Yaprak Dökümü - Kanal D

Allahhhh izledim..

nejla ve cemin arasi yine bozulacak sanki.. ama sanmiyorum..
off ya nasil beklerim simdi bi hafta allahim

allahım ya bu şevketi boğmak istiyorum hala o kadına nasıl güveniyo aptallığına doymasın yediği kazıklar az geldi kanımca...

bence nejla il ecemin sonunu hazırlayan budur haklıda cem yani
leylaya çok üzüldüm kız sonunda akıl hastanesine yatırdılar
ayrıca şevketi kınıyorum leylaya telefon açtığında leyla psikolojisinin bozuk olduğunun umrunda bile değildi onun sölediklerini umursamadı duymamazlıktan geldi hala ferhunde diyor ya varmı böyle aptallar
şu Ali rıza ferhundeyi pataklamadı gitti o kadaını evire çevire dövsünler Türk milleti rahatlasın yahu

kızlar akşam izleyemedim biriniz anlatın çatlıcam yaaa

bu dizide en çok leylaya üzülüyorum. en çok da neclaya uyuz oluyorum. o kadar pislik yaptı hayatını toparladı yine. gül gibi çocukla evlendi, altında X5 ooohh valla. leylayı nasıl yatırırlar oraya yaa kendisi istese bile yapılmaz bu. gözyaşlarıyla izledim. fragmanı görmedim cemle necla eleleyse elimde oklavayla izliycem artık bu diziyiklava:

elele degil canım tokalaşıolardı o sırada cem görüyo......

elele degil canım tokalaşıolardı o sırada cem görüyo......

öyle yazmışlar ya bende eleleler sandım. ama tokalaşmasın da canım yine aynı. ne işi var oğuzla artık. cem görsün de boşasın şu kızı. sinir oluyoruuummklava:. necla bence gizli ferhunde. evde de sürekli babacım, babacımkötükedihüso

olan zavallı leylacığıma oldu yine:çok üzgünüm:

ama hani önce cem ve nejla konusuyor ya.. bence onlar nejla oguzla konustuktan sonra bunlari konusuyorlar..
cünkü bahcedeler sanirim.. yani seyircinin kafasinin karistirmak icin öyle gösterdiler bence..

allahım çıldırıcam ya bu şevketin aptallığı beni öldürecek........
fragmanı izledim şimdi niye sarılıyo o şeytan ferhundeyle....
aptal bu adam aptal...
nejlada aptal o kadar şeye rağmen 2. şeytana (oğuz) neden yaklaşıyo anlamadım..
olan ceme olacak galiba araları bozulmaz inş.

eevet yaa şevket hemen inanıyor o kadına neclada niye oğuzla konuşuyor anlamadım gitti sen evlendin artık cem iyi biri yazık yaa

necla başta çok büyük hatalar yaptı. ama yaşadığı olaylardan ders aldı. necla da iyi bence. çünkü leylanın yaşadıklarından etkileniyor ve üzülüyor.
çünkü leyla babsı ile konuşurken necla da dinledi ve ağladı.
şevket hahikaten aptallık ediyor. ferhunde baktı leventen fayda yok döneyim bari şevkete diye düşündü. ali rıza bey ferhundeyi fena fırçalayacak.
leyleya çok üzüldüm. herkes kendini toparladı. olan ona oldu. zorla evlendi bebğini düşürdü kardeşinden darbe yedi. avukat can karısına döndü. o yalnız kaldı. abisi bile duymadı. ve hastaneye yattı
oğuz gerçekten düzeliyor mu anlayamadım. baba olmak onu durgunlaştırdı mı acaba?
necla ile oğuz konuşuyor bakalım cem buna ne diyecek?
yine heyacanlı bir bölüm geliyor.

ayy yeni bölüm fragmanını izlednzmii
hayriye hanım cadının evine gidiio önünde diz çökeyiim dio cadı ferhundeye
ali rıza bey fenalaşıoo ve osırada levent tuncal merdivenlerden iniyoor
neclaya da oh olsun aptal o el hiiç sıkılırmıı
bu şevket iici aptal ona ve ailesine yaptıklarını unutuyoor
hatta şuan onun yüzünden hapistee olduğunu unutuyor salak,
ailesi de sölemiyo kiii şuna süper bi evde oturuoyr diee
işte film yaa

en sonunda Gülsen dogru olani yapti icinde ne varsa saydi ama gelecek bölümün fragmanini izledim Gülsen Ali Riza beye engel olmazsaniz Ferhunde yine cok isler karistiracak diyo
insallah kötü emellerine ulasamaz Ferhunde cadisiklava:

Aliriza bey sevket icin cok dogru bise soyledi Ferhundeye inandigi icin aptallik degil ahmaklik dedi cokta dogu söyledi gülsende icindekileri döktü cokta iyi oldu gec bile kalmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…