Yaprak Dökümü - Kanal D

kizlar bide cevriye hanim hastalandiktan sonra
tahsin fikrete karsi tavir aldi gibime geldi ya
fikretin daha cok cekecegi var gibi

haklisin arkadasim bence de bana da öyle geldi nedense iyilik yapinca takdir etmek yok ama bir hatan olsun hemen tavir alirlar genetik midir neCADIARZU

evet bitanem bak bu böyle olabilir bizi korkutmak icin öyle almislardir siraya... ki zaten fragmanda gösterilen sahneler sirayla degil zaten.. aklinla bin yasa sen ŞenizŞeniz

fragmani izlerken geldi aklima biyle bi olasilik
bide dikkat ettim ali riza beyin kiyafeti oguzla konusurken vede leylayla konusurken ayni
ben bu diziyle iyice kafayi yedim
zaten supheleniyodum bu olayi cozunce iyice emin oldum:lepi:

aayyyy bu reklamalar yedi bitirdi beni cildiricam ne doymak bilmez kanal ya reklam ustune reklam birde arada bi pat diye reklam sokmuyomu deli oluyorum reklamlardan diziden bisey anlamaiyorum kafa bulandiriyorlar iyice....

aayyyy bu reklamalar yedi bitirdi beni cildiricam ne doymak bilmez kanal ya reklam ustune reklam birde arada bi pat diye reklam sokmuyomu deli oluyorum reklamlardan diziden bisey anlamaiyorum kafa bulandiriyorlar iyice....

sonuna kadar katiliyorum sana
reklam arasi dizi bakiyoruz yani
2 kucuk 1 buyuk reklam-tatlicadiarzu-

yurudum uzun uzun, usudum.....artik icine siginabilecegim bir pembe paltomda yok...
ay cok etkilendim yazik ya...(

üff süperdi yine kızlar yeni bölüm çok fena leylada gitti yazık kıza ya...şevket de saf ya gene ferhundeye dönüyo...cem oguzla nejlayı görünce nejlaya olan güveni azalacak bence......

öfff ağlaya ağlaya geberdim bu nası bölümdü yaa. o leyle gözleriyle rol yapıyo resmen yavrum ya. haklı herkes her haltı yedi dikti omuzları olan bu garibime oldu.

haftaya gene heyecen var dizide leyla iyice bunalima giriyo yazik ya soyledigi dogru bi onun hayati duzene girmedi
fragmanda sevket fehundeye dayanamiyo gozukuyo hala seviyo belli

bu fragmanlari euro d de yayinlamiyorlar ya .........offff be amaaaan sinir oluyorum

youtube a koymuslar kizlar ayy cok kotu bir bolum daha geliyor fragmani izlerkene bile agzim yuregime geldi oguz neclayla elele cem yakaliyor ama nasil elele tutusuyorlar anlamadim sevket ferhundeye sariliyor uff uff

evt fragmanı izledım bende necla ıcın kotu oldu bu bence cem ınanmıycak ona bı daha

kızlar özel bolumden sonra kanal d de yayınlandı fragman

Yaprak Dökümü 87. Bölüm Fragmanı 22 Ekim 2008 Yeni!!! youtube da yazin cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…