Yaprak Dökümü - Kanal D

hakikaten ferhunde iyi bozdu aslıyı.bayramda izliyemeyizki olmaması daha iyi bence

bencede bayramda olmasınn,,ya en son leylanın bakışlarını anlayamadım önce birr kötü baktı sonra güldüü :uhm:

bu hafta neclanın kayınpederinin ali riza beye ''yine ne oldu?'' demesine çok güldüm. gururlu olmayı ne kadar abartan bir adam ya, çocuk gibi mızmız. sonunda ardiyeye bile taşındı. leylacığımın yeni bir iş ve aşka yelken açmasına çok sevindim. ha bide bence şevketle o hemşire arasında bişeyler olabilir.

şevket diziden çıkarılmış haberiz olaÇok üzgünüm çoook

aa nedenmiş ki, dizi zaten bitecek diyorlardı:1shok:

az önce magazin programında açıkladılar.özel hayatındaki çalkantılar(uyuşturucu)
ve sete geç gelmeler,hiçgelmemeler falan diğer oyuncuları ve yönetmeni çileden çıkarmış ve işine son verilmiş artık:a015:

şaşırdım valla. senaryoda öldürürler mi ki? :uhm:

şevketin çıkması kötü olur bnce
ama çıkmaz
dünde güzel di yine
aslının babasının kurnazlığınada bak
bz sseni çok seviyoruz ii bi yönetici olmanı istiyoruz yallah amerikaya
o kurnazsa ferhunde daha da kurnaz
anladı hemen

dün akşam çok güzeldi yine yaaa:1rolleyes:
leylaya çok sevindim çok üzülüyodum onun için:teselli:

:enbuyukkk:kızlar iyiki varsınız burdan takip ediyorum güncel olayları şevket in diziden ayrılacağından haberim yoktu bizde sedefle onu evlendirip kına gecesi yapacaktık o zaman sedef kiminle evlenecek? Ferhundeye ne olacak Aslının babası epey bir tehdit etti Levent gelsin bak onlara neler yapacak diyor ama Levent pasif bir tip ve Aslının babasıda şirket ortağı deseki ya Aslı ile evleneceksin yada ben ortaklığı ayırmak istiyorum paramı ver zaten global mali kriz var ne yapacak Levent tabiki Ferhundeden ayrılacak zaten ferhunda şevket in bir yüzü vardı onu bilirdim senin çeşit çeşit yüzün var diyor...

bende güldüm haklikatende ali rıza amcada gurur abidesi ya çok abartıyor dünya borç var işten çıkıyor hayriye iyi yaptı boşver.
şevket çıktımı niye yaa biz daha onu sedefle evlendircektik:))

kızlar ..dün neydi o hayriye hanımın tavırları.? Adama destek değil köstek oldu vallahi.Zavallı ali rıza bey ..çok üzüldüm ona.Yazık insanın üzerine bu kadarda gelinmezki.İnsan böyle zor günlerde eşinden destek bekler..adam neye uğradığını şaşırdı.

ya yenı bölum fragmanın izledınmı noluyor bn izleyemdım ya nettende bakmaya calışıyorum açılmıyor

ali rıza beyde bıktırdı ama gurur üstüne gurur.niye destek olsunki sanki iştenmi çıkarıldı kendi çıktı gerçekten rahat battı

ya yenı bölum fragmanın izledınmı noluyor bn izleyemdım ya nettende bakmaya calışıyorum açılmıyor
dizi bi dahaki hafta olmayacak ya bayram dolayısıyla o yüzden fragmanını bulamazsın.zaten dizilerin çoğunda birdahaki bölüm fragmanını veriyorlardı bu hafta hiç biri vermedi.bayram diye olmayacak çünkü.

ya ıkı hafta nasıl beklıcez cok sevıorum bu dızıyı bıtmeseydı keske

kizlar yeni bölümün fragmanini izleyen varmi
ay cok heyecanli ferhunde ye yüzü kapali biri evinde
saldiriyo sonra Ali Riza beyin evine geliyolar
polisler sevketi ariyolar ama sevketi hic göremedim ki fragmanda zatende kovulmus diziden
heralde senaryoyu degistirerek tamamen cikacak sevket
off carsamba gelirmimirmirmirmir

bende izlemedim yeni bölümünü izleyen varsa yazsın çok merak ettim ferhundenin evindeki kişi kim, şevketi öldüreceklermi .....???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…