Yaprak Dökümü - Kanal D

ya ferhunde sirf bosanma davasini ben acmaliyim diye mi sevkete oyun oynamis ya, orasini tam anlayamadim yoksa annesi onla konustu diye mi vazgecti barismaktan....gelecek bolumde de levent aslı ile evleniyo ne acaip, hani ferhundeye seni istiyorum diyodu...bi ona bi ona allah allah ya

her ne kadar finalini en cok merak ettiğim dizi olsa da yine de final icin kendimce birkac tahmin yürütebildiğim,

ali rıza bey'e sayısaldan büyük ikramiye cıkacaktır ve borclarını kapatacaktır (zaten birkac bolum evvel kahveci ahmet loto doldururken "kaymakam bey sende oynasana acemi sansı çıkar mı çıkar" diyerek bahsettiğim muhtemel finalin sinyallerini vermiş olabilir)

ferhunde ya kanser olacak ya da hapse girecektir

şevket sedefle evlenecektir

leyla ileriki bölümlerde adam akıllı birine aşık olacak ve onunla evlenecektir

necla cem'in ailesiyle ilişkileri iyice ilerletecektir.

cem'in dizinin ortasında askere gitmesi acaba askerden dönemeyecek mi sorusunu akla getirse de yine de karakterlerin hepsinin sonunun mutlu olması dolayısıyla cemin de aslanlar gibi askere gidip gelebileceğini düşündürmektedir.

kahveci ahmetle neyir hanım da nihayet evleneceklerdir

fikret te nihayet anne olacaktır. cevriye hanım da nihayetinde ya fikretin anne olması ya da fikretin bir şekilde cevriye hanımın hayatını kurtarması neticesinde insafa gelecek ve fikreti bağrına basacaktır

hayriye hanım tüm bu olumlu gelişmeleri izlerken neclaya "necla kızım bi çay koy da içelim" diye seslenecektir.

ilk bölümünden bu yana seyirciyi olmadık olumsuzluklarla bunalımdan bunalıma sürükleyen dizinin böylesine mutmutlu bir finalle ekranlara veda edeceğini düşünerek ben mi çok iyimser davranıyorum bilemiyorum ama eminim ki iki senedir hüngür hüngür ağlayan seyirci en azından buna yakın bir son beklemektedir. duyun ey senaristler! bu kadar zaman bunalıma soktunuz seyirciyi leyla'dan farkımız kalmadı. adam akıllı bi final yapın da "oh lan" diyelim

dedirten dizidir..

bence 100. bölüm final olacak..

belki daha degisik bir seyler yapabilirler..mesela atiyorum 5 sene sonrasini gösterirler.. bu arada fikret olup bitenleri anlatiyor her zamanki gibi..
bilmem degisik bir sey bekliyorum ben ama insallah güzel biter..

naren05, cok güzel yazmissin, ama simdiye kadar romana sadik kaldilar sayilir.

Sonuda öyle olmali, oda pek iyi bitmiyor. Sonu hüsran yani.

Bana biraz kalite düstü gibi geliyor, buda üzücü gercekten.

Kizlar 90. Bölümün reklamini izleyebileceimiz bi link varmi..izleyemedim,çok merak ediyorum..

olmadı malesef canım ya..yinede teşekkürler..
bilen izleyen varsa rica etsem anlatsa da olur..

tamam canim aklimda kaldigi kadariyla anlatiyim
sevket hapisten cikiyo
levent beyle o sarisin kadin(suan ismini hatirlayamadim)evlenicekler galiba
Ferhunde ortada kaldi sonunda oh olsun hem sevketi kaybetti hemde levent`i:lepi:
ve sonunda bütün aile hep beraber eskisi gibihihoyyyt

aa hani tekrar deniceklerdi allah allah ne olduki böyle yaptı levent acaba..CADIARZU
ferhundeye iyi oldu kızgın ateşlerde yanasıca:mymeka::teytey:

Merhaba kizlar, bende bir ekleme yapayim: ali riza bey cemin babasina is istemeye gidiyor!

Bende merakla bekliyorum. Fragmani izledim. Bu aksam yine heyecanli olacak.

bencede bu akasam heyecanli olacak
ferhundeye de iyi oldu
sap gibi kaldi ortada gerci o bulur yine bi enayi

ayy ferhunde kaliyo yalnizligiylaa ama merak ettigim her olay cözüldü gibi,sevket eve döndü bosandi,nejla evlendi,leyla daha iyi,fikret kocasiyla zaten iyi...filmin sonumu yaklastiii(

dizi bitimi cok güzeldi ya cok duygulandimsenağlama
yeni bölümün fragmanini da izledim yine cok heyecanli olacak
off daha 1 hafta var

bu son sezon dıye duymustum bıraz ıyı hallerını gorelım artık fılmın ssonu cok guzeldı

şimdi bitti yeni bölüm fragmanını izledim şimdi
şevktle sedef öpüşüooo
ferhunde evlenmel istemiyorum dio
oğuz dayak yiyoo ve leyla ile karşılaıoor
necla telfonda ferhundeyle kavga edioo
gelecek bölüm daha heycanlı olck bnce
sedef le şvket de sinemaya gidioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…