kızlar leyla gökçe bahadır ı geçenlerde bir programda konuk gördüm yaprak dökümündeki seslendirmesindeki sesine benzetemedim kendi seslendirmiyormu dizide, Fahriye Evcen kendi sesiyle konuşuyor ama Gökçe yi pek benzetemedim kendi sesine?
Bu sezon sanırım Yaprak Dökümü bitiyormuş sonunu güzelmi bağlayacaklar acaba bu sezon başlarken Şevket in taksisine Ferhunde biniyor ve Nişantaşı diyor acaba Leventle evlendikleri evmi yoksa Holding mi gideceği yer?
hadi finalini yazalim
ben ilk olayım
ferhunde levent le evlenir fakat bi sure sonra holding batinca ferhunde bu sefer baska holding baskaninin pesine duser leventi aldatir, levent ile sevket ortak taksi duragi acarlar
şimdi arkadaşım ayşe deyince acaba diziyi şimdiki zamandamı bitirecekler diye kafama takıldı yıllar sonrasındamı ayşe de genç kız olduğunda tüm oyuncular yaşlandığındamı ???
final yazmaya devam
necla ile kocasinin arasini kaynanasi iyi bir plan yaparak ayirir, plani da sudur; oguz zaten mafyanin isini yapmadigi icin emlak isi bulamamaktadir, paraya ihtiyaci vardir, tam bu sirada da neclanin kaynanasi oguza para karsiligi bi plan teklif eder, oguz nejlayi bayiltip kacirir ve oguzla yatmis gibi fotograflarini ceker, nejlanin kocasina yollar, bunu goren koca nejladan bosanir , nejla da kotu yola duser...
cevriye hanimin torununa buldugu damat adayini torunu cok begenir asik olur, birlikte kacarlar...fakat cocugun zaten evli oldugu, o kizi da kuma yaptigi ortaya cikar...
krizden dolayi leventin holding i batar, ferhunde zaten bunu da terketmistir, levent kader arkadasi sevkete gider, birlikte taksi duragi acarlar, sevket taksideyken musteri olarak arabasina ferhunde biner...o anda sevketin kafasinda aslı nın soyledigi "intikam almayi dusunuyorsun herhalde" sozleri yankilanir....ferhundeyi ormana kacirir ve oldurur atar...
veya
ferhunde hicbirerkegi elinde tutamaz, hepsini kacirir, en sonunda birtek gulsenden fayda var der ve hollandaya giderek lezbiyen evlilik yaparlar...
sevket ile sedef evlenirler, sedef kul kole olur, sedefin kiz kuzeni gelir ziyarete o da levent le tanisip evlenir..
bilmem dikkatinizi cektimi ama,leyla abisi ve sedef sinemada otururlar iken arka sandalyade oturan kadin ayni Hulya avsarin kardesine ne kadar benziyodu oyle,ona dikkat etmekten o sahneyi izliyemedim,,,,,,,,,,,dedim acaba gercekten o mu?olabilirmi acaba??
ferhundede belasini asli hanimdanmi bulanak ne
öyle görünüyor pek bir havalara girdi ferhunde tuncer falan diye
burnunu üstüne birden cakilir insallah