Yaprak Dökümü - Kanal D

ben sıkı takipçi değilim ama fikretin kaynanması çok alem çok gıcık ama bazende çok komik
allah düşmanımın başına vermesin valla:)

cevriye hanım gibi kaynana düşmanın basıma vermesin Allah...

Leylayı da iyice akıl hastası gibi gösterdiler artık hastaneye yatmadan önce işine giden hayatını sürdüren bi kızdı illaki yatması mı grekiyordu ...

cem le necla da barıssalar bari...

ferhunde ayrı bi dünya bi levent bi şevket .....

of ya bu reklam isi acaip canimi skiyor zirt birt reklam izledigimden bisey anlamiyorum valla:eek:klava:

ayy dizi bitti bende bittim 89. bolumunude gordum ama pek acik vermediler bu sefer haftayi iple cekecegim artik

benim anlamadığım konu ne bu ferhundedeki onda olupta bizde olmayan bu erkekler vaz geçemiyo bu kadından ne kadınmış bee diyorum aldatıldığını öğrenen kocası bile boşanmaktan vazgeçiyo yuh artık pes dedim başkada bişey demiyorumşakkıdı

sanırım 2 bölüm önce göstermişlerdi, sınavı kazanamadı..

özellere yetiyormuş puanı.para olmayınca onlarada gidemiyor...kazanamadı yani..

benim anlamadığım konu ne bu ferhundedeki onda olupta bizde olmayan bu erkekler vaz geçemiyo bu kadından ne kadınmış bee diyorum aldatıldığını öğrenen kocası bile boşanmaktan vazgeçiyo yuh artık pes dedim başkada bişey demiyorumşakkıdı

bende aynı düşündüm beyaztoprağım kocası aldatıldığını biliyo da işine gelmiyo fikretin dediği gibi aptal,leventte hayatımda sorun istemiyorum boşanmadan seninle görüşemem derken gene peşinde yaaani şekerim bu erkek milletinin çoğusu böle bulaşık suyuna bile parmak atarlar,bizim gibiler işlerine gelmez onlarn...

ferhunde dizinin basldigindan beri bir gün olsun yikilmadi aykta ne istiyorsa elde ediyor kadin ama sanirim filmin sonuna dogru en büyük darbeyi o yiyecek gibime geliyor

şevket'in koğuş arkadaşlarının sadece birer mahkum olmayıp bir akıl hocası, bir yaşam koçu olduğu dizi.

anlamak mümkün değil, şevket'in koğuş arkadaşları birkaç bölümdür ferhunde taraftarı oldu çıktı. işleri, güçleri ferhunde'yi şevket'e şirin göstermek, ferhunde'nin şevket'in gözünde kaybettiği değeri yeniden canlandırmak. bu elemanlar bir iki bölüm önce, şevket'le konuşurken laf aralarında yan ağızla da olsa "ferhunde iyidir" diyorlardı ya da demeye getiriyorlardı. şimdilerde ise her laf arasında düz ağızla "ferhunde iyidir" diyorlar. sanki ferhunde bu kişileri parayla tutmuşçasına...

dizideki koğuş sahnelerinde yegane konu şevket'in özel hayatı. yahu hadi siz şevket'in özel hayatını konu edindiniz; ama arada bir çatlak ses çıkar. biri çıkıp da: "bu kadın kafanda sivri uçlu şeylerin çıkmasına sebep oldu", "ferhunde seni de paranı da yedi, şimdilerde ise yiyecek başka adam buldu", "siz ayrı dünyaların değil, ayrı galaksilerin insanısınız" der. der de, olaya biraz daha realist yaklaşır. dolayısıyla kafası her an karışmaya müsait olan pencere güzeli şevket de nirvanaya ulaşır, silkinir ve kendine gelir; ama heyhat... şevket efendi hala her düşüncesinde, her hayalinde ferhunde'yi başrolde oynatıyor. ne diyeyim! bu şevket'in kafasına yıldırım düşse müstehak...

Yaprak Dökümü
89. Bölüm

Ali Rıza Bey hastaneye kaldırılıyor...

Ferhunde’nin zehir dolu sözleriyle bir darbe daha alan ve fenalaşan Ali Rıza Bey, hastaneye kaldırılıyor.

Şevket’i Ferhunde’nin zehirinden korumak uğruna Hayriye Hanım’la birlikte, Ferhunde’nin evine giden Ali Rıza Bey, Ferhunde tarafından bir kez daha zehirlenir. Ali Rıza Bey, aldığı son darbeyle hastanelik olur.

Levent ve Ferhunde de ambulansın arkasından hastaneye gelirler. Hayriye Hanım, Ali Rıza Bey’le meşgul olurken hastane masraflarını Levent Tuncel öder. Hayriye Hanım öğrendiğinde büyük panik yaşar. Bu borç Ali Rıza Bey’in haberi olmadan bir an önce ödenmelidir.

Her yangına körükle giden Ferhunde, yaşananların faturasını Gülşen’e kesmek isterken, kendi yaktığı ateşte yanacağından habersizdir. Ferhunde’nin kendiyle yüzleşme zamanı gelmiştir artık.

Ferhunde ile ilgili yeni umutlarla canlanan Şevket görüş gününü sabırsızlıkla beklemektedir. Şevket’in duruşma tarihi belli olmuştur. Bu güzel haberin sevincini yaşarken gelen bir haberle yıkılır, yerle bir olur.

Aliriza bey felç kalmiyo bu bölümde heral kitaba göre kalmasi gerek ama:KK43:

ben izlemek istemiyorum artık herşey birbirine karıştı yaa... önceden heyecanla bekliyordum

X