Yaprak Dökümü - Kanal D

bu bölümde ferhunde ve gülşenin kirpikleri değişiğime gitti.
ne sürdüler acaba, aynısından bende istiyorum:dilcikar:

ferhundeye iyi oldu ama yınede kedı gıbı 4 ayak ustune dusuer o.
ali rıza beye üzüldüm buakşam gelecek haftada heyecanlı olacak özelliklesevket ve sedefi merak ediyorum

akli basinda sadece ali riza bey var iclerinde
hele hayriye hanimin olur olmaz hareketleri bazen sinir ediyor beni
fragmanda oguzu dövüyorlar ferhunde levent beyle evlenmek istemedigini söylüyor
leyla oguzu görmeye gidiyor sedefle sevkette öpüsüyor

bu bölümde ferhunde ve gülşenin kirpikleri değişiğime gitti.
ne sürdüler acaba, aynısından bende istiyorum:dilcikar:

annemde sizin kadar dikkatli bak dedi ikiside takma kirpik takmış ben farketmedim sadece ferhundenin göz makyajı yine cok abartıydı ve eyelinerının hem kalın hemde kuyruklu çekmiş....

evet sevketle sedef öpüsüyo
öpüssünler :) haha

salak leyla niye oguzla bulusuyosa, sinir oldum ben

su sevkette ferhundeyi artik bi silip atsa diyorum , gicik oluyorum hala pesine düsüyor.

evet sevketle sedef öpüsüyo
öpüssünler :) haha

salak leyla niye oguzla bulusuyosa, sinir oldum ben

su sevkette ferhundeyi artik bi silip atsa diyorum , gicik oluyorum hala pesine düsüyor.

evet evet öpüşşünlerr Şeniz Şeniz Şeniz

leyla oğuzla mı buluşuyormuşş :1shok:

annemde sizin kadar dikkatli bak dedi ikiside takma kirpik takmış ben farketmedim sadece ferhundenin göz makyajı yine cok abartıydı ve eyelinerının hem kalın hemde kuyruklu çekmiş....

takma kirpikmiymiş
benim kirpiklerim daha güzel o zaman:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3
bişey daha söylemeden geçemeyeceğim,
ferhunde'nin hergün işe siyah etekle gitmesinden bay geldi artık.
çalışmıyorken evin içinde daha güzel giyiniyordu.
şimdi her hafta siyah etek, siyah kemer, saten gömlek, aynı ayakkabı.:dilcikar:

ya dikkatimi çeken birşey var bilmem sizde farkettiniz mi ferhunde hiç pantolon giymiyor ya elbise ya etek giyiyor

ya dikkatimi çeken birşey var bilmem sizde farkettiniz mi ferhunde hiç pantolon giymiyor ya elbise ya etek giyiyor

bikaç defa gördüm pantolon giydiğini. onunda üstünde uzun tunik vardı. bi yerde okumuştum kalçaları geniş olduğu için pantolon giymiyormuş. çok dedikoducu gördüm kendimi ama neysssee:eek:

takma kirpikmiymiş
benim kirpiklerim daha güzel o zaman:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3
bişey daha söylemeden geçemeyeceğim,
ferhunde'nin hergün işe siyah etekle gitmesinden bay geldi artık.
çalışmıyorken evin içinde daha güzel giyiniyordu.
şimdi her hafta siyah etek, siyah kemer, saten gömlek, aynı ayakkabı.:dilcikar:

evet ya gercekten hep ayni siyah etek saten bluz vede kemer ve cok cirkin duruyor o kiyafet bence halbuki cok süper giyiniyor bu kadin :eek:

dizide sirf bir kere pantolon giyindigini gördüm benimde dikkatimi cekti ama ayni tarz bluz kemer etek giyinmesine sinir oluyorum -tatlicadiarzu-

dizide sirf bir kere pantolon giyindigini gördüm benimde dikkatimi cekti ama ayni tarz bluz kemer etek giyinmesine sinir oluyorum -tatlicadiarzu-
aynen aynı tarz şeyler giymesi sıkıyor insanı azıcık değişik şeyler giy canımmmm değilmi ama.....
sırnaşık şey

bugünkü bölümde cok güzeldi
gelecek haftanin fragmaninida izledim yine güzel olacak leyla is buluyor oguzun sayesinde leyla yakisikli birisiyle tanisiyor
aliriza byde isten ayriliyor sanirim
bakalim neler olacak haftaya merakla bekliyorum

ay kizlar noldu öyle ya fragmani izledim öbür haftanin
ali riza beyle, hayriye niye kavga ediyor öyle bagiris cagiris
leyla kimle tanisiyor öyle cok tatli birine benziyor ha
ay heycanli bi bölüm olucak gibi :KK70:

bilmem dikkatinizi cektimi ama,leyla abisi ve sedef sinemada otururlar iken arka sandalyade oturan kadin ayni Hulya avsarin kardesine ne kadar benziyodu oyle,ona dikkat etmekten o sahneyi izliyemedim,,,,,,,,,,,dedim acaba gercekten o mu?olabilirmi acaba??

X